- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.141
Dikkat et canım dinlen yorma kendini .Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben perşembe günü serklaj oldum şükür iyi geçmiş dün muayene oldum sonra taburcu olduk şimdi evdeuzanmışim bebeklerin cinsiyette bellioldu bi kızımız bi oğlumuz oluyor rabbime şükürler olsun bugünleri görmekte varmış rabbim doğduklarıni büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin inşallah hepimizeyarın 14 haftalık oluyoruz şükür bugünlere
Bende yazacaktım bugün nasılsın diye çok şükür daha iyiymişsin ıhlamur çok içmedikten sonra sıkıntı olmaz canım öksürük varsa pekmez mutlaka tüket bol bol suyu ihmal etme Rabbim şifa versin inşallahAy Allah razi olsun canim. Bugun daha iyiyim cok şükür. Biraz öksürük başladı. Hemen başlıyorum dediklerini yapmaya. Ihlamurun zarari olmaz degil mi? Bitkiler yasak diye biliyodum.
Aminn aminn canımEvet yaaa hala inanamıyorum hala rüyada gibiyim sağlıkla gelsinler insallah hepsi rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah❤şöyleartık mayıs gelsede gidip alışveriş yapsam doyasıya
Aynen canımListede biz yokuz canım bizi de ekleya baktım da listede ıkizlerde bi kız bi oğlan hiç mi yok yoksa senmi eklememissin cnm bildiğim kadarıyla burcuuu nun bi kız bi oğlandı
Suyu abartıyorum sanirim her 30 dk da bir wc deyim. Kosa kosa gidiyorumBende yazacaktım bugün nasılsın diye çok şükür daha iyiymişsin ıhlamur çok içmedikten sonra sıkıntı olmaz canım öksürük varsa pekmez mutlaka tüket bol bol suyu ihmal etme Rabbim şifa versin inşallah
Bir kiz bir oglum olacak Allahin izniyle inşallah . 36. Haftada sezaryenle alacak doktor haziranın 3. HaftasiAminn aminn canımŞu sıralar tüm sitelerde bi indirim var anne bebek ürünlerinde denk geldikçe ıslak mendil, müslin falan al kuzum
Aynen canımBurcu2614 var bir kız bir oğlan
Listeye katılmak isteyeni ekliyorum canım
Dur hemen yazayım seni. Doğum hangi aya denk geliyor
Yaaa masallah masallah rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben perşembe günü serklaj oldum şükür iyi geçmiş dün muayene oldum sonra taburcu olduk şimdi evdeuzanmışim bebeklerin cinsiyette bellioldu bi kızımız bi oğlumuz oluyor rabbime şükürler olsun bugünleri görmekte varmış rabbim doğduklarıni büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin inşallah hepimizeyarın 14 haftalık oluyoruz şükür bugünlere
Yaaa maşallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin iki yavrunudaKızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben perşembe günü serklaj oldum şükür iyi geçmiş dün muayene oldum sonra taburcu olduk şimdi evdeuzanmışim bebeklerin cinsiyette bellioldu bi kızımız bi oğlumuz oluyor rabbime şükürler olsun bugünleri görmekte varmış rabbim doğduklarıni büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin inşallah hepimizeyarın 14 haftalık oluyoruz şükür bugünlere
Serklaj çok iyi olmuş canım bende serklajliyim ikiz gebelik benimde bebislerin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallahhKızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben perşembe günü serklaj oldum şükür iyi geçmiş dün muayene oldum sonra taburcu olduk şimdi evdeuzanmışim bebeklerin cinsiyette bellioldu bi kızımız bi oğlumuz oluyor rabbime şükürler olsun bugünleri görmekte varmış rabbim doğduklarıni büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin inşallah hepimizeyarın 14 haftalık oluyoruz şükür bugünlere
Merhaba canım. Geçmiş olsun canım. Rahim ağzı yetmezliği mi vardı? bende çok korkuyordum bu durumdan ama doktorum bir sorun olmadığını söyledi.Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben perşembe günü serklaj oldum şükür iyi geçmiş dün muayene oldum sonra taburcu olduk şimdi evdeuzanmışim bebeklerin cinsiyette bellioldu bi kızımız bi oğlumuz oluyor rabbime şükürler olsun bugünleri görmekte varmış rabbim doğduklarıni büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin inşallah hepimizeyarın 14 haftalık oluyoruz şükür bugünlere
Merhabalar gerekli durumlarda serklaj çok iyi bir şey. Rahim ağzı kısalığı benim de korkulu rüyam ama her kontrolde bakılıyor, doktor bir sorun yok diyor. İnşallah böyle devam ederim. Siz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alınKızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben perşembe günü serklaj oldum şükür iyi geçmiş dün muayene oldum sonra taburcu olduk şimdi evdeuzanmışim bebeklerin cinsiyette bellioldu bi kızımız bi oğlumuz oluyor rabbime şükürler olsun bugünleri görmekte varmış rabbim doğduklarıni büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin inşallah hepimizeyarın 14 haftalık oluyoruz şükür bugünlere
Ay canım benim de ikiz. Bir kızım bir oğlum olacak inşallah. Bir kere daha doktora gidip teyit ettikten sonra inşallah listede yerimi alacağımListede biz yokuz canım bizi de ekleya baktım da listede ıkizlerde bi kız bi oğlan hiç mi yok yoksa senmi eklememissin cnm bildiğim kadarıyla burcuuu nun bi kız bi oğlandı
Canım doğum ağustos görünüyor da dr 36 haftada en geç alırız diyo durums göre36 haftada temmuz ın 15ine geliyo inşallah o günlere sag salim varırızAminn aminn canımŞu sıralar tüm sitelerde bi indirim var anne bebek ürünlerinde denk geldikçe ıslak mendil, müslin falan al kuzum
Aynen canımBurcu2614 var bir kız bir oğlan
Listeye katılmak isteyeni ekliyorum canım
Dur hemen yazayım seni. Doğum hangi aya denk geliyor
Dikkat et canım dinlen yorma kendini .
