- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.901
Çok uygunmus
Kızlar hala yenidoğan kıyafeti falan almayan varsa tek fiyata güzel şeyler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok uygunmus
Bende açılmıyor sayfa.Kapandi mı acaba alıma.hepsi burada bask ürünler çıkıyor
Geçmiş olsun balım yaBende bugün pek iyi değilim boğazım cayır cayır yanıyor mideden yukari dogru hep yanma var
Ohh maşallah maşallah bende kıyafet fazla almam ya aldıklarım yeter. Çünkü hediye olarak genelde kıyafet geliyor. O düzenleyiciler için trendyoljn 3 saatlik indirimlerini takip et canım.Pazar gunu de e bebekte yine %28 indırım olması lazım tekstil urunlerınde bu hafta kızlar demin gordum bende magazasında da oluyor hem ındırımlerı ben artık kıyafet faslını kapattım hatta yıkadım hepsını utulenıp dolaba yerlesecekler su duzenleyıcılere bakıp alayım oyle yaparım diye bekliyordum bu hafta sonu artık yerlesırler
Yetiştin mi bacıııO çanta benim olmalı
Canım 3 saatte bir olan indirimdi süresi bitmiştir büyük ihtimalleBende açılmıyor sayfa.Kapandi mı acaba alıma.hepsi burada bask ürünler çıkıyor
Yok kuzum gitmedim midem iyi değil bugün artık yarın bakarım kalmışsa tabiGeçmiş olsun balım ya
Ohh maşallah maşallah bende kıyafet fazla almam ya aldıklarım yeter. Çünkü hediye olarak genelde kıyafet geliyor. O düzenleyiciler için trendyoljn 3 saatlik indirimlerini takip et canım.
Ya ben aslında poşete koymayı düşünüyorum şeffaf çöp poşetine koyup üzerine yazarım hepsinin. Bide hastaneden gelince onları yıkama derdim olmaz evet üşengecim
Yetiştin mi bacııı
Canım 3 saatte bir olan indirimdi süresi bitmiştir büyük ihtimalle
Yaa hala düzelmedi mi kuzumYok kuzum gitmedim midem iyi değil bugün artık yarın bakarım kalmışsa tabi
Yok canım soda içtim şimdi inşallah iyi gelir. Hep çıkarıcakmış hissi varYaa hala düzelmedi mi kuzum
Kuzum benim agrim ilk gün oldu sadece onun dışında atesim oldu. Bir kere serum taktirdim parol ve vitamin karışımı. Magnezyum tablet kullanıyordum zaten . Onun dışında oksapara devam ettim iyilesme süreci biraz uzun sürüyor. Bol bol su ic yat dinlenÇok teşekkür ederim. Hamileliğimin başından beri oksapar kan sulandırıcı iğne vuruyorum.
Ateşim hiç olmadı hep 36 civarı.
Bol meyve bol sıvı bal pekmez çeşitli çorbalar içiyorum.
Ama ağrılarım felaket. Seninde çok ağrın var mıydı. Kafamı kaldıramıyorum. 2 oldu hastaneye gidip serum yiyorum o iyi geliyor bir süreliğine.
Magnezyum alıyorum birde o iyi geliyor. Doktorum söyledi ağrılara iyi geliyormuş.
Canım iyi olmana sevindim daha da iyi olursun inşallah doktor kontrolü için bende sormuştum 112 yi arayarak ama malesef aciliyet olmadıkça gidemiyorsun zaten karantina 7 gün az kaldı senin bittiği gibi hemen git acileKızlar ben bugun daha iyiyim. Kendime geldim. Ağrılarım azaldı. Ama boğaz kötü öksürük oldu
Merak edip sorduğunuz takip ettiğiniz ve Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Yarın doktor kontrol günümdü ama maalesef işte gidemiyorum.
Devlete gidip ben bebeklerimi merak ediyorum desem ultrason da bakarlar mı? Sıkıntı yaparlar mı? Hiç gitmedim ben devlet kadın doğuma.
İnşallah şifalar olsun canım benimYok canım soda içtim şimdi inşallah iyi gelir. Hep çıkarıcakmış hissi var
Çok şükür canım daha iyi olmana sevindim. Bebişler iyidir merak etme onlar bizden daha güçlü. Şuan karantinadasın diye bakmayabilirler canım. Karantina biter bitmez randevunu alırsınKızlar ben bugun daha iyiyim. Kendime geldim. Ağrılarım azaldı. Ama boğaz kötü öksürük oldu
Merak edip sorduğunuz takip ettiğiniz ve Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Yarın doktor kontrol günümdü ama maalesef işte gidemiyorum.
Devlete gidip ben bebeklerimi merak ediyorum desem ultrason da bakarlar mı? Sıkıntı yaparlar mı? Hiç gitmedim ben devlet kadın doğuma.
Aslında ilçe sağlıktan atsyıp bir kadın doğum uzmanına görününün dediler.Çok şükür canım daha iyi olmana sevindim. Bebişler iyidir merak etme onlar bizden daha güçlü. Şuan karantinadasın diye bakmayabilirler canım. Karantina biter bitmez randevunu alırsın
O zaman iyiymiş canım gitmeden bi arayıp sor bakalım ona göre muayeneye gidersinAslında ilçe sağlıktan atsyıp bir kadın doğum uzmanına görününün dediler.
Bizde serum için 2 kez gittiğimizde doktora hastanenin covid bölümünde bebeği hissediyor musun dediler bende evet dedim kanama var mı dediler yok dedim. O zaman bakmaya gerek yok dediler.
Her bölümün covidli bölümü de vardı. Kadın Doğum covid bölümü mesela.
Gecmıs olsun canim tekrardan bızım burda bakmıyorlar belki bolgeden bilgeye degısıklık gosterebılır. Benımde dun aksamdan beri bogazım acıyor Vala korkuyorum tekrar covıd oldum diye geniz akıntısı basladı bende onun dısında bıseyım yok amaAslında ilçe sağlıktan atsyıp bir kadın doğum uzmanına görününün dediler.
Bizde serum için 2 kez gittiğimizde doktora hastanenin covid bölümünde bebeği hissediyor musun dediler bende evet dedim kanama var mı dediler yok dedim. O zaman bakmaya gerek yok dediler.
Her bölümün covidli bölümü de vardı. Kadın Doğum covid bölümü mesela.
İnşallah değilsin canım yaKızlar bogaz agrısına geniz akıntısına neler ıyı gelıyordu dun gece boyle bı kasıma oldu sabah kalktım bısey yok gibiydi bı hapsurduktan sonr abogazım yanmaya geniz akıntısı olmaya basladı burnum tıkandı Vala covıd olucam diye aklım cıkıyor zaten hamıleyken oldum bıdaha olmak hıc ıstemıyorum
Saol canım benim ınsallah degıldır kolay kolay hasta olmam ama bu ara havalarda tuhaftı bı yere zaten gitmiyorum bile ama iste esim falan calısıyor yine de belli olmuyor bu ara vırus nereden geldiği belli olmuyor malasefsimdi ballı limonlu sıcak su yaptım demin de pekmez yedım artık bı ıkı gun bunlarla bakıcaz kendımızeİnşallah değilsin canım ya
Ihlamur iç ama çok fazla tüketme
Ballı limonlu ılık su yapabilirsin
Yada ballı ılık süt
Normal suyun soğuk olmasın ona dikkat et. Tahriş etmesin
Aynen canım pekmezi unuttum bakSaol canım benim ınsallah degıldır kolay kolay hasta olmam ama bu ara havalarda tuhaftı bı yere zaten gitmiyorum bile ama iste esim falan calısıyor yine de belli olmuyor bu ara vırus nereden geldiği belli olmuyor malasefsimdi ballı limonlu sıcak su yaptım demin de pekmez yedım artık bı ıkı gun bunlarla bakıcaz kendımıze
Gittik canım evet bakmadık bizde zorlamadık.Gecmıs olsun canim tekrardan bızım burda bakmıyorlar belki bolgeden bilgeye degısıklık gosterebılır. Benımde dun aksamdan beri bogazım acıyor Vala korkuyorum tekrar covıd oldum diye geniz akıntısı basladı bende onun dısında bıseyım yok ama
Gittik canım. Bomboştu bölüm Ama bakmak istemediler. Yani işte çok acil durumun var mı doktor ameliyatta bekleyin falan dediler.O zaman iyiymiş canım gitmeden bi arayıp sor bakalım ona göre muayeneye gidersin