-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.601
10. Gündeyim hala pozitif çıkıyorKaçıncı gündesin canım pozitif çıkıyor. Beni aradıklarında karantina bitince tekrar test yapacak mıyım dedim hayır gerek yok dedi amabilemedim
Grip nezle karışımı bir şey olarak geçiyor canım. Kan sulandırıcı yazdı doktor karantina bitene kadar onu kullanacağım bakalım
Anladım canım belki varyantı farklıdır ondan hala pozitif gösteriyordur. İnşallah negatife döner bir an önce10. Gündeyim hala pozitif çıkıyorkan sulandirici koldan daha acısız oluyor haberin olsun:) ben çalıştığım icin is yerim tekrar pcr test istedi ise baslamam için negatifi göremedim bi türlü.
cok cok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Ben bi türlü emin değilim ya reflü yatağı için ama ana kucağı aldık oda hafif dik duruyor ya. Onda yatar gündüz iş yaparken falan diye düşünüyorum bakalımKızlar ebebekte reflü yataklari 75tl'ye düşmüş. Almayı düşünenler için fiyat çok iyi. Ben 2 tane aldım.
Canım gece de Reflü yatağında yatiriyorlarmis. Reflü bebeklerde gaz da yapıyormuş. Kime sorduysam kesin al dedi. Fiyat da uygun alayım dedimBen bi türlü emin değilim ya reflü yatağı için ama ana kucağı aldık oda hafif dik duruyor ya. Onda yatar gündüz iş yaparken falan diye düşünüyorum bakalım
İyi yapmışsın canım aynen bana da al dediler ama almadık bakalımCanım gece de Reflü yatağında yatiriyorlarmis. Reflü bebeklerde gaz da yapıyormuş. Kime sorduysam kesin al dedi. Fiyat da uygun alayım dedim
Teşekkür ederiz, inşallahİyi yapmışsın canım aynen bana da al dediler ama almadık bakalım
Güle güle kullansınlar
Bugun tekrar pcr verdim inşallah negatiftir. Koldan cok acıdiysa bacaktan hic denemeAnladım canım belki varyantı farklıdır ondan hala pozitif gösteriyordur. İnşallah negatife döner bir an önce
Koldan acısız mı kız yandım dün
Başka çare yok o acı çekilecek herhaldeBugun tekrar pcr verdim inşallah negatiftir. Koldan cok acıdiysa bacaktan hic denemekol bacak göbek arasında en iyi seçim kol emin ol
Canım öyle bende hamile kalmadan önce vurmaya başladım hala da kullanıyorum göbeğim nohut gibi kbarık olmuş bacağımdan bi kere yaptım simsiyah morardı kolumada yapmadın ama en iyis göbek bence canımBaşka çare yok o acı çekilecek herhaldekocaman morarmış sizinde mi öyle oluyor
Göbekten yapamam ki korkarım derisi inceldi iyiceCanım öyle bende hamile kalmadan önce vurmaya başladım hala da kullanıyorum göbeğim nohut gibi kbarık olmuş bacağımdan bi kere yaptım simsiyah morardı kolumada yapmadın ama en iyis göbek bence canım
Valla kuzum benim cildim hic hassas değil herhalde genelde herkeste morariyor cok şükür bende hic morarma olmuyorBaşka çare yok o acı çekilecek herhaldekocaman morarmış sizinde mi öyle oluyor
Oda iyiymişValla kuzum benim cildim hic hassas değil herhalde genelde herkeste morariyor cok şükür bende hic morarma olmuyor
Canım bizde bugun cok gezdik mobilya aldık. O yatakları gördük. Ama reflü yatağı ne işe yarıyor.Kızlar ebebekte reflü yataklari 75tl'ye düşmüş. Almayı düşünenler için fiyat çok iyi. Ben 2 tane aldım.
Ahh ahh canım başından beri vuruyorum ben hep kola. Kol artık sepsert oldu. Morarma kızarma çeşitli türden ne varsa oldu. Ama yine devamBaşka çare yok o acı çekilecek herhaldekocaman morarmış sizinde mi öyle oluyor
Rabbim kolaylığını versin canım ya zormuş vallaAhh ahh canım başından beri vuruyorum ben hep kola. Kol artık sepsert oldu. Morarma kızarma çeşitli türden ne varsa oldu. Ama yine devam
Güle güle kullan canım. Bebeklerin doğduklarında yemek boruları tam gelismedigi için midelerindeki süt aynı yetişkinler gibi yemek borularına gelip Reflü oluşmasına sebep olabiliyor. Reflü yatagi eğimli olduğu için bunu engelliyor. Ayrıca biliyosun bebekler uyurken kusabiliyor ve bu Allah korusun bogulmalara neden olabiliyor. Reflü yatagi eğimli olmasından dolayı bunu da engelliyor. Bir de gaz için de iyi geliyormus. Beşiğin içine Reflü yatağını koyup bebeği onun üzerinde yatiriyorlar. Ben de ikisini aynı besige koyup Reflü yataginda yatiracagim.Canım bizde bugun cok gezdik mobilya aldık. O yatakları gördük. Ama reflü yatağı ne işe yarıyor.
İnşallah canımGöbekten yapamam ki korkarım derisi inceldi iyiceinşallah karantinadan sonra devam ettirmez
İnşallah enfeksiyon değildir canım geçmiş olsun yarın haberdar et bizi deKızlar iyi akşamlar aranızda idrar enfeksiyon geçiren var mı bir kaç gündür idrarımı yaparken kasıklarımda ağrı var oda bir kaç defa oldu bugün yoktu bugünde rahim ağzımda adet gibi hafif sancı var bende normalde çok sıvı tüketiyorum ama idrarda enfeksiyon ihtimalini düşünüyorum sabah hemen test vereceğim başka şikayetim yok