Maşallah çifte mutluluk Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Yaaa masallah masallah rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yaaa maşallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin iki yavrunudahamılelık cok güzel, can taşımak cok güzel . Rahim ağzı kısalığı mi vardi canım sende ?
Serklaj sonrası dikkat etmen gereken bisey dedi mi dr bana söylemedi progestan iğne kullanıyordum fiyile çevirdi fitili koyarken ip elime geliyor korkuyorumSerklaj çok iyi olmuş canım bende serklajliyim ikiz gebelik benimde bebislerin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallahh
Merhaba canım. Geçmiş olsun canım. Rahim ağzı yetmezliği mi vardı? bende çok korkuyordum bu durumdan ama doktorum bir sorun olmadığını söyledi.
Merhabalar gerekli durumlarda serklaj çok iyi bir şey. Rahim ağzı kısalığı benim de korkulu rüyam ama her kontrolde bakılıyor, doktor bir sorun yok diyor. İnşallah böyle devam ederim. Siz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın
Ay canım benim de ikiz. Bir kızım bir oğlum olacak inşallah. Bir kere daha doktora gidip teyit ettikten sonra inşallah listede yerimi alacağım
Enfeksiyon için dikkat etmemi söylemişti canım bende fitil kullaniyordum benimde elime geliyordu 1 haftadır fitili bıraktırdı duphastona geçtik bizSerklaj sonrası dikkat etmen gereken bisey dedi mi dr bana söylemedi progestan iğne kullanıyordum fiyile çevirdi fitili koyarken ip elime geliyor korkuyorum
Kızlar hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz içinbenim rahimde perde vardı iki kere ameliyat oldum perde kesildi ama dr her ihtimale karşı hamile kalınca mutlaka serklaj yaptır rahim ağzı bazen ameliyat sonrası gevşeyebiliyo ve erken doğuma yadadusuge sebep veriyor dedi bizimki de tamamen önlem amaçlı rabbim hiçbirimize acılarını göstermesin sağlıkla kucagımiza almayı nasip etsin sanırım en gec bendoğum yapıyorum grupta dr 30lu haftalar inuş haftaları diyo en fazla 36 haftays kadar bekleriz sonra sezeryan yaparız ikizlerde en gec 36 hafta bırakıyoruz dedi 30dan sonra her an olabilir dedi inşallah hepimiz zamanında ve sağlıkla kucagımiza alırız ay içim kıpır kıpır ya su kış aylarını atlatip hamilelik giyip disarlarda yürüyüş e çıkacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Maşallah canım dikkat et kendine çokca dinlenKızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben perşembe günü serklaj oldum şükür iyi geçmiş dün muayene oldum sonra taburcu olduk şimdi evdeuzanmışim bebeklerin cinsiyette bellioldu bi kızımız bi oğlumuz oluyor rabbime şükürler olsun bugünleri görmekte varmış rabbim doğduklarıni büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin inşallah hepimizeyarın 14 haftalık oluyoruz şükür bugünlere
Ihlmuru doktorum tüketebilirsin dedi ama ben gündüz bir fincan akşam yatmadan önce 1 fıncan içtim bişey olur diye sende az içersin ama bal ve pekmezi hiç bırakma iç sürekli hamilelikte öksürük biraz sıkıntılı kasıkları ağrıyor insanın terde attıktan sonra hiçbişeyin kalmaz inşallahAy Allah razi olsun canim. Bugun daha iyiyim cok şükür. Biraz öksürük başladı. Hemen başlıyorum dediklerini yapmaya. Ihlamurun zarari olmaz degil mi? Bitkiler yasak diye biliyodum.
Hayırlı olsun canımKızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben perşembe günü serklaj oldum şükür iyi geçmiş dün muayene oldum sonra taburcu olduk şimdi evdeuzanmışim bebeklerin cinsiyette bellioldu bi kızımız bi oğlumuz oluyor rabbime şükürler olsun bugünleri görmekte varmış rabbim doğduklarıni büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin inşallah hepimizeyarın 14 haftalık oluyoruz şükür bugünlere
Sen söyledikten sonra fark ettim. Sabah biraz kasık agrim olduu uzandım geçti demek ki öksürmekten olmuuus. Bol limonlu oglen içtim birde gece uyumadan içeyim. Şifa olsun bebislerime. Teşekkür ederiz teyzesiiIhlmuru doktorum tüketebilirsin dedi ama ben gündüz bir fincan akşam yatmadan önce 1 fıncan içtim bişey olur diye sende az içersin ama bal ve pekmezi hiç bırakma iç sürekli hamilelikte öksürük biraz sıkıntılı kasıkları ağrıyor insanın terde attıktan sonra hiçbişeyin kalmaz inşallah
İnşallah canım benimBir kiz bir oglum olacak Allahin izniyle inşallah . 36. Haftada sezaryenle alacak doktor haziranın 3. Haftasi
İnşallah inşallah kuzumCanım doğum ağustos görünüyor da dr 36 haftada en geç alırız diyo durums göre36 haftada temmuz ın 15ine geliyo inşallah o günlere sag salim varırız