Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım istersen benim gideceğim yere gidebilrsin renkli uktrasona 750 tl istersende bir arkadaşımız gitti memnun kaldı @Ssevincli arkadaşımızın gittiği yere gidebilirsin hastanede hangi ilçedesin bilmiyorum ama benim doğum doktorumu araştır istersen 🥰
Canım ismini verir misin? Kafayı yiyeceğim. Düzgün bı yer bulamadım. Doğum için hastane önerisi de alabilirim kafam allak bullak oldu 😔

Canım ismini verir misin? Kafayı yiyeceğim. Düzgün bı yer bulamadım. Doğum için hastane önerisi de alabilirim kafam allak bullak oldu 😔
Benim gideceğim renkli ultrason kağıthanede ismini sana yazarım doktorumda gaziosmanpaşada kendi muaynehanesi var adı ebru çoşkun istersen araştır doktorum ssvd hastaları ve tüp bebeh hastaları çok

Aaa yani doktorum onay verdiği sürece ben içiyorum. Hatta miğde bulantı ilacı prilamı günde 4 tane içiyordum. sabah aç karınla birde pulcet içiyorum. vitamindi tiroit ilacı idi içiyorum hep valla. Şurup rahatlattıysa seni tabi ilaca gerek yok. ben de aşırı yanma vardı hiç yiyemiyordum birşey.
Ben normalde de ilaç çok içmeyi sevmem canım vitaminlerim benimde var onları kullanıyorum midemde çok rahatsız ederse 1 ölçek şurup içiyorum bugün dayanamadım içtim mesela🤭🤭 prilam 2 kutu almıştım hiç açmadım duruyor dolapta çok şükür bulantılı günler geçti 😊
aldım aldım canım dur bak atayım. şimdilik bunları aldım.
Çok güzeller bende bunları beğenmiştim güle güle sağlıkla kullansın prensesler 🥰🥰

Oy oy maşallah maşallah canım 😍😍 darısı bizlere
Artık hareketleri düzenli mi canım. Bugün benimkini aşı çarptı herhalde sesi çıkmıyor😅😅
Gün içinde ben saymıyorum ne kadar hareket ediyor diye acaba takip etmem gerekiyor mu 🤔🤔 çok şükür hergün hissettiriyor kendini miniğim yatınca hiç durmuyor kıpır kıpır maşallah 🥰🥰 seninki bugün dinlenmek istemiş demekki 😂😂

Kızlar detaylı hakkında konusmuşsunuz ben şehir hastanesine gidiyorum takiplere çok memnunum detaylı için perinatoloji bölümü bakıyor çok ilgili ama randevu bulmak sıkıntı randevu bulabilseniz tavsiye ederim orayı benim detaylıda bebişim sırtını dönmedi görmek için 4 kere baktı doktor belli aralıklarla belki başka yer olsa yeter diyip bakmıcakti doğumu da orda düşünüyorum nasip olursa çoğu özel hastaneden ilgililer

Ya maşallah sağlıkla kullansın kuzu inşallah 🥰 sen odayı bile yerlestirmissin canım bende odanın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum evin her köşesi oğluşumun eşyaları ile doldu 🤭🤭
Bir de türkü açmışım ki 🤧🤧
Ağlaya ağlaya yerleştirdim hepsini.
Tedavi süreci geldi aklıma.
Yaşadıklarım...
Allahima binlerce şükürler olsun 🥰
Bugünleri gördük.

Allah İsteyen; emek veren; hakemden hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏

Kızlar detaylı hakkında konusmuşsunuz ben şehir hastanesine gidiyorum takiplere çok memnunum detaylı için perinatoloji bölümü bakıyor çok ilgili ama randevu bulmak sıkıntı randevu bulabilseniz tavsiye ederim orayı benim detaylıda bebişim sırtını dönmedi görmek için 4 kere baktı doktor belli aralıklarla belki başka yer olsa yeter diyip bakmıcakti doğumu da orda düşünüyorum nasip olursa çoğu özel hastaneden ilgililer
Evet canım çok uğraştım ama olmadı. Dolu randevu. Yarın bir de Ümraniye araştırma da deneyeceğim şansımı. Randevu aldım bakalım.
Zaten bugün de sağlık ocağında testler yapıldı. Miss onları da göstermiş olurum.

Bir de türkü açmışım ki 🤧🤧
Ağlaya ağlaya yerleştirdim hepsini.
Tedavi süreci geldi aklıma.
Yaşadıklarım...
Allahima binlerce şükürler olsun 🥰
Bugünleri gördük.

Allah İsteyen; emek veren; hakemden hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏
Aminnn ınşallah canım çok şükür bizler bu süreçleri yaşadık yaşıyoruz hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah 🤲🤲 Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın layıkıyla yapacak her kadına da bu duyguları yaşatsın inşallah 🤲

Evet canım çok uğraştım ama olmadı. Dolu randevu. Yarın bir de Ümraniye araştırma da deneyeceğim şansımı. Randevu aldım bakalım.
Zaten bugün de sağlık ocağında testler yapıldı. Miss onları da göstermiş olurum.
İnşallah herşey yolunda gider orda bakarlar canım

Gün içinde ben saymıyorum ne kadar hareket ediyor diye acaba takip etmem gerekiyor mu 🤔🤔 çok şükür hergün hissettiriyor kendini miniğim yatınca hiç durmuyor kıpır kıpır maşallah 🥰🥰 seninki bugün dinlenmek istemiş demekki 😂😂
Saymaya gerek yok herhalde ya günlük hareketleri yerindeyse sıkıntı yok 😍😍 yoksa saatte 8 mi diyordu ne. Ben unuturum ki saymayı 🤣🤣

Aslında bana kalsa ben de daha yeni yeni başlardım da annem yanıma geldi 1 ay kaldi. O beni dinlemedi başladı almaya ve bana aldırmaya😄Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz biz her şeyi X2 alacagimiz için gerçekten sağlam bir bütçe gerekiyor. Bir anda her şeyi alabilmek biraz zor.🌸
Doğru aslında Allahın izniyle artık kötü düşünmeyelim. Geldik bu haftalara kadar çok şükür 🙏
Aynen herşey öyle pahalı ki. Düşünüyorum da öyle alınacak şey var ki resmen düşündükçe içinde kayboluyorum 😌
Bir tek bebek arabası alındı hediye bize.
Şimdi dolap ve şifonyer bakacağız.
Bebek bezi ve ıslak mendil işine gireceğim.
Aralarda da kıyafet vs.
30. Haftaya kadar bitirmememiz lazım herşeyi gibi geliyor bana

X