- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.161
Canım ben kalın olan lar varya onlardan alicam çünkü inceleri ablam almıştı kullanmamisti katlanirlardan aldım küvet bakalım yine yorum lari okumak lazım kuzumKızlar banyo filesi alan oldu mu
Pazartesi günü banyo ürünleri indirimde olacak ama ben fileye bir türlü karar veremiyorum. En fazla bir kaç ay kullanacağımız için pahalı bir şeye gerek yok diyorum ama
Ben aldım canım destekli ve kalın olanlardanKızlar banyo filesi alan oldu mu
Pazartesi günü banyo ürünleri indirimde olacak ama ben fileye bir türlü karar veremiyorum. En fazla bir kaç ay kullanacağımız için pahalı bir şeye gerek yok diyorum ama
Ay inşllah şifa olur öksürme yeter dikkat et doktoruma covid oldum diyorum ne güzel antikorlu oldun diyor artık rahatlar bu hastalık konusundaSen söyledikten sonra fark ettim. Sabah biraz kasık agrim olduu uzandım geçti demek ki öksürmekten olmuuus. Bol limonlu oglen içtim birde gece uyumadan içeyim. Şifa olsun bebislerime. Teşekkür ederiz teyzesii
Pamuklu olanlar mı canım bende onlardan düşünüyorum bakalım pazartesi alalım inşallahCanım ben kalın olan lar varya onlardan alicam çünkü inceleri ablam almıştı kullanmamisti katlanirlardan aldım küvet bakalım yine yorum lari okumak lazım kuzum
Tamam canımBen aldım canım destekli ve kalın olanlardan
Daha yakından bakmadimda böle kalın olanlardan eski tipler ince onlarda zorlanırız die dedim bakaim bende pazartesiPamuklu olanlar mı canım bende onlardan düşünüyorum bakalım pazartesi alalım inşallah
Tamam canımgüle güle bıcı bıcı yapsın minnak ya inşallah suyu da severler
Bakalım canım ilk zamanlar bebekler üşüyormuş ya Pamuklu olursa biraz daha iyi olur diye düşünüyorum. Yaz bebesi olacaklar ama yine de üşür diye korkuyorumDaha yakından bakmadimda böle kalın olanlardan eski tipler ince onlarda zorlanırız die dedim bakaim bende pazartesi
Evet ilk zamanlar usuolarmis suyun içinden geliolar ya kıyamamBakalım canım ilk zamanlar bebekler üşüyormuş ya Pamuklu olursa biraz daha iyi olur diye düşünüyorum. Yaz bebesi olacaklar ama yine de üşür diye korkuyorumaz ele avuca gelince zaten suyun içinde yıkarım üşümesin
He ya anne karnında nasıl mutludurlarEvet ilk zamanlar usuolarmis suyun içinden geliolar ya kıyamamtabi bı iki ay usutmeyelim sonra atarız suya minnaklari
Evet keyifleri yerinde şuandaHe ya anne karnında nasıl mutludurlarçıkınca da aynı güveni istiyorlar oyy sağlıkla gelselerdi bi geçseydi zaman bide nasıl çıkacaklar oradan bazen onun korkusu sarıyor
Tutuyorum kendimi öksürmüyorum artik.Ay inşllah şifa olur öksürme yeter dikkat et doktoruma covid oldum diyorum ne güzel antikorlu oldun diyor artık rahatlar bu hastalık konusunda
Bende ilk pozitif görünce çok kötü oldum sonrasında baktım terleyince iyiyim korkmadım çok tutma kendini canım hafif öksürük gıcıklığın çıksın aradaTutuyorum kendimi öksürmüyorum artik.bende doktoruma yazdim. İlaçlarını duzenli kullanman yeterli problem yaşamazsın yazmis. Insan basina gelince pek sogukkanli olamiyormus
Yaa yerim onlarıKızlar günaydın.. Dün kontrolüm vardı.
Çok şükür bir sorun yok rahim ağzı kontrolumde yapıldı.
Ama bebişlerimin pozisyonlarından dolayı görüntü alamadı doktor.
Biri baş aşağı biri arkası dönük karışıktılar çok..
Doktor kimin eli kimin cebinde belli değil dedi
Ama gördük ya yeterli
400 gr ve 25 cm her ikiside aynı.
Çarşamba günü detaylım var. Doktorumun cihazları ile aynı imiş detaylı daki cihazlar. Sadece farklı bir göz görsün dedi.
Burcu2614 canım çok geçmiş olsun Sanada. Korkma sakın hemen atlatırsın inşallah
Bende düşünüyorum onu ama ilk zamanlar zaten saat tutarız canımEvet keyifleri yerinde şuandabende hem nasi çıkacaklar hemde doycakmi ben anlicammi karnı doydugunda bu gelio aklıma eevt gözümü zu açsak kapatsak o anlar gelse
Evet kuzum gece felan alarm kurarız iki saatte bir ay bide topugunu skip uyandiriliomus nasi kiycaz bebeislereBende düşünüyorum onu ama ilk zamanlar zaten saat tutarız canımsonra da alışırız inşallah
Maşallah canım sağlıklı olsunlarda görüntü önemli değil seninle detaylı arasında 1 günümüz var bende perşembe gireceğimKızlar günaydın.. Dün kontrolüm vardı.
Ama gördük ya yeterli
Çarşamba günü detaylım var. Doktorumun cihazları ile aynı imiş detaylı daki cihazlar. Sadece farklı bir göz görsün dedi.
Ohhh gözün aydın. İkizlerin anne karnındaki görüntüleri gerçekten çok komik oluyor,. Her şey karışıkKızlar günaydın.. Dün kontrolüm vardı.
Ama gördük ya yeterli
Çok teşekkürler, inşallah canım. Ya gerçekten birinin poposu birinin kolu geliyor ekrana.Ohhh gözün aydın. İkizlerin anne karnındaki görüntüleri gerçekten çok komik oluyor,. Her şey karışıkDetayliyi da hayırlısıyla atlatip güzel günlere bir adım daha yaklasacaksin inşallah
Aynen canım. Sağlıklı olduklarını gelişimlerinin tam olduğunu görelim yeterli bizim için. Hadi birlikte atlatalım detaylıyıda. Bir ohh daha çekelim. Yaklaşıyoruz git gide. Çok heyecan verici gerçekten. Korkular hep var ama bir tık azaldıkça daha da güzel geçiyormuş.Maşallah canım sağlıklı olsunlarda görüntü önemli değil seninle detaylı arasında 1 günümüz var bende perşembe gireceğim