- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.641
Buna da şükür bugünlere geldik az kaldı doğuma artık dayanacaz farklı bişey olmasa böyle gitse insan korkmaz ama bi sancıdan korkar oldukAnladım canım evet ara ara oluyor adet ağrısı gibi özellikle adet dönemlerinde zaten hergün yeni bişeye uyanıyorum ben
Bi gün diş,bi kaburgalarım,bi sırtım, midem sağolsun baştan beri huzur vermiyor zaten hayırlısıyla bi doğursamda rahat rahat yatsam diye gün sayıyorum
Amin amin canım bende öyle düşünüyorum Rabbim yanlışa düşmekten esirgesin cümlemizi inşallahCanım o konu zaten çok derin bi mevzu o kafalara girmiş insana bişey anlatamazsın sen günahı bırak bence ahlakende yanlış ama ne dersen de dinletemezsin sadece senin üzülmeni istemedim sen kendine bebeğine iyi bak Rabbim hepimize hayırlı evlatlar ahlaklı nesiller nasip etsin çok çok amin
Sorma ya sağ salim geçseydi şu günlerBuna da şükür bugünlere geldik az kaldı doğuma artık dayanacaz farklı bişey olmasa böyle gitse insan korkmaz ama bi sancıdan korkar olduk
Uyudum sabah oldu die kalktım yok olmamış
Ya o his çok gıcık dimi aha saat geldi hadi kalkayım diyorsun oysa daha yeni yatmış oluyorsunUyudum sabah oldu die kalktım yok olmamışben uykumi felan aldım bile heycandan hep bunlar ee senide bebiş uyutmadi demekki
Eevt 9 da Allah tan bana hamilelik ten sonra çok oldu böle uykumu alıp sabah oldu sanip uyanma lar vucut gece kalkmalara hazirliyo kendini sanırım yoksa benim uykum kıymetliydi çokYa o his çok gıcık dimi aha saat geldi hadi kalkayım diyorsun oysa daha yeni yatmış oluyorsunneyse az kaldı sabaha erken miydi randevun
Yok kuzum bebiş değil covid uyutmuyor beni
Galiba canım ya bende ilk zamanlar sık uyanıyordum sonra düzene girmişti bi ara. Aslında bolca uyuyup stok yapmamız lazımEevt 9 da Allah tan bana hamilelik ten sonra çok oldu böle uykumu alıp sabah oldu sanip uyanma lar vucut gece kalkmalara hazirliyo kendini sanırım yoksa benim uykum kıymetliydi çokah bu covis zaten bizim düzen deisti bide o karıştırıo
Evet canim deneyelim sonra sabah pişman olcaz neden uyumadık dieGaliba canım ya bende ilk zamanlar sık uyanıyordum sonra düzene girmişti bi ara. Aslında bolca uyuyup stok yapmamız lazımhadi gidelim tekrar deneyelim saat 1den beri güya uyuycam
Hadi o zaman sayalımEvet canim deneyelim sonra sabah pişman olcaz neden uyumadık dieöğlen uyuyamicam da yarın dışarda olcam en iyisi kuzu saymak
Gececek inşallahSorma ya sağ salim geçseydi şu günler
Canım ben c.tesi tahlil verdim. Enfeksiyon demedi ama bakteri var dedi. Belki de aynı şeydir. Kültür sonucuna göre antibiyotik verecek. Anladığım kadariyla ne yaparsan yap hamilelikte çok sık oluyormuş. Bir de fitil kullaniyor musun bilmiyorum ama o da tetikliyormus. Tahlil sonucuna göre ilaç verir canimKızlar iyi akşamlar aranızda idrar enfeksiyon geçiren var mı bir kaç gündür idrarımı yaparken kasıklarımda ağrı var oda bir kaç defa oldu bugün yoktu bugünde rahim ağzımda adet gibi hafif sancı var bende normalde çok sıvı tüketiyorum ama idrarda enfeksiyon ihtimalini düşünüyorum sabah hemen test vereceğim başka şikayetim yok
Gece uyandığımda benim de ağız kurulugum oluyor ama bu şekerden olsa bence gündüz de olur. Gece hamilelikten dolayı bence vücutlarımiz uyurken normale göre daha çok çalışıyor bir de kış olduğu için hava da kuru. Bunlar sebep oluyor olabilirİnşallah canım sırayla güzel haberler verelimbaşta olmadı sık wc şimdi nasi sık gidiorum bide başta özellikle içmeye calisiodum su şimdi ağzım kuruo baya su iciorum kendimi frenlerim belki korkuyla çok tatlı yiyodum
Canım benim her adet donemimde sancı, ağrı gibi şeylerim oluyor. Biz artık 2.trimester döneminde olduğumuz rahim yukarı çıktı ve mesaneye baskısı azaldı. Yani idrara sıkısmaman normal bence. Ben de ilk zamanlar kadar gece tuvalete kalkamıyorum.Canım benim idrar rengimde değişiklik koku yok ama sık idrara çıkmada 20. Haftadan sonra oldu çünkü sadce su 3 litre içiyorum diğer sıvılar hariç suyu akşam kesiyorum geçe sıkışmamk için ama içmediğimde sıkışmıyorum senin dedğin gibi ama yarın tahlil yaptıracağım bide sende adet sancısı gibi sancı var mı hiç adet tarihlerinde yakın zamanlarda
Hayır canım fitil kullanmıyorum ama şüphelendim zaten o yüzden tahlil vereyim dedim hemenCanım ben c.tesi tahlil verdim. Enfeksiyon demedi ama bakteri var dedi. Belki de aynı şeydir. Kültür sonucuna göre antibiyotik verecek. Anladığım kadariyla ne yaparsan yap hamilelikte çok sık oluyormuş. Bir de fitil kullaniyor musun bilmiyorum ama o da tetikliyormus. Tahlil sonucuna göre ilaç verir canim
Bende ilk önce 3 ay adet sancısı çektim ama geçen ay yoktu bu ay var bide 3. Trimestere girecez bişey kalmadı bide canım du içince hareket etmezsem sık çıkıyorum günlük su tekitimim çok iyi ama bakalım şuan tahlillerimi veriyorum artık çıkarsa ona göre ilaç verecekCanım benim her adet donemimde sancı, ağrı gibi şeylerim oluyor. Biz artık 2.trimester döneminde olduğumuz rahim yukarı çıktı ve mesaneye baskısı azaldı. Yani idrara sıkısmaman normal bence. Ben de ilk zamanlar kadar gece tuvalete kalkamıyorum.
Endişelenme ilaçla halledilebilecek bir şey. Bebekler ve rahim büyüdüğü için kasık, vajina gibi ağrılar da normalmiş. Problemli ağrı hiç gecmezmis. Ara ara vuran ağrılardan korkma dedi.Bende ilk önce 3 ay adet sancısı çektim ama geçen ay yoktu bu ay var bide 3. Trimestere girecez bişey kalmadı bide canım du içince hareket etmezsem sık çıkıyorum günlük su tekitimim çok iyi ama bakalım şuan tahlillerimi veriyorum artık çıkarsa ona göre ilaç verecek
Aynen canımEndişelenme ilaçla halledilebilecek bir şey. Bebekler ve rahim büyüdüğü için kasık, vajina gibi ağrılar da normalmiş. Problemli ağrı hiç gecmezmis. Ara ara vuran ağrılardan korkma dedi.
Çok şükür bugün daha iyim ben canımSelam kızlar nasılsınız hayırlı haftalarımız olsun doktora gidecekler güzel haberlerle gelinhasta olan güzel anneler umarım daha iyisinizdir