- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.201
Denicez artık uyandirmaya çalışırken tüm yöntemleriAa topuğu duymamıştım burnunu sıkıyoruz diye biliyordum
Hepsi harika ama Sebamed yok ben onu alırım diodum içeriği kötümü Muş acabaEki Görüntüle 3005669 Eki Görüntüle 3005670 Eki Görüntüle 3005671 Eki Görüntüle 3005672
Kızlar sizin için ekliyorum. Bunlar temiz içerikli ürünler listesi henüz almamış olanlar bakıp fikir edinebilirsiniz
@Nefes0858 @Ssevincli @MucizelerimBenimleTureed K Kubkub06 ozn_srk @Burcu2614 @Sun Raha @Masmavi0 @Hissedensair @nilozgul @Niloya444 @Beyazmelekler Denizatidenizyildizi @iklime_06 S Simayy67 @Ilaymilya @snow1132 @hayrunnisa85
Başka kimler vardı
Yaaa ne güzel bir paylaşım. Çok teşekkür ederim canımEki Görüntüle 3005669 Eki Görüntüle 3005670 Eki Görüntüle 3005671 Eki Görüntüle 3005672
Kızlar sizin için ekliyorum. Bunlar temiz içerikli ürünler listesi henüz almamış olanlar bakıp fikir edinebilirsiniz
@Nefes0858 @Ssevincli @MucizelerimBenimleTureed K Kubkub06 ozn_srk @Burcu2614 @Sun Raha @Masmavi0 @Hissedensair @nilozgul @Niloya444 @Beyazmelekler Denizatidenizyildizi @iklime_06 S Simayy67 @Ilaymilya @snow1132 @hayrunnisa85
Başka kimler vardı
Canım bu sayfa tamamen doğal olanları yıldızlar listesine ekliyor onun haricinde ufak bir kimyasal bile olsa almıyor. İnstagram hesabın varsa gir sayfasına orada tek tek analiz yapmış merak ettiğin markalara bakabilirsinHepsi harika ama Sebamed yok ben onu alırım diodum içeriği kötümü Muş acaba
Rica ederim canımYaaa ne güzel bir paylaşım. Çok teşekkür ederim canım
Cok tesekkurler canım faydalı oldu genelde ebebegın urunlerı hep var bende deterjan da e bebek aldım gecen ındırımdeyken inşallah memnun kalırkzEki Görüntüle 3005669 Eki Görüntüle 3005670 Eki Görüntüle 3005671 Eki Görüntüle 3005672
Başka kimler vardı
Süpermiş ekliyim canım ya bez konusunda kafam çok karıştı benim sleepy Alcam fakat sizdirio diolar.Canım bu sayfa tamamen doğal olanları yıldızlar listesine ekliyor onun haricinde ufak bir kimyasal bile olsa almıyor. İnstagram hesabın varsa gir sayfasına orada tek tek analiz yapmış merak ettiğin markalara bakabilirsin
Emeğine sağlık canım. Oğlumdada çok takip ettim harika bi sayfa. İnsan bi süre sonra içerik okumaktan kafayı yiyor amaEki Görüntüle 3005669 Eki Görüntüle 3005670 Eki Görüntüle 3005671 Eki Görüntüle 3005672
Başka kimler vardı
Aynen canım ya sürekli orayı araştır burayı araştır derken bu sayfa iyi oldu ya. Misal ben sudocrem alacaktım vazgeçtim incia aldım pişik kremi için.Emeğine sağlık canım. Oğlumdada çok takip ettim harika bi sayfa. İnsan bi süre sonra içerik okumaktan kafayı yiyor ama
Aynen bende deterjanı ondan aldım yorumları iyiydi ya özellikle leke çıkarması açısından gayet memnundu çoğu bakalım inşallah iyi olur bizim içinCok tesekkurler canım faydalı oldu genelde ebebegın urunlerı hep var bende deterjan da e bebek aldım gecen ındırımdeyken inşallah memnun kalırkz
Ya bende bez konusunda kararsızım sleepyden memnun olanda var aslında bebeklerin yapısına göre değişiyor. Ben goon almak istiyorum ama eşim sleepy devam edelim diyor.Süpermiş ekliyim canım ya bez konusunda kafam çok karıştı benim sleepy Alcam fakat sizdirio diolar.
Onu gecen indirimde bende dusundumAynen bende deterjanı ondan aldım yorumları iyiydi ya özellikle leke çıkarması açısından gayet memnundu çoğu bakalım inşallah iyi olur bizim içinbide e bebek mağazasının kokusuna bayılıyorum ya bir çılgınlık yapıp ondan da alabilirim eve miss gibi pudralı bebek koksun evim hem ileride kusmuk kokusunu bastırır
Valla bende alırım diye düşünüyorum ama şuan baya harcama yaptık artık eşime söylemeye çekiniyorum. Adam günlük e bebek turu yapıyordu bi araOnu gecen indirimde bende dusundumo an bussuru sey alınca dedım sonra alırım ama alıcam bende zaten cok severim ben oda kokusu
Hahaha her eşin su anda dustugu durum benceValla bende alırım diye düşünüyorum ama şuan baya harcama yaptık artık eşime söylemeye çekiniyorum. Adam günlük e bebek turu yapıyordu bi arageçen diyor ki kasiyerler de merak etmiştir beni bugün gitmedim diye
Oyy odası mı olacak ya yerimHahaha her eşin su anda dustugu durum bencesımdı bu hafta odasını hazırlıcaz eşim dıyor artık odasını yapana kadar alısverıs aklına gelmez
Ben de odalarına canım tek kişilik yatak aldım bıde 4 kapaklı dolap aldım yatak odasına da park besık kurucamOyy odası mı olacak ya yerimyatak olarak ne düşünüyorsunuz ben montesori puf yatak düşünüyorum ama tabi şuan oda için çok erken
Evet canım 33.veya 34. Hafta bekleriz dedi doktor. Bu haftaları geçersem de her hafta kontrol ederiz gidebildiğin kadar gidersin dedi. 36. Haftayı görsem süper olur da sanmıyorum hiç.Çok güzel duygular Rabbim bu duyguları tattırdı inşallah kucaklarımıza almayıda tatdırır. Aynen bişey kalmadı renkli uktrasondan sonra artık günler sayılacak ama sen benden önce doğum yaparsın iki tane fındığını sağlıkla alırsın inşallah
Park yatakta neye karar verdin canım yaBen de odalarına canım tek kişilik yatak aldım bıde 4 kapaklı dolap aldım yatak odasına da park besık kurucam
Canim serklaji kacinci haftada olmuştun? Ben de ikiz hamileyim. 21 . Haftada acil serklaj oldum. Simdi bir hafta oldu surekli yatiyorum.Serklaj çok iyi olmuş canım bende serklajliyim ikiz gebelik benimde bebislerin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallahh