Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bakalım canım ilk zamanlar bebekler üşüyormuş ya Pamuklu olursa biraz daha

Kızlar günaydın.. Dün kontrolüm vardı.
Çok şükür bir sorun yok rahim ağzı kontrolumde yapıldı.
Ama bebişlerimin pozisyonlarından dolayı görüntü alamadı doktor.
Biri baş aşağı biri arkası dönük karışıktılar çok..
Doktor kimin eli kimin cebinde belli değil dedi 😆
Ama gördük ya yeterli 😇
400 gr ve 25 cm her ikiside aynı.
Çarşamba günü detaylım var. Doktorumun cihazları ile aynı imiş detaylı daki cihazlar. Sadece farklı bir göz görsün dedi.
Burcu2614 Burcu2614 canım çok geçmiş olsun Sanada. Korkma sakın hemen atlatırsın inşallah 🙏
Yaaa masallah bebislere masallah sana 😍 insan gördükten sonra nasil rahatlıyor. Fark ettim de senin de en çok korktugun sey rahim agzinin kisalmasi sanirim benim gibi 😊
Allaha çok şükür ki hersey yolundaymis.
Bizde iyiyiz kuzum her geçen gün iyilesiyoruz şükürler olsun. Bebisler kipirdayinca içim cok rahatlıyor.

Kızlar günaydın.. Dün kontrolüm vardı.
Çok şükür bir sorun yok rahim ağzı kontrolumde yapıldı.
Ama bebişlerimin pozisyonlarından dolayı görüntü alamadı doktor.
Biri baş aşağı biri arkası dönük karışıktılar çok..
Doktor kimin eli kimin cebinde belli değil dedi 😆
Ama gördük ya yeterli 😇
400 gr ve 25 cm her ikiside aynı.
Çarşamba günü detaylım var. Doktorumun cihazları ile aynı imiş detaylı daki cihazlar. Sadece farklı bir göz görsün dedi.
Burcu2614 Burcu2614 canım çok geçmiş olsun Sanada. Korkma sakın hemen atlatırsın inşallah 🙏
Maşallah canım sorun olmamasına sevindim 😊 detaylıda güzel güzel pozlar verir inşallah kuzular 🥰🥰

Benim kafam çok karıştı kızlar detarjanlar indirimdeyken alayım diyorum ama ne alıcam bir türlü bilmiyorum sıvı deterjan da karar kıldım ama marka kararı veremiyorum uni baby ekledim sepete öyle duruyor gidip koklayıp almam lazım Kokusu çok yoğun olsun istemiyorum her halükarda zaten ekstra durulama yapıcam ah bu analık 🤭🤭🤭 ana kucaklari da indirime girmiş alsam diyorum alan varmi aranızda bu bacınıza bir akıl verin 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Kızlarr..Nerelerde indirimler var. Zıbın,tulum,kıyafet , battaniye,havlu vs. hangi sitelere bakayım. Ebebek e baktım indirim yok gibi. Babymal da öyle.
Canım eğer ebebekde tekstil indirimi bi daha olursa ordan al battaniyeleri ben memnunum aldıklarımdan ama kıyafet ve havlu olarak oranınkileri çok beğenmedim lcw den aldım ben lcw de ikili tulumlar ikili alt üst takımlar falan uyguna geliyor bebek bölümünde güzel şeyler var

Yaaa masallah bebislere masallah sana 😍 insan gördükten sonra nasil rahatlıyor. Fark ettim de senin de en çok korktugun sey rahim agzinin kisalmasi sanirim benim gibi 😊
Allaha çok şükür ki hersey yolundaymis.
Bizde iyiyiz kuzum her geçen gün iyilesiyoruz şükürler olsun. Bebisler kipirdayinca içim cok rahatlıyor.
Maşallah canım bugünde iyi olduğunu yazmışsın daha da iyi olursunuz inşallah 😊 aşı olmuşmuydun sen🤔
Rahim ağzı kısalıgını burda okuyunca bende korkmaya başladım siz ikiz annelerini daha iyi anlıyorum Rabbim hepimizi evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲

Maşallah canım bugünde iyi olduğunu yazmışsın daha da iyi olursunuz inşallah 😊 aşı olmuşmuydun sen🤔
Rahim ağzı kısalıgını burda okuyunca bende korkmaya başladım siz ikiz annelerini daha iyi anlıyorum Rabbim hepimizi evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
Tedavi öncesi 2 doz asi olmustum kuzum . Gebelikten sonra 3. Ye cesaret edemedim açıkçası. Bugunde gerçekten iyiyim Allaha şükürler olsun. Bebeklerim kıpır kıpır ya elim hep karnımda. 🙏
Rahim ağzı kısalığı ikiz gebelikte daha fazla oluyormus, doktor her seferinde iyi desede kac olmus kac diye sormaktan kendimi alamıyorum, halbuki riskli bir durum yok 😊 birde tabi erken dogum riski oluyor. Amin hepimiz sag salim kucağımıza alalim evlatlarımızı. 🤲🤲🤲

Aynen canım. Sağlıklı olduklarını gelişimlerinin tam olduğunu görelim yeterli bizim için. Hadi birlikte atlatalım detaylıyıda. Bir ohh daha çekelim. Yaklaşıyoruz git gide. Çok heyecan verici gerçekten. Korkular hep var ama bir tık azaldıkça daha da güzel geçiyormuş.
Çok güzel duygular Rabbim bu duyguları tattırdı inşallah kucaklarımıza almayıda tatdırır. Aynen bişey kalmadı renkli uktrasondan sonra artık günler sayılacak ama sen benden önce doğum yaparsın iki tane fındığını sağlıkla alırsın inşallah

Kızlarr..Nerelerde indirimler var. Zıbın,tulum,kıyafet , battaniye,havlu vs. hangi sitelere bakayım. Ebebek e baktım indirim yok gibi. Babymal da öyle.
Canım ben zibinlari babymall den aldım. 6.90, 8.90, 10.90 falandı fiyatları. Oradan tek alt, kundak falan da aldım. Kıyafet ebebekten aldım ama kendi sitesinden değil. Hepsiburada da ebebek satıyor oradan aldım. 30-35 TL ye hastane çıkışları falan vardı.

Canım eğer ebebekde tekstil indirimi bi daha olursa ordan al battaniyeleri ben memnunum aldıklarımdan ama kıyafet ve havlu olarak oranınkileri çok beğenmedim lcw den aldım ben lcw de ikili tulumlar ikili alt üst takımlar falan uyguna geliyor bebek bölümünde güzel şeyler var
Ya müslinler indirimdeyken alacaktım bugün yarın diye diye indirimler bitmiş.

Tedavi öncesi 2 doz asi olmustum kuzum . Gebelikten sonra 3. Ye cesaret edemedim açıkçası. Bugunde gerçekten iyiyim Allaha şükürler olsun. Bebeklerim kıpır kıpır ya elim hep karnımda. 🙏
Rahim ağzı kısalığı ikiz gebelikte daha fazla oluyormus, doktor her seferinde iyi desede kac olmus kac diye sormaktan kendimi alamıyorum, halbuki riskli bir durum yok 😊 birde tabi erken dogum riski oluyor. Amin hepimiz sag salim kucağımıza alalim evlatlarımızı. 🤲🤲🤲
Gerçekten ikiz gebelik demek X2 stres demek. Rahim ağzı benim de çok kafama takılıyor. Her seferinde ısrarla soruyorum. Bir sorun yok diyorlar ama yine de insanın içi rahat etmiyor. Hayırlısıyla dogsunlar da biz stresi çekeriz💞

Gerçekten ikiz gebelik demek X2 stres demek. Rahim ağzı benim de çok kafama takılıyor. Her seferinde ısrarla soruyorum. Bir sorun yok diyorlar ama yine de insanın içi rahat etmiyor. Hayırlısıyla dogsunlar da biz stresi çekeriz💞
Dogurana kadar Rahat yok bize anlaşılan 😊 4.2 cm benim en başından beri. Insallah hepte böyle devam eder . Sende ankarada misin canım 🥰

Dogurana kadar Rahat yok bize anlaşılan 😊 4.2 cm benim en başından beri. Insallah hepte böyle devam eder . Sende ankarada misin canım 🥰
Benim de 4 milim civarında canım. Tabi bu karından yapılan ölçüm. En sağlıklısı vajinalmis. Ona da detaylı ultrason da bakılacak. Gerci geçen hafta üniv.hastanesinde ısrar edip vajinal baktırdım ölçü söylemediler ama gayet iyi dediler. Evet canım Ankara'dayim.

Karından olcumlerde bebeklerin pozisyonuna göre sapmalar olabiliyormuş ozeldeki doktor bizim baktigimiz şeyler farklı sayılara takılma gayet iyisin dedi.

Karından olcumlerde bebeklerin pozisyonuna göre sapmalar olabiliyormuş ozeldeki doktor bizim baktigimiz şeyler farklı sayılara takılma gayet iyisin dedi.
Bana gebeliğin en başından beri vajinal bakiyor doktorum rahim agzi uzunluguna, bebeklere bakacağı zaman karindan bakiyor. 3 üzerine iyi diyorlar. Hangi hastaneye gidiyorsun? Senjnde bebekler cok hareketli mi artik😇

Bana gebeliğin en başından beri vajinal bakiyor doktorum rahim agzi uzunluguna, bebeklere bakacağı zaman karindan bakiyor. 3 üzerine iyi diyorlar. Hangi hastaneye gidiyorsun? Senjnde bebekler cok hareketli mi artik😇
Canım ben Ankara Üniv.e gidiyorum bir de Mamaksu Tıp merkezi'ne gidiyorum. 2 haftada bir kontrole gitmiş oluyorum. Tıp merkezindeki doktorum Ortadoğu Hastanesi'nde doğumlarıni yaptırıyor. Valla artık hareketlerini hissediyorum özellikle sağ tarafimda bayağı hareket var.Ama öyle günün her saati hareket hissetmiyorum. Açıkçası çalışırken çok da kendimi dinlemiyorum. Düzenli hareketler 24-25.haftalardan sonra oluyormuş. Sağlıklı olsunlar da hareket falan çok önemsemiyorum. İlk hamilelikte zaten 20-21'i bulur diyorlar.

Screenshot_20220213_202709.jpg
Screenshot_20220213_202654.jpg
Screenshot_20220213_202644.jpg
Screenshot_20220213_202621.jpg

Kızlar sizin için ekliyorum. Bunlar temiz içerikli ürünler listesi henüz almamış olanlar bakıp fikir edinebilirsiniz 🤗🤗

Nefes0858 Nefes0858 Ssevincli Ssevincli Minikimm Minikimm Tureed Tureed K Kubkub06 ozn_srk ozn_srk Burcu2614 Burcu2614 Sun Raha Sun Raha Masmavi0 Masmavi0 Hissedensair Hissedensair EzgininAnnesi EzgininAnnesi Niloya444 Niloya444 B Beyazmelekler Denizatidenizyildizi Denizatidenizyildizi I iklime_06 S Simayy67 Ilayumut Ilayumut S snow1132 hayrunnisa85 hayrunnisa85
Başka kimler vardı 🙈

X