Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yok kuzum benim değil. Kk da bir kaç arkadaşın doğum günü 🥰 sen ne yapıyorsun sesin çıkmıyor
Anladım kuzum 🥰 ben ne yapaim çok yoruluorum bı sey yaptigimda dediği gibi nineler gibi olduk 🤭🤭bide çarşamba burda doktora randevu aldım burda takip için onu bekliorum heyecanla ondan sesim cikmio kuzum yoksa burdayım

Anladım kuzum 🥰 ben ne yapaim çok yoruluorum bı sey yaptigimda dediği gibi nineler gibi olduk 🤭🤭bide çarşamba burda doktora randevu aldım burda takip için onu bekliorum heyecanla ondan sesim cikmio kuzum yoksa burdayım
Vayy bebişi erkenden göreceksinnn😍😍 detaylı için ne diyecek kuzum beni de haberdar et olur mu
İnşallah güzel haberler ile gel 😍😍

Vayy bebişi erkenden göreceksinnn😍😍 detaylı için ne diyecek kuzum beni de haberdar et olur mu
İnşallah güzel haberler ile gel 😍😍
Detaylı ya 20 si olduğu hafta gitcem kuzum ona perinotoloji uzmanına bu yakında bı doktorda takip etsin dedi ya normalde öbür ay gitcektim dedim erken tanışalım dayanamadım haber veririm kuzum şimdi kilosunu felan merak ettim neler yapio bu stres hiç bitmio ya dioz ama gerçekten öle kuzum yarısi oldu hala heyecanlıyim stresliyim
🤭🤭

Detaylı ya 20 si olduğu hafta gitcem kuzum ona perinotoloji uzmanına bu yakında bı doktorda takip etsin dedi ya normalde öbür ay gitcektim dedim erken tanışalım dayanamadım haber veririm kuzum şimdi kilosunu felan merak ettim neler yapio bu stres hiç bitmio ya dioz ama gerçekten öle kuzum yarısi oldu hala heyecanlıyim stresliyim
🤭🤭
Aynen canım stres hiç bitmiyr. Tanışma bahanesiyle bebişi görmeye gidiyosn dimi ahh senii 😄

Kızlar Hayırlı Akşamlar nasılsın
47.7 mm ne demek oluyor ultrason da bebeğin boyu mu oluyor kaç cm anlamadım ben bilenler varmı
Sanırım lh yazan yeri 7 ile çarpınca çıkıyırdu boyu
Slmm kızlar detaylimiz sağlıkla atlattık hamdolsun herşey gayet iyi güzel yolunda çok duygulu bir gündü 🥺🥺🥺 nasıl güzeller Allahimm sen nelere kadirsin❤️
Yaaa çok güzel dimi off çok heyecanlı 😍😍 çok şükür onu da atlattın canım sağlıkla büyüsünler😍😍

Slmm kızlar detaylimiz sağlıkla atlattık hamdolsun herşey gayet iyi güzel yolunda çok duygulu bir gündü 🥺🥺🥺 nasıl güzeller Allahimm sen nelere kadirsin❤️
Selam canım ohhh çok şükür..Yaaa bende çok merak ediyorum. Daha da var gitmeme. Bu cumartesi kontrolüm var. 16 Şubatta detaylım var.

Kızlar günaydın bugün kontrole geldik 😍
Biraz suyumuz azalmış ciddi bi durum değil ama takip edilmesi gerek dedi bol bol su içmem gerekiyor en az 3 litre 🤭
Şeker yüklemesi yapıldı bekliyorum inşallah ondada sorun çıkmaz bende durumlar böyle 🤷‍♀️
Suyu takip edip bol içersin bişe olmaz kuzum Allah'ın izniyle yanına şişe koy kışın içmek istemesekte zorlucaz .şeker için kan sende üç kere mi verdin kuzum hadi güzel haberler duyalım inşallah 🤲🤲🥰🥰

Kızlar günaydın bugün kontrole geldik 😍
Biraz suyumuz azalmış ciddi bi durum değil ama takip edilmesi gerek dedi bol bol su içmem gerekiyor en az 3 litre 🤭
Şeker yüklemesi yapıldı bekliyorum inşallah ondada sorun çıkmaz bende durumlar böyle 🤷‍♀️
Günaydın canım. :KK200:
Su içmek bana da bir zulüm. 3 litre mümkün değil içemiyorum. İçmemiz lazım. Artık zorlayacağız kendimizi.
İnşallah bir sorun çıkmaz canım. Hayırlısı ile bunu da atlatırsın.

X