Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Selam kızlar nasılsınız hayırlı haftalarımız olsun doktora gidecekler güzel haberlerle gelin 😊 hasta olan güzel anneler umarım daha iyisinizdir 🤗
İyiyiz canım çok şükür benim yarın kontrolüm var bakalım nasıl olmuş gerçi bu ara sık görüyorum kızımı 🥰 sen nasılsın

Selam kızlar nasılsınız hayırlı haftalarımız olsun doktora gidecekler güzel haberlerle gelin 😊 hasta olan güzel anneler umarım daha iyisinizdir 🤗
selam canım.. hayırlı haftalar. çok şükür bir sıkıntım yok benimde. öyle hamişlik zorlukları işte. miğde bulantılarım geri geldi. gaz sıkışmaları, çabuk yorulma vs. olsun bu kadarcık olsun yeterki..
Sen nasılsın?

Güle güle kullan canım. Bebeklerin doğduklarında yemek boruları tam gelismedigi için midelerindeki süt aynı yetişkinler gibi yemek borularına gelip Reflü oluşmasına sebep olabiliyor. Reflü yatagi eğimli olduğu için bunu engelliyor. Ayrıca biliyosun bebekler uyurken kusabiliyor ve bu Allah korusun bogulmalara neden olabiliyor. Reflü yatagi eğimli olmasından dolayı bunu da engelliyor. Bir de gaz için de iyi geliyormus. Beşiğin içine Reflü yatağını koyup bebeği onun üzerinde yatiriyorlar. Ben de ikisini aynı besige koyup Reflü yataginda yatiracagim.
Çok teşekkürler canım. Anladım canım evet çok gerekli imiş gerçekten de. Bizde bakalım o zaman.

Bitti kuzum çok yoruldum aklımda sizdeydi yazamadım şükür herşey güzeldi bebişim iyi dedi bı saat baktı sonra aralarda çocuğun pozisyonu iyi deil die üç kere ara verdik su içtim felan çok iyi herşey dedi ama on gün sonra bidaha rutin bakiormus kendi doktorumda bakti rapora herşey gusel ama 7 kilo aldım die çok kizdi erken doğum olur bebegede sana da zararlı bundan sonra kilo alma hakkın yok dedi 😌tansiyonda yüksek çıktı biz biraz yediklerimize dikkat edip bide yürüyüş yapcaz ☺️artık tatlı yok yani üzüm bile 🤭🤭 şükür iyi çıktı ama bu arada tahlileri soledim TSH yi ve bı kaç test istedi ama yanma felan yoksa gerek yok enfeksiyon testine dedi darısı hepinize kuzum 🥰🥰

Bitti kuzum çok yoruldum aklımda sizdeydi yazamadım şükür herşey güzeldi bebişim iyi dedi bı saat baktı sonra aralarda çocuğun pozisyonu iyi deil die üç kere ara verdik su içtim felan çok iyi herşey dedi ama on gün sonra bidaha rutin bakiormus kendi doktorumda bakti rapora herşey gusel ama 7 kilo aldım die çok kizdi erken doğum olur bebegede sana da zararlı bundan sonra kilo alma hakkın yok dedi 😌tansiyonda yüksek çıktı biz biraz yediklerimize dikkat edip bide yürüyüş yapcaz ☺️artık tatlı yok yani üzüm bile 🤭🤭 şükür iyi çıktı ama bu arada tahlileri soledim TSH yi ve bı kaç test istedi ama yanma felan yoksa gerek yok enfeksiyon testine dedi darısı hepinize kuzum 🥰🥰
Hadi gözün aydın canım. Darısı bizlere olsun. Kiloyu falan da halledersin, hiç takma😄

Canım sana geçmiş olsun dedim mi hatırlayamadım ben. demediysem çok geçmiş olsun. kaçıncı günü karantinanın.
Çok sağol canım 4. Günüm bugün daha iyiyim eskiye göre çok şükür 😍
Kızlar çok hafif boğaz ağrım var. Birde bir kırıklığım var. Bol bol sıcak içiyorum. Birde parol içtim. Boğaz pastili de aldım. Ne yapayım başka. Sanırım üşüttüm. Üşüme geliyor çünkü.
Sana da geçmiş olsun canım ateşin mi var onu ölç mutlaka. Parolu akşam içip bi güzel terle öyle rahatlıyor insan
Bide pastil gebelikte kullanılır mı onu bilmiyorum
Boğazın için çok sıcak içme ılık olsun
Ballı ılık süt yapabilirsin
Ballı limonlu ılık su içebilirsin
Pekmez varsa aç karnına pekmez iç yatarken de iç iyi oluyor

Maşallah canım benim hadi gözün aydın 😍 😍 detaylı nasıldı o heyecan daha mı farklı 😍
Ya 7 kiloya çok mu dedi 😒 bende 8 kilo aldım ama dr bişey dememişti. Aslında havalar ısınsa yürüyüşe başlarız ama kış günü bir yere gidemiyoruz haliyle kilo oluyor 😬

Çok şükür bugün daha iyim ben canım 😍 karantinam bitince doktordan da güzel haberler alırsam inşallah her şey daha güzel olacak 🤲🤲
Alırsın Allahın izniyle canım merak etme iyi olmanıza sevindim 😊
İyiyiz canım çok şükür benim yarın kontrolüm var bakalım nasıl olmuş gerçi bu ara sık görüyorum kızımı 🥰 sen nasılsın
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım 😊 bende iyiyim çok şükür 🤗
selam canım.. hayırlı haftalar. çok şükür bir sıkıntım yok benimde. öyle hamişlik zorlukları işte. miğde bulantılarım geri geldi. gaz sıkışmaları, çabuk yorulma vs. olsun bu kadarcık olsun yeterki..
Sen nasılsın?
İyiyim canım o dediklerin bende de oluyor 2 gündür mide bulantısı benide yokluyor🤭🤭 birde sol kasikda ağrı oluyor yürürken geceleride sağdan sola soldan sağa dönmekten uyuyamıyorum şimdiden bu haldeysem son ayda yandım 😂😂
Selam canım iyiyiz çok şükür. Hepimiz için güzel bir hafta diliyorum 🌸
Amin inşallah canım 💐

Gözün aydın canım çok şükür bebiş iyiymiş sende yediklerine dikkat edersin güzel havalarda da yürüyüş iyi gelir 😊

Maşalallh canım hadi atlattın bunuda dikkat et testlerini yaptır gene canım şimdi şeker yüklemesi kaldı bitek 🥰

Kızlar çok hafif boğaz ağrım var. Birde bir kırıklığım var. Bol bol sıcak içiyorum. Birde parol içtim. Boğaz pastili de aldım. Ne yapayım başka. Sanırım üşüttüm. Üşüme geliyor çünkü.
Dikkat et canım baştan tedbirini al ıhlamur ballı süt sıcak çorbalar meyve tabi bol bol su şifa olsun inşallah 🤲 tavuk suyuna çorba karabiber ve limonla iyi gelir

Canım geçmiş olsun direk pekmez boğazın için hem zararsız hemde sağlıklı geçmiş olsun

Kızlar şeker yüklemesi yapanlar özellikle kaçıncı haftada yaptınız bide belki devlette yaptırırım yapıyorlar mı yada siz ne kadara yaptırdınız artık son zamanalrda harcamalardan belimiz büküldü çalışanım zaten sigortam var devlete gitmek en iyisi bazı testlerde

X