Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnşallah inşallah canım yok bende daha 20li haftalara giriş yapamadım. Haftaya 19 olacağız inşallah
Kız çocuklarını bende çok seviyorum ya hatta rüyamda hep kızım olurdu o yüzden bunu kız hissettim Dr erkek diyince baya şoka girdim diyorum kandırdı beni rüyalarım ama dediğin gibi önemli olan sağ salim gelmeleri, hayırlı evlatlar olmaları. Çok bekledik hepimiz Rabbim sağlıkla kavuştursun

Elhamdülillah canım.
Çok şükür, inşallah herkesin çok güzel geçer detaylısı.
Evet, dediğin gibi bilgi vermek durumundayız dedi doktor da.

Bende pek anlamam ama kız gibi hissettim ikisinide sağlıkla buyusunler kuzumm minnaklarin

https://ty.gl/0d1ue1gahbhttps://ty.gl/0d1ue1gahb kızlar ben hastane için şöyle bir gecelik sabahlık aldım. Bayagidir bakıyordum en içime sinen bu oldu. Hastanede gecelik kullanışlı oluyor. Çok pahalı ve süslü olsun istemedim. Normalde de kullanabilirim. Giymedigim 2 takım da pijamam var, yeterli olur diye düşünüyorum.

Hep bir tanesi kullanmaz canım sırayla birine ait olmaz ortak olur tabi canım doğru diyorsun sende ama ben öyle düşünmedim hiç. Biri uyur belki biri onu kullanır biri durur diğeri istemez gibi. Bakalım karar vermedik daha. Ama senin aldığını beğendim bende.

İlki kesinlikle kız diğerini tam seçemedim bir ihtimal erkek olabilir.Saglicakla geldinler de

Gözün aydın Haftan ileri büyük ihtimal nettir değişmez

Tabii ki canım tek alsam sırayla koyardım da işte fiyat uygun olunca ikisini birden aldık gitti.

Bende gecelik lı sabahlık dusunuyorum en azından 1 tane koyayım diye rahat oluyor diyor herkez linke tıkladım ama acamadım canım varsa gorsel bıdaha atabılırmısın

Bende pek anlamam ama kız gibi hissettim ikisinide sağlıkla buyusunler kuzumm minnaklarin

İlki kesinlikle kız diğerini tam seçemedim bir ihtimal erkek olabilir.Saglicakla geldinler de
Ayyy valla merakla cuma yi bekliyorum sağlıkla gelsinler insallah hepsi cuma 13+5 oluyoruz dr cuma günü kesin soyleyevem dedi.cinsiytiöğrenir öğrenmez direk yazcam burayabende hep kızdiye hissettim bakalım artık

Acildi canım cok tesekkur ederim bende sen gıbı sade her zaman kullanabileceğim bısey olsun istiyorum abartılı olmasın diye senin ki de guzelmıs bedenlerine bakayım bende dusunebılırım hem sade hem sık

Selam kızlar bu hafta biraz bulantılı kusmalı ayrıca gazlı geçti hergün yeni bişeye uyanıyorum
Mesajları tam okuyamadım bile bebeklerini görenleri tebrik ediyorum bende e bebekten ilk arabam,puset içinde sineklik aldım bide ben daha öncede joie hem sallanan hem titreşimli anakucağı almıştım çok beğenerek değerlendirebilirsiniz sizde link bıraktım

Acildi canım cok tesekkur ederim bende sen gıbı sade her zaman kullanabileceğim bısey olsun istiyorum abartılı olmasın diye senin ki de guzelmıs bedenlerine bakayım bende dusunebılırım hem sade hem sık
Canım bedenine yorumlari okuduktan sonra karar ver. Anladığım kadarıyla biraz büyük almak lazımmış. Ben zaten pijama falan bol seviyorum bir de yıkayınca da hafif çekiyorlar. Bunu sipariş verdim sonra dışarı çıkmıştım birkaç yere sordum bunun kadar güzel değiller ve 300-400 TL falanlar. Bence hiç gerek yok bu içime sindi.

Güle güle kullansın minik prensesler

Hayırlısı artık canım bakalım doktor ne diyecek. Benim önceki şeker testlerim normal canım bir sıkıntı yok ama işte bu gebelik şekeri olunca insan ister istemez strese giriyor hayırlısı
Kuzum çok yüksek degilmis ya stres yapma
İnşallah bisey çıkmadan bunuda atlatırım canım en ufak biseyi kafaya takıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…