Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Oo maşallah canım yatak işini halletmişsin. Benimde yatak araba şifonyer kaldı. Hatta oyuncaklara bile geçtik 🤣 masal kitabı zeka kartları🤭 e bebekte indirimdeyken aldık
Eksik bitmiyor ama çok şükür bu günleri de gördük ya 😍😍
Çok şükür canım .biz oyuncak almadık hiç arabasınida alcaz bizim de işte bide yine eksik Ler var bide en son kendime gecelik lere girmedim kiloyu tahmin edemiorum🤭🤭

Kızlar tahlilim böyle çıktı doktora hepsini bir atcam enfeksiyon varmı asagidakiler yüksek cikmis sanki geçen böyle deildi

Eklentiler

• IMG_20220223_145422.jpg
    IMG_20220223_145422.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 30
ozn_srk ozn_srk canım iyi misin
Her şey güzel olacak bak kalbini ferah tut sadece bir iki gün zorlar sonra geçecek inşallah. Beslenme çok önemli günlük portakal kivi tüket bol c vitamini

ozn_srk ozn_srk canım iyi misin
Her şey güzel olacak bak kalbini ferah tut sadece bir iki gün zorlar sonra geçecek inşallah. Beslenme çok önemli günlük portakal kivi tüket bol c vitamini
Çok kötüyüm canım. Tüm gün hastane de idik. Serum taktılar kan ve idare tahlili yapıldı birşey çıkmadı çok şükür. Serumu etkisi ile biraz direncim geldi ama şimdi o etki geçti yine aynıyım. Her yerim ağrıyor kıpırdayamıyorum.
Çorba içiyorum işte meyve yemeğe zorluyorum ama yiyemiyorum ki.
Şimdi tereyağlı pekmez yaptı eşim.

Canım benim çok geçmiş olsun beslenmene dikkat et yememezlik yapma ilaçların vitaminlerin var zaten Allahın izniyle geçip gidecek sen kendine iyi bakmaya bak beslenme ve sıvı tüketimi önemli Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah 🤲
Çok zorlanıyorum ama. Serum takıldı. Etkisi geçince yine aynı oldum. Dökülüyor her yanım. Geçsin gitsin ya mahvoldum. Birşey yiyemiyorum zorluyorum ama suyu bile zor içiyorum

Canım serum vitamin oluyor bide küçük bi parol veriyorlar ama parol zaten seni terletip rahatlatıyor. İki gece su gibi terledim rahatladım ilçe sağlık senin hamile olduğunu biliyor canım ilaç içemezsin diyor direk paroldan başka bişey alma
Yok yok doktorumdan habersiz hiç birşey almıyorum zaten. O küçük parolu taktılar işte çok iyi geldi. Oh çok şükür dedim ama etkisini yitirince aynı oldum yine

Çok zorlanıyorum ama. Serum takıldı. Etkisi geçince yine aynı oldum. Dökülüyor her yanım. Geçsin gitsin ya mahvoldum. Birşey yiyemiyorum zorluyorum ama suyu bile zor içiyorum
Canım yediklerin içtiklerin şifa olsun inşallah yemeye çalış şu 1 2 gün geçse daha iyi olacaksın dinlenmeye çalış parol içip terle iyi gelir inşallah

Çok kötüyüm canım. Tüm gün hastane de idik. Serum taktılar kan ve idare tahlili yapıldı birşey çıkmadı çok şükür. Serumu etkisi ile biraz direncim geldi ama şimdi o etki geçti yine aynıyım. Her yerim ağrıyor kıpırdayamıyorum.
Çorba içiyorum işte meyve yemeğe zorluyorum ama yiyemiyorum ki.
Şimdi tereyağlı pekmez yaptı eşim.
İlk iki gün bende öyleydim canım inşallah daha iyi olacaksın sakın moralini düşürme. Hele bu gece terle bi çok iyi gelecek. Kivi aldır eve onun c vitamini daha yüksek eğer portakal yiyemezsen eşin suyunu sıksın öyle tüketmeye çalış
Ballı ılık süt içmeye çalış

İlk iki gün bende öyleydim canım inşallah daha iyi olacaksın sakın moralini düşürme. Hele bu gece terle bi çok iyi gelecek. Kivi aldır eve onun c vitamini daha yüksek eğer portakal yiyemezsen eşin suyunu sıksın öyle tüketmeye çalış
Ballı ılık süt içmeye çalış
Kivi en çok yediğim meyve benimde.
İnşallah canım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama kafamı kaydıramadıkça çok üzülüyorum

Kivi en çok yediğim meyve benimde.
İnşallah canım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama kafamı kaydıramadıkça çok üzülüyorum
Canim cok geçmiş olsun. En zor 2 gün sonrasi rahatlayacaksin. Ateşini kontrol et mutlaka cok sıkı giyinme. 38 üzeri tehlikelidir bilgin olsun diye yazıyorum.
Bol bol su ic, biseyler yemege çalış . Bebisler hic etkilenmiyor korkma . Bende daha yeni covid geçirdim. Kan sulandirici kullanıyor muydun bilmiyorum bunun icin bi doktorunla görüş. Allah şifa versin

Arkadaşlar selam 3 aylar hatim topiği var isteyen gelebilir 🥲🥲🎀🎀💜 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bebeğim Burda da yazdım çiçeğim 😍

X