Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Dikkat et canım dinlen yorma kendini .
Maşallah çifte mutluluk Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Ay Allah razi olsun canim. Bugun daha iyiyim cok şükür. Biraz öksürük başladı. Hemen başlıyorum dediklerini yapmaya. Ihlamurun zarari olmaz degil mi? Bitkiler yasak diye biliyodum.
Bende yazacaktım bugün nasılsın diye çok şükür daha iyiymişsin ıhlamur çok içmedikten sonra sıkıntı olmaz canım öksürük varsa pekmez mutlaka tüket bol bol suyu ihmal etme Rabbim şifa versin inşallah

Evet yaaa hala inanamıyorum hala rüyada gibiyim sağlıkla gelsinler insallah hepsi rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah ❤şöyleartık mayıs gelsede gidip alışveriş yapsam doyasıya
Aminn aminn canım Şu sıralar tüm sitelerde bi indirim var anne bebek ürünlerinde denk geldikçe ıslak mendil, müslin falan al kuzum
Listede biz yokuz canım bizi de ekleya baktım da listede ıkizlerde bi kız bi oğlan hiç mi yok yoksa senmi eklememissin cnm bildiğim kadarıyla burcuuu nun bi kız bi oğlandı
Aynen canım Burcu2614 var bir kız bir oğlan
Listeye katılmak isteyeni ekliyorum canım
Dur hemen yazayım seni. Doğum hangi aya denk geliyor

Suyu abartıyorum sanirim her 30 dk da bir wc deyim. Kosa kosa gidiyorum öksürük hafif var ama pekmeze basladim kuzum inşallah geçer hemen.

Bir kiz bir oglum olacak Allahin izniyle inşallah . 36. Haftada sezaryenle alacak doktor haziranın 3. Haftasi

Yaaa masallah masallah rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaaa maşallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin iki yavrunuda hamılelık cok güzel, can taşımak cok güzel . Rahim ağzı kısalığı mi vardi canım sende ?

Serklaj çok iyi olmuş canım bende serklajliyim ikiz gebelik benimde bebislerin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallahh

Merhaba canım. Geçmiş olsun canım. Rahim ağzı yetmezliği mi vardı? bende çok korkuyordum bu durumdan ama doktorum bir sorun olmadığını söyledi.

Merhabalar gerekli durumlarda serklaj çok iyi bir şey. Rahim ağzı kısalığı benim de korkulu rüyam ama her kontrolde bakılıyor, doktor bir sorun yok diyor. İnşallah böyle devam ederim. Siz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın

Listede biz yokuz canım bizi de ekleya baktım da listede ıkizlerde bi kız bi oğlan hiç mi yok yoksa senmi eklememissin cnm bildiğim kadarıyla burcuuu nun bi kız bi oğlandı
Ay canım benim de ikiz. Bir kızım bir oğlum olacak inşallah. Bir kere daha doktora gidip teyit ettikten sonra inşallah listede yerimi alacağım

Canım doğum ağustos görünüyor da dr 36 haftada en geç alırız diyo durums göre36 haftada temmuz ın 15ine geliyo inşallah o günlere sag salim varırız

Dikkat et canım dinlen yorma kendini .
Maşallah çifte mutluluk Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Yaaa masallah masallah rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaaa maşallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin iki yavrunuda hamılelık cok güzel, can taşımak cok güzel . Rahim ağzı kısalığı mi vardi canım sende ?

Serklaj çok iyi olmuş canım bende serklajliyim ikiz gebelik benimde bebislerin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallahh
Serklaj sonrası dikkat etmen gereken bisey dedi mi dr bana söylemedi progestan iğne kullanıyordum fiyile çevirdi fitili koyarken ip elime geliyor korkuyorum
Merhaba canım. Geçmiş olsun canım. Rahim ağzı yetmezliği mi vardı? bende çok korkuyordum bu durumdan ama doktorum bir sorun olmadığını söyledi.

Ay canım benim de ikiz. Bir kızım bir oğlum olacak inşallah. Bir kere daha doktora gidip teyit ettikten sonra inşallah listede yerimi alacağım

Kızlar hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz için benim rahimde perde vardı iki kere ameliyat oldum perde kesildi ama dr her ihtimale karşı hamile kalınca mutlaka serklaj yaptır rahim ağzı bazen ameliyat sonrası gevşeyebiliyo ve erken doğuma yadadusuge sebep veriyor dedi bizimki de tamamen önlem amaçlı rabbim hiçbirimize acılarını göstermesin sağlıkla kucagımiza almayı nasip etsin sanırım en gec bendoğum yapıyorum gruptadr 30lu haftalar inuş haftaları diyo en fazla 36 haftays kadar bekleriz sonra sezeryan yaparız ikizlerde en gec 36 hafta bırakıyoruz dedi 30dan sonra her an olabilir dedi inşallah hepimiz zamanında ve sağlıkla kucagımiza alırız ay içim kıpır kıpır ya su kış aylarını atlatip hamilelik giyip disarlarda yürüyüş e çıkacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum

Enfeksiyon için dikkat etmemi söylemişti canım bende fitil kullaniyordum benimde elime geliyordu 1 haftadır fitili bıraktırdı duphastona geçtik biz

Maşallah canım dikkat et kendine çokca dinlen

Ay Allah razi olsun canim. Bugun daha iyiyim cok şükür. Biraz öksürük başladı. Hemen başlıyorum dediklerini yapmaya. Ihlamurun zarari olmaz degil mi? Bitkiler yasak diye biliyodum.
Ihlmuru doktorum tüketebilirsin dedi ama ben gündüz bir fincan akşam yatmadan önce 1 fıncan içtim bişey olur diye sende az içersin ama bal ve pekmezi hiç bırakma iç sürekli hamilelikte öksürük biraz sıkıntılı kasıkları ağrıyor insanın terde attıktan sonra hiçbişeyin kalmaz inşallah

Hayırlı olsun canım Allah ikisini de tatdiracak inşallah ne güzel

Sen söyledikten sonra fark ettim. Sabah biraz kasık agrim olduu uzandım geçti demek ki öksürmekten olmuuus. Bol limonlu oglen içtim birde gece uyumadan içeyim. Şifa olsun bebislerime. Teşekkür ederiz teyzesii

Bir kiz bir oglum olacak Allahin izniyle inşallah . 36. Haftada sezaryenle alacak doktor haziranın 3. Haftasi
İnşallah canım benim ekliyorum seni de. Bu arada pekmezi aç karnına içersen daha faydalı diye biliyorum
Canım doğum ağustos görünüyor da dr 36 haftada en geç alırız diyo durums göre36 haftada temmuz ın 15ine geliyo inşallah o günlere sag salim varırız
İnşallah inşallah kuzum sağ salim gelelim hepimiz o günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…