Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar banyo filesi alan oldu mu
Pazartesi günü banyo ürünleri indirimde olacak ama ben fileye bir türlü karar veremiyorum. En fazla bir kaç ay kullanacağımız için pahalı bir şeye gerek yok diyorum ama
Canım ben kalın olan lar varya onlardan alicam çünkü inceleri ablam almıştı kullanmamisti katlanirlardan aldım küvet bakalım yine yorum lari okumak lazım kuzum

Sen söyledikten sonra fark ettim. Sabah biraz kasık agrim olduu uzandım geçti demek ki öksürmekten olmuuus. Bol limonlu oglen içtim birde gece uyumadan içeyim. Şifa olsun bebislerime. Teşekkür ederiz teyzesii
Ay inşllah şifa olur öksürme yeter dikkat et doktoruma covid oldum diyorum ne güzel antikorlu oldun diyor artık rahatlar bu hastalık konusunda

Canım ben kalın olan lar varya onlardan alicam çünkü inceleri ablam almıştı kullanmamisti katlanirlardan aldım küvet bakalım yine yorum lari okumak lazım kuzum
Pamuklu olanlar mı canım bende onlardan düşünüyorum bakalım pazartesi alalım inşallah
Ben aldım canım destekli ve kalın olanlardan
Tamam canım güle güle bıcı bıcı yapsın minnak ya inşallah suyu da severler

Bide depend emici külotlar indirime girdi. Ama bedeni nasıl seçeceğiz ki
E bebekte baktım iki tane 42-50 beden var. Birine büyük boy, birine orta boy demiş
Anlamadım

Pamuklu olanlar mı canım bende onlardan düşünüyorum bakalım pazartesi alalım inşallah

Tamam canım güle güle bıcı bıcı yapsın minnak ya inşallah suyu da severler
Daha yakından bakmadimda böle kalın olanlardan eski tipler ince onlarda zorlanırız die dedim bakaim bende pazartesi

Daha yakından bakmadimda böle kalın olanlardan eski tipler ince onlarda zorlanırız die dedim bakaim bende pazartesi
Bakalım canım ilk zamanlar bebekler üşüyormuş ya Pamuklu olursa biraz daha iyi olur diye düşünüyorum. Yaz bebesi olacaklar ama yine de üşür diye korkuyorum az ele avuca gelince zaten suyun içinde yıkarım üşümesin

Evet ilk zamanlar usuolarmis suyun içinden geliolar ya kıyamam tabi bı iki ay usutmeyelim sonra atarız suya minnaklari

Evet ilk zamanlar usuolarmis suyun içinden geliolar ya kıyamam tabi bı iki ay usutmeyelim sonra atarız suya minnaklari
He ya anne karnında nasıl mutludurlar çıkınca da aynı güveni istiyorlar oyy sağlıkla gelselerdi bi geçseydi zaman bide nasıl çıkacaklar oradan bazen onun korkusu sarıyor

He ya anne karnında nasıl mutludurlar çıkınca da aynı güveni istiyorlar oyy sağlıkla gelselerdi bi geçseydi zaman bide nasıl çıkacaklar oradan bazen onun korkusu sarıyor
Evet keyifleri yerinde şuanda bende hem nasi çıkacaklar hemde doycakmi ben anlicammi karnı doydugunda bu gelio aklıma eevt gözümü zu açsak kapatsak o anlar gelse

Ay inşllah şifa olur öksürme yeter dikkat et doktoruma covid oldum diyorum ne güzel antikorlu oldun diyor artık rahatlar bu hastalık konusunda
Tutuyorum kendimi öksürmüyorum artik. bende doktoruma yazdim. İlaçlarını duzenli kullanman yeterli problem yaşamazsın yazmis. Insan basina gelince pek sogukkanli olamiyormus

Tutuyorum kendimi öksürmüyorum artik. bende doktoruma yazdim. İlaçlarını duzenli kullanman yeterli problem yaşamazsın yazmis. Insan basina gelince pek sogukkanli olamiyormus
Bende ilk pozitif görünce çok kötü oldum sonrasında baktım terleyince iyiyim korkmadım çok tutma kendini canım hafif öksürük gıcıklığın çıksın arada

Kızlar günaydın.. Dün kontrolüm vardı.
Çok şükür bir sorun yok rahim ağzı kontrolumde yapıldı.
Ama bebişlerimin pozisyonlarından dolayı görüntü alamadı doktor.
Biri baş aşağı biri arkası dönük karışıktılar çok..
Doktor kimin eli kimin cebinde belli değil dedi
Ama gördük ya yeterli
400 gr ve 25 cm her ikiside aynı.
Çarşamba günü detaylım var. Doktorumun cihazları ile aynı imiş detaylı daki cihazlar. Sadece farklı bir göz görsün dedi.
Burcu2614 canım çok geçmiş olsun Sanada. Korkma sakın hemen atlatırsın inşallah

Yaa yerim onları çok tatlış haberler Rabbim sağlıkla doğdukları günleri de göstersin inşallah canım. Detaylı da daha net belli olur güzel güzel pozlar versinler

Maşallah canım sağlıklı olsunlarda görüntü önemli değil seninle detaylı arasında 1 günümüz var bende perşembe gireceğim

Ohhh gözün aydın. İkizlerin anne karnındaki görüntüleri gerçekten çok komik oluyor,. Her şey karışık Detayliyi da hayırlısıyla atlatip güzel günlere bir adım daha yaklasacaksin inşallah

Ohhh gözün aydın. İkizlerin anne karnındaki görüntüleri gerçekten çok komik oluyor,. Her şey karışık Detayliyi da hayırlısıyla atlatip güzel günlere bir adım daha yaklasacaksin inşallah
Çok teşekkürler, inşallah canım. Ya gerçekten birinin poposu birinin kolu geliyor ekrana. tabi büyüdükleri için ekrana da sığmakta zorlanıyorlar herhalde. Haftalar artık sanki daha hızlı geçiyor gibi.
Alışverişe başlama vakit gelmeli.

Maşallah canım sağlıklı olsunlarda görüntü önemli değil seninle detaylı arasında 1 günümüz var bende perşembe gireceğim
Aynen canım. Sağlıklı olduklarını gelişimlerinin tam olduğunu görelim yeterli bizim için. Hadi birlikte atlatalım detaylıyıda. Bir ohh daha çekelim. Yaklaşıyoruz git gide. Çok heyecan verici gerçekten. Korkular hep var ama bir tık azaldıkça daha da güzel geçiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…