Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Buna da şükür bugünlere geldik az kaldı doğuma artık dayanacaz farklı bişey olmasa böyle gitse insan korkmaz ama bi sancıdan korkar olduk

Amin amin canım bende öyle düşünüyorum Rabbim yanlışa düşmekten esirgesin cümlemizi inşallah

Uyudum sabah oldu die kalktım yok olmamış ben uykumi felan aldım bile heycandan hep bunlar ee senide bebiş uyutmadi demekki
Ya o his çok gıcık dimi aha saat geldi hadi kalkayım diyorsun oysa daha yeni yatmış oluyorsun neyse az kaldı sabaha erken miydi randevun
Yok kuzum bebiş değil covid uyutmuyor beni

Ya o his çok gıcık dimi aha saat geldi hadi kalkayım diyorsun oysa daha yeni yatmış oluyorsun neyse az kaldı sabaha erken miydi randevun
Yok kuzum bebiş değil covid uyutmuyor beni
Eevt 9 da Allah tan bana hamilelik ten sonra çok oldu böle uykumu alıp sabah oldu sanip uyanma lar vucut gece kalkmalara hazirliyo kendini sanırım yoksa benim uykum kıymetliydi çok ah bu covis zaten bizim düzen deisti bide o karıştırıo

Galiba canım ya bende ilk zamanlar sık uyanıyordum sonra düzene girmişti bi ara. Aslında bolca uyuyup stok yapmamız lazım hadi gidelim tekrar deneyelim saat 1den beri güya uyuycam

Galiba canım ya bende ilk zamanlar sık uyanıyordum sonra düzene girmişti bi ara. Aslında bolca uyuyup stok yapmamız lazım hadi gidelim tekrar deneyelim saat 1den beri güya uyuycam
Evet canim deneyelim sonra sabah pişman olcaz neden uyumadık die öğlen uyuyamicam da yarın dışarda olcam en iyisi kuzu saymak

Canım ben c.tesi tahlil verdim. Enfeksiyon demedi ama bakteri var dedi. Belki de aynı şeydir. Kültür sonucuna göre antibiyotik verecek. Anladığım kadariyla ne yaparsan yap hamilelikte çok sık oluyormuş. Bir de fitil kullaniyor musun bilmiyorum ama o da tetikliyormus. Tahlil sonucuna göre ilaç verir canim

Gece uyandığımda benim de ağız kurulugum oluyor ama bu şekerden olsa bence gündüz de olur. Gece hamilelikten dolayı bence vücutlarımiz uyurken normale göre daha çok çalışıyor bir de kış olduğu için hava da kuru. Bunlar sebep oluyor olabilir

Canım benim her adet donemimde sancı, ağrı gibi şeylerim oluyor. Biz artık 2.trimester döneminde olduğumuz rahim yukarı çıktı ve mesaneye baskısı azaldı. Yani idrara sıkısmaman normal bence. Ben de ilk zamanlar kadar gece tuvalete kalkamıyorum.

Hayır canım fitil kullanmıyorum ama şüphelendim zaten o yüzden tahlil vereyim dedim hemen

Bende ilk önce 3 ay adet sancısı çektim ama geçen ay yoktu bu ay var bide 3. Trimestere girecez bişey kalmadı bide canım du içince hareket etmezsem sık çıkıyorum günlük su tekitimim çok iyi ama bakalım şuan tahlillerimi veriyorum artık çıkarsa ona göre ilaç verecek

Endişelenme ilaçla halledilebilecek bir şey. Bebekler ve rahim büyüdüğü için kasık, vajina gibi ağrılar da normalmiş. Problemli ağrı hiç gecmezmis. Ara ara vuran ağrılardan korkma dedi.

Selam kızlar nasılsınız hayırlı haftalarımız olsun doktora gidecekler güzel haberlerle gelin hasta olan güzel anneler umarım daha iyisinizdir
Çok şükür bugün daha iyim ben canım karantinam bitince doktordan da güzel haberler alırsam inşallah her şey daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…