Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok saol canım. Sek pekmez mi içeyim?
Sabah aç karınla akşam yatarken iç canım ilerlemesin öksürüğe çevirmesin istersen kaşıkla ye istersen çok ağrıyorda bir kaç gün yarım çay bardağı pekmez tüpe koy içinede bi tatlı kaşığı tereyağı koy fokurdamadan içinde erit tereyeğı iç o şekilde yada 1 er kaşık sabah akşam iç balıda tüket gündüzleri

Selam kızlar şimdi kontrolden geldim
Biraz moralim bozuldu plesantan aşağıda dedi suyun fazla dedi bebek biraz fazla kilo almış gebelik şekeri olabilir dedi yarın test vericem şeker için moralim bozuldu zatenn bişey yiyemiyorum dedim bu ara düzensiz beslendiysen ondanda olabilir dedi biraz tatlı şeyleri kaçırmış olabilirim kafam çorba oldu benimle aynı haftada olanlar bebeklerin kilosu ne kadar bide suyu fazla çıkan varmı başka ? Şu an muhtemel doğum tarihi 19 mayıs görünüyor biraz öne gelmiş oldu diğer ölçümleri güzel dedi işte uffffff canım sıkıldı

Ben 24+2 de yaptırdım canım şehir hastanesinde takipteyim ben orda yaptırdım herseyimi ilgi alaka çok güzel Allah nasip ederse dogumuda orda düşünüyorum

Hiç canını sıkma canım gebelik şekeri çıksa bile ona göre diyet veriyorlar sen stres yapma yediklerine ve düzenli beslenmeye dikkat et

Yaa o dönmeler bana da dert. Çok zorlanıyorum. Birde habire dönesim geliyor. Güç bela dönüyorum. Yatarken de ve kalkarken de zorlanıyorum.

tamam canım çok teşekkürler. yapacağım mutlaka.

Harika valla doya doya bakiosun benim şansıma bizim ki iki kere bakio bu kadar uzun olmaz ama herşeyi tek tek incelio felan normal muayeneden çok güzel kuzum ya ben tedavide kilo aldım minyonum 65 ti şuanda 72 gördük ondan baya kızdı ödev verdi on beş dk akşamları yürü tatlı yok bakalım inşallah almayız kuzum

Daha önce doğal pastil vermişti doktorum.
işte bir de parol içiyorum o kadar.
Daha başlama evresi sanırım ama tedbirini alayım ben dedim. Pekmezi mutlaka içeceğim.
Çok teşekkürler.
İyi hadi çok bir günün kalmamış. en zoru ilk 2 gün diyorlar zaten.

Çok şükür canım. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Yürüyüş önemli evet ihmal etme mutlaka yürü canım.
Benim arkadaşım doğuma kadar 25 kg. aldı . Ama doğurdu valla. Korkma o kadar. Dikkat edersin daha.

Yaa o dönmeler bana da dert. Çok zorlanıyorum. Birde habire dönesim geliyor. Güç bela dönüyorum. Yatarken de ve kalkarken de zorlanıyorum.
Senin ×2 canım Allah kolaylık versin
vicks sürüp yayıp terlesem de olur mu ki? dediklerini de yapacağım. aynen başlamadan önlem almam lazım.
Vicks bilmiyorum hamileler kullanirmi bir bak canım ama terlemek iyi gelir kalın giyin üstünü de kalın ört rahatlarsın terle atarsın inşallah

Evet canım şükür bebiş iyi ama bende tansiyon da yüksek çıktı hava şansımıza güzel artık her akşam yurucem
Tuzlu falan yememeye çalış canım inan yürümek herseye iyi geliyor kendini yormadan hafif tempoda yürü tansiyonu da takip et kuzum

Hiç canını sıkma canım gebelik şekeri çıksa bile ona göre diyet veriyorlar sen stres yapma yediklerine ve düzenli beslenmeye dikkat et
Kendime engel olamıyorum ki canım sağolasın fazla önden çıkınca tarih korktum yemem şimdi tatlı falan zaten inşallah çıkmaz şekerde düzenli beslenmeyle hallolur Rabbim hepimize kolaylık versin

Tuzlu falan yememeye çalış canım inan yürümek herseye iyi geliyor kendini yormadan hafif tempoda yürü tansiyonu da takip et kuzum
Evet doru soledin tuzlu da yemiyim evet yurucem hava şansımıza güzel artık yormadan hergun düzenli yurucem çok hareketsiz kaldım hem korktum çok hareketten hemde koronadan ama böle daha tehlikeli oldu dikkat etcez artık kuzum

Beni çok korkuttu bugün doktorum kızdı baya kilo alma hakkın yok dedi bide şeker den de korkuodum ondan önce iyi oldu dikkat etcem mecbur yediklerime kuzum hareket lazım bol

Canım benim şekerde çıksa ona göre diyete girersin üzme kendini de bebişi de. Haftalarda oynamalar oluyor sanırım arkadaşlarm da bir hafta gerideydi toparlanır. Sen doktorun dediklerine uyarsın inşallah her şey yoluna girer
Belki de korkutmak için abartılı söylemiştir canım yine yürüyüşünü yaparsın yediklerine de dikkat edersin
Aynen canım ilk iki gün fena oluyor
Vicksi araştırmadan kullanma ilk 3 ay sanırım yasaktı. Şimdi kullanacaksan da çok az kullan ya da Google da bi araştır ben cesaret edip alamadım

Ne bilim canım 2 hafta ilerde şu an o ayrı stres bide plesanta aşağıdaki dedi oda ayrı bi sorun daraldımm hepsi erken doğumu tetikliyor korktum bende

Ne bilim canım 2 hafta ilerde şu an o ayrı stres bide plesanta aşağıdaki dedi oda ayrı bi sorun daraldımm hepsi erken doğumu tetikliyor korktum bende
Canım şimdi okudum seni bugün beni de korktitular korkma farketmeleri güzel dikkat etcez yememize önden gitmesi de herzamab problem deil kuzum şekerde çıksa ona göre daha katı diyet yapicaz bende muhtemelen cikicak bugün çok kızdı doktorum ama herşeyin çözümü var dikkat etcez kuzum

Kendime engel olamıyorum ki canım sağolasın fazla önden çıkınca tarih korktum yemem şimdi tatlı falan zaten inşallah çıkmaz şekerde düzenli beslenmeyle hallolur Rabbim hepimize kolaylık versin
Amin canım iyi düşünelim sorunsuz geçer inşallah şeker yüklemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…