Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen cok şükür erken geldin hoşgeldin canim
Bu arada ben emzirme yastığı almadım

Çok teşekkürler canım. Evet sallanıyor sadece. Titreşimli olunca daha mı iyi oluyormuş. Hiç bilmiyoruz ki bizde araştırmadık da öyle görünce mantıklı geldi. Şimdi görüntü ilettiğimi mi aldın.

Eklentiler

• Screenshot_20220205_201253_com.android.chrome.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 23
Canim boyle bısey almak istiyorsan hem kendü sallanabılen hem tıtresımlı falansa al benim bı arkadasım da ev tipi Manuel vardı hıc kullanışlı degıl demıstı bıde malum bızımkıler ıkız olacagı ıcın az da olsa onları oylaması ıcın kullanışlı olması lazım bende almak istiyorum bu tarz ama 1 tane mj 2 tane mi alırım bilmiyorum

Yok canım bizimki fisher Price safari modeli. 400 küsur fiyatı. Yani aslında amaca göre tercih yapılmalı. Elimden geldiğince bebekleri sallamamaya çalışacağım çünkü iki tane olunca sallamak problem olacak. Titreşimli olanlar gaz sancısına falan çok iyi geliyormuş. Bir de titreşim anne karnını hatırlattığı için çocukları rahatlartiyormus. Otomatik sallananlarda titreşim olmuyormuş. Bizim için titreşim daha mantıklı geldi. O yüzden bunu tercih ettik. Fiyatı da uygundu

Canım ben de aynı şeyi sordum ama hem titreşim hem de otomatik sallama aynı anda olmuyormuş ya da çok çok pahalı ürünlerde olabiliyormuş. Ev tipi olanlar bizim gibi ikiz anneleri için mantıksız. Ya sallama ya titreşim tercih edecektik biz titreşimi seçtik. Bir de zaten aldığım ürün şu meşhur babyjorn mantigiyla bebek hareket ettikçe hafifçe sallanıyormus. Tabi fiyat da önemli ikisini 900 kusure halletmiş olduk.

Vala mantıklı canım senin dedıgın gibi senin aldıgım modelin resmını atabilir ısın bana da bende onlara bakayım 1 tane alacagınıza 2 tane alırız ıkısıde oyalanır hersey o kadar pahalıkı bıde cok yatmıcaklar insan uzuluyor o kadar paralarada

Canım linkini eklemeye çalıştım umarım olmuştur

Hıı anladım canım tamam onu da buldum. Evet uygun güzel yorumlarda çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…