- 19 Kasım 2020
- 21.962
- 47.986
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.821
Gideceğimi tahmin etmiştim kuzum haber vermek aklıma gelmedi zaten bir kaç dakika içinde gitmişimHoşgeldin kuzum korkuttu bizi kaybolma bidaha sakin
Kuzum çok yüksek degilmis ya stres yapma180 üst sınır benim 183 çıkmış diğer 2 değerim sınırın altı çıkmış ama hangisi kaçıncı saat yazmıyor inşallah canım hafta içi güzel şeyler duyarım yediklerimede çok dikkat edin biriyim ama işte
Aynen cok şükür erken geldin hoşgeldin canimKızlarrr af çıktı galiba erken geldim
Dışarıdan okudum canlar sizi
HHer şey yolundadır inşallah
@Nefes0858 canım sıkma canını çok yüksek çıkmamış inşallah düşer bir şekilde doktorun tavsilerine uy sen. Gönlünü ferah tut. Bide bişey sorcam normal kan testinde bakıyorlar ya şekere orada normal miydi seninki
Vee emzirme yastığı aldınız mı çok güzeldigittim ama sizi unutmadım haber yolladjm
Olsun geldin kuzum özledik seniGideceğimi tahmin etmiştim kuzum haber vermek aklıma gelmedi zaten bir kaç dakika içinde gitmişim
Teşekkür ederim canimm iki paşa benimkiSağol canım benimteşekkür ederim hiç gerek yok Paşan güle güle giysin snein
Aa o kadar haber gönderdimAynen cok şükür erken geldin hoşgeldin canim
Bu arada ben emzirme yastığı almadım
Bende özledim canım dışarıdan baktım yorumlaraOlsun geldin kuzum özledik seni
Çok teşekkürler canım. Evet sallanıyor sadece. Titreşimli olunca daha mı iyi oluyormuş. Hiç bilmiyoruz ki bizde araştırmadık da öyle görünce mantıklı geldi. Şimdi görüntü ilettiğimi mi aldın.Güle güle kullan canım. Biz de dün babymall'e gittik ana kucağı aldık. Bu modeli gördüm. Gitmeden önce biraz araştırmıştım. Bu sadece sallanıyor ben titreşimli bir model istiyordum o yüzden fisherprice aldım 2 tane. Benim aldığım model çocuk hareket ettikçe kendi hafifçe sallanıyormus ve tabii titreşimi de var. Pilli ama şarj edilebilir pil oluyormuş. Hepsi grubundan Cemre de sadece onu kullanıyoruz falan demisti
Tamam canım çok teşekkürler bakayım oraya ben.Canım buna benzer bir ürünü bebeğimize ne almalıyız topiğinde konuşmuşlardı ama ben normal bir anakucağı aldığım için tam okumadım yorumları. İstersen oraya bi sor alan vardır
Doğru yaa unuttumTeşekkür ederim canimm iki paşa benimki
Canim boyle bısey almak istiyorsan hem kendü sallanabılen hem tıtresımlı falansa al benim bı arkadasım da ev tipi Manuel vardı hıc kullanışlı degıl demıstı bıde malum bızımkıler ıkız olacagı ıcın az da olsa onları oylaması ıcın kullanışlı olması lazım bende almak istiyorum bu tarz ama 1 tane mj 2 tane mi alırım bilmiyorumKızlar selamm. Bugün elimin kardeşi bebek arabasını aldı bize hediye. Chicco nun ohlala sını Babymall dan adık. Güzel bir inidirm ile.
Birde orada ana kucağı gördük. Elektrikli chicco nun çok tatlı.
Ama iş görür mü bilemedik de. Fikri olan varmı. Ürünü de ekliyorum.
Yok canım bizimki fisher Price safari modeli. 400 küsur fiyatı. Yani aslında amaca göre tercih yapılmalı. Elimden geldiğince bebekleri sallamamaya çalışacağım çünkü iki tane olunca sallamak problem olacak. Titreşimli olanlar gaz sancısına falan çok iyi geliyormuş. Bir de titreşim anne karnını hatırlattığı için çocukları rahatlartiyormus. Otomatik sallananlarda titreşim olmuyormuş. Bizim için titreşim daha mantıklı geldi. O yüzden bunu tercih ettik. Fiyatı da uygunduÇok teşekkürler canım. Evet sallanıyor sadece. Titreşimli olunca daha mı iyi oluyormuş. Hiç bilmiyoruz ki bizde araştırmadık da öyle görünce mantıklı geldi. Şimdi görüntü ilettiğimi mi aldın.
Canım ben de aynı şeyi sordum ama hem titreşim hem de otomatik sallama aynı anda olmuyormuş ya da çok çok pahalı ürünlerde olabiliyormuş. Ev tipi olanlar bizim gibi ikiz anneleri için mantıksız. Ya sallama ya titreşim tercih edecektik biz titreşimi seçtik. Bir de zaten aldığım ürün şu meşhur babyjorn mantigiyla bebek hareket ettikçe hafifçe sallanıyormus. Tabi fiyat da önemli ikisini 900 kusure halletmiş olduk.Canim boyle bısey almak istiyorsan hem kendü sallanabılen hem tıtresımlı falansa al benim bı arkadasım da ev tipi Manuel vardı hıc kullanışlı degıl demıstı bıde malum bızımkıler ıkız olacagı ıcın az da olsa onları oylaması ıcın kullanışlı olması lazım bende almak istiyorum bu tarz ama 1 tane mj 2 tane mi alırım bilmiyorum
Vala mantıklı canım senin dedıgın gibi senin aldıgım modelin resmını atabilir ısın bana da bende onlara bakayım 1 tane alacagınıza 2 tane alırız ıkısıde oyalanır hersey o kadar pahalıkı bıde cok yatmıcaklar insan uzuluyor o kadar paralaradaCanım ben de aynı şeyi sordum ama hem titreşim hem de otomatik sallama aynı anda olmuyormuş ya da çok çok pahalı ürünlerde olabiliyormuş. Ev tipi olanlar bizim gibi ikiz anneleri için mantıksız. Ya sallama ya titreşim tercih edecektik biz titreşimi seçtik. Bir de zaten aldığım ürün şu meşhur babyjorn mantigiyla bebek hareket ettikçe hafifçe sallanıyormus. Tabi fiyat da önemli ikisini 900 kusure halletmiş olduk.
Canım linkini eklemeye çalıştım umarım olmuşturVala mantıklı canım senin dedıgın gibi senin aldıgım modelin resmını atabilir ısın bana da bende onlara bakayım 1 tane alacagınıza 2 tane alırız ıkısıde oyalanır hersey o kadar pahalıkı bıde cok yatmıcaklar insan uzuluyor o kadar paralarada
Olmus canım cok tesekkur ederımBebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
Anne-bebek ve oyuncak ürünleri satışı yapan online alışveriş sitesi Joker'in çeşitli ve uygun fiyatlı ürünlerini incelemek için tıklayın!www.joker.com.tr
Canım linkini eklemeye çalıştım umarım olmuştur
Hıı anladım canım tamam onu da buldum. Evet uygun güzel yorumlarda çok iyi.Yok canım bizimki fisher Price safari modeli. 400 küsur fiyatı. Yani aslında amaca göre tercih yapılmalı. Elimden geldiğince bebekleri sallamamaya çalışacağım çünkü iki tane olunca sallamak problem olacak. Titreşimli olanlar gaz sancısına falan çok iyi geliyormuş. Bir de titreşim anne karnını hatırlattığı için çocukları rahatlartiyormus. Otomatik sallananlarda titreşim olmuyormuş. Bizim için titreşim daha mantıklı geldi. O yