- 19 Kasım 2020
- 21.962
- 47.986
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.861
İnşallah inşallah canım yok bende daha 20li haftalara giriş yapamadım. Haftaya 19 olacağız inşallahValla bilmiyorum canım cuma yi sabırsızlıkla bekliyorum inşallah içine doğduğu gibidir iki kızdır cok aşırı seviyorum kızları rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin de gerisi boş allah sağlık versin inşallah sag salim gelsinler hepsisanırım çoğunuz 20li haftaları geçtiniz dimi en küçük haftadakiler benimkiler sanırım inşallah bende 20leri sobra 30lu haftaları görürüm sag salim gelsinler insallah hepsi
Elhamdülillah canım.Şükür kuzum harika haber benimde hep bı hafta önde çıktı doktor hiç önemi yok dedi o fetal dna yi hatta aminosentezi bile ikili de anlattı bilgi vermek zorunda lar sanırım herkese kağıtta öle yaziodu .şükür darısı başımıza canim ya uyumasi iyi daha rahat bakmıştır yerinde durmuolar sonra
Çok teşekkür ederim kurabiyem.Maşallah maşallah canım gözün aydındarısı bize inşallah bizde sağ salim atlatırız detaylıyı
Amin canım inşallahElhamdülillah canım.
Çok şükür, inşallah herkesin çok güzel geçer detaylısı.
Evet, dediğin gibi bilgi vermek durumundayız dedi doktor da.
Bende pek anlamam ama kız gibi hissettim ikisinide sağlıkla buyusunler kuzumm minnaklarinGünaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor yok kuzum dr cuma günü kesin soylerim dedi cinsiyeti ama bence gördü biseyler o yüzden o kadar emin cums günü söylerim dedi bende iki kız hissediyordum ultrason görüntüsüne kadar biri icin herkes erkek oyunu kullandı diğeri kız olabilir dedi herkesbak görüntüleri atıyorum
Hep bir tanesi kullanmaz canım sıraylaBen de açıkçası once tek alayım diye düşündüm ama sizde de var mi bilmiyorum bende acayip bir adalet durumu gelişti. Tek alırsam ve birini koyarsam diğerine haksızlık gibi geliyor sadece bu değil her şeyde böyle. Tek kalan hiçbir şeyi almıyorum. Olacaksa ikisine de olacakAna kucağı da uygun fiyatlı olsun ama ikisine de olsun diye düşündüm sonra.
İlki kesinlikle kız diğerini tam seçemedim bir ihtimal erkek olabilirGünaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor yok kuzum dr cuma günü kesin soylerim dedi cinsiyeti ama bence gördü biseyler o yüzden o kadar emin cums günü söylerim dedi bende iki kız hissediyordum ultrason görüntüsüne kadar biri icin herkes erkek oyunu kullandı diğeri kız olabilir dedi herkesbak görüntüleri atıyorum
Gözün aydınBu arada kızlar cuma günü doktora gittim ve doktorun soylemine göre bir kızım bir oğlum oluyorKesin mi dedim evet %100 dedi. Ama ben hâlâ nedense bir emin değilim. Artık değişmez, kesindir değil mi? Değişmesini istediğimden değil çok mutluyum sadece net olsun istiyorum
Tabii ki canım tek alsam sırayla koyardım da işte fiyat uygun olunca ikisini birden aldık gitti.Hep bir tanesi kullanmaz canım sıraylabirine ait olmaz ortak olur tabi canım doğru diyorsun sende ama ben öyle düşünmedim hiç. Biri uyur belki biri onu kullanır biri durur diğeri istemez gibi. Bakalım karar vermedik daha. Ama senin aldığını beğendim bende.
Tamam canım çok sağol bakayım ben biCatlak-kurabiye canım elele'nin sitesinde park yatak alana yatak hediye kampanyası başlamış+ uyku setinde de indirim yapiyorlar bir bak istersen güzel görünüyor. Ben bebek çantası olarak Elele düşünüyorum ona bakarken gördüm
Bende gecelik lı sabahlık dusunuyorum en azından 1 tane koyayım diye rahat oluyor diyor herkez linke tıkladım ama acamadım canım varsa gorsel bıdaha atabılırmısınhttps://ty.gl/0d1ue1gahbhttps://ty.gl/0d1ue1gahb kızlar ben hastane için şöyle bir gecelik sabahlık aldım. Bayagidir bakıyordum en içime sinen bu oldu. Hastanede gecelik kullanışlı oluyor. Çok pahalı ve süslü olsun istemedim. Normalde de kullanabilirim. Giymedigim 2 takım da pijamam var, yeterli olur diye düşünüyorum.
https://cdn.dsmcdn.com/mnresize/500/-/ty17/product/media/images/20201028/10/20061290/98305460/1/1_org.jpg için Google Görsel SonuçlarıBende gecelik lı sabahlık dusunuyorum en azından 1 tane koyayım diye rahat oluyor diyor herkez linke tıkladım ama acamadım canım varsa gorsel bıdaha atabılırmısın
Bende pek anlamam ama kız gibi hissettim ikisinide sağlıkla buyusunler kuzumm minnaklarin
Ayyy valla merakla cuma yi bekliyorum sağlıkla gelsinler insallah hepsiİlki kesinlikle kız diğerini tam seçemedim bir ihtimal erkek olabilir.Saglicakla geldinler de
Acildi canım cok tesekkur ederim bende sen gıbı sade her zaman kullanabileceğim bısey olsun istiyorum abartılı olmasın diye senin ki de guzelmıs bedenlerine bakayım bende dusunebılırım hem sade hem sıkhttps://cdn.dsmcdn.com/mnresize/500/-/ty17/product/media/images/20201028/10/20061290/98305460/1/1_org.jpg için Google Görsel Sonuçları
Canım link açılmazsa trendyola emose kadin ekru lohusa gecelik takımı yazarsan bulabilirsin. Rengi ekru krem rengi gibi.
Canım bedenine yorumlari okuduktan sonra karar ver. Anladığım kadarıyla biraz büyük almak lazımmış. Ben zaten pijama falan bol seviyorum bir de yıkayınca da hafif çekiyorlar. Bunu sipariş verdim sonra dışarı çıkmıştım birkaç yere sordum bunun kadar güzel değiller ve 300-400 TL falanlar. Bence hiç gerek yok bu içime sindi.Acildi canım cok tesekkur ederim bende sen gıbı sade her zaman kullanabileceğim bısey olsun istiyorum abartılı olmasın diye senin ki de guzelmıs bedenlerine bakayım bende dusunebılırım hem sade hem sık
Güle güle kullansın minik prenseslerKızlar selamm. Bugün elimin kardeşi bebek arabasını aldı bize hediye. Chicco nun ohlala sını Babymall dan adık. Güzel bir inidirm ile.
Birde orada ana kucağı gördük. Elektrikli chicco nun çok tatlı.
Ama iş görür mü bilemedik de. Fikri olan varmı. Ürünü de ekliyorum.
Hayırlısı artık canım bakalım doktor ne diyecek. Benim önceki şeker testlerim normal canım bir sıkıntı yok ama işte bu gebelik şekeri olunca insan ister istemez strese giriyor hayırlısıKızlarrr af çıktı galiba erken geldim
Dışarıdan okudum canlar sizi
HHer şey yolundadır inşallah
Nefes0858 canım sıkma canını çok yüksek çıkmamış inşallah düşer bir şekilde doktorun tavsilerine uy sen. Gönlünü ferah tut. Bide bişey sorcam normal kan testinde bakıyorlar ya şekere orada normal miydi seninki
Vee emzirme yastığı aldınız mı çok güzeldigittim ama sizi unutmadım haber yolladjm
İnşallah bisey çıkmadan bunuda atlatırım canım en ufak biseyi kafaya takıyoruzKuzum çok yüksek degilmis ya stres yapma