Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ikı katına cıkıyor canım tam bı fiyat belirlemedı hastaneyle goruseyım dedi ben kendi payıma dusenden almam ama hastane x2 alıyor dedı 🤦🏿😬 artık ne kadar fiyat cıkarır hıc bilmiyorum bıdaha ki gıdıslerımızde soyle heralde

Erken gelme durumları suanda yok canım Allaha sukur herseylerı normal dedı ama her ihtimale karsı eger erken doğarlarsa diye bu haftalarda yapılıyormuş 2 doz seklinde 24 saat arayla vurucak eger erken doğarlarsa cıgerlerı cabuk gelısır rahat nefes alırlar dedı. Ayrıntılı ultroson da oyle olur diyordum ama Vala doğum ıcın de oyleymıs😬
Hayırlısı olsun inşallah canım bebisler iyi olsun sağlıkla gelsinler inşallah 🥰

Nefes0858 Nefes0858 aldın mı canım sen o çantadan 😍😍
Yok canım gidemedim benim oğluşum bugün beni zorladı uzun bi aradan sonra afedersiniz istifra ettim daha midem toparlanamadı 🤦‍♀️ güle güle kullan aldıklarını nasıllar özellikle çantanın kumaşı resim atarmısın eşim geldiğinde kalmış olursa alırım artık

Yok canım gidemedim benim oğluşum bugün beni zorladı uzun bi aradan sonra afedersiniz istifra ettim daha midem toparlanamadı 🤦‍♀️ güle güle kullan aldıklarını nasıllar özellikle çantanın kumaşı resim atarmısın eşim geldiğinde kalmış olursa alırım artık
Yaa geçmiş olsun balım. Çanta çok güzel yani fiyatına göre gayet kullanışlı ben çok sevdim bide kutuları çok sevdim😍 dur atayım foto

IMG_20220225_141716.jpg
IMG_20220225_141658.jpg

Nefes0858 Nefes0858 böyle canım 😍

Sağol kuzum. Güle güle sağlıkla kullanın canım🥰

İş görür bakayım akşama kalmış olursa alırım bende canım 2 renk vardı dimi
Sağol balım 😍
Aynen ya işimizi görür diyorum ya fiyatına göre gayet iyi 😍
3 renk vardı canım mavi, lila bide karamel tonuydu galiba

Sağol balım 😍
Aynen ya işimizi görür diyorum ya fiyatına göre gayet iyi 😍
3 renk vardı canım mavi, lila bide karamel tonuydu galiba
Tabi akşama kalmış olursa bizim buradaki kadınlar talan ediyor 🤣🤣🤣 inşallah o çanta kimseye lazım değildirde kalmıştır 😂😂 büzgülü oyuncak sepeti kirli sepeti tarzı bisey gelecekti onuda gördün mü nasıl tek renkmi

Tabi akşama kalmış olursa bizim buradaki kadınlar talan ediyor 🤣🤣🤣 inşallah o çanta kimseye lazım değildirde kalmıştır 😂😂 büzgülü oyuncak sepeti kirli sepeti tarzı bisey gelecekti onuda gördün mü nasıl tek renkmi
Evet canım baktım fotodaki gibiydi rengi ama tam incelemedim çok kalmadım markette. Bu arada onların yeri daha güzel bak keşke çantası da olsaydı onların😁😁
Sakin bim neredeyse oraya git🤣🤣

Bende bugün pek iyi değilim boğazım cayır cayır yanıyor mideden yukari dogru hep yanma var 😔

Sakin bim yok bizim burda 🤣🤣
Canım bende sımdı gittim geldim bızım burasıda sakın degıl normalde ama havadan mı nedir yada kimsenin dikkatini cekmemıs hersey vardı bide cok urun vardı. Buzgu sepet tek renk. Bızım burda hurc renkleride lıla pembe gri kahve tonlarındaydı. Bende buzgulu olandan degılde dıger pembe buyuk boy kutudan aldım boyutu yine ıyı gibiydi oyuncaklarını koyarım sımdıden bı kac seylerı olunca😬 kirli sepeti bile olur aslında sımdılık bölge bölge renklerde degısıklık gosterebılır 🥰

Kızlar hala yenidoğan kıyafeti falan almayan varsa tek fiyata güzel şeyler var 😍😍
Pazar gunu de e bebekte yine %28 indırım olması lazım tekstil urunlerınde bu hafta kızlar demin gordum bende magazasında da oluyor hem ındırımlerı ben artık kıyafet faslını kapattım 🤣 hatta yıkadım hepsını utulenıp dolaba yerlesecekler su duzenleyıcılere bakıp alayım oyle yaparım diye bekliyordum bu hafta sonu artık yerlesırler🥰🥰

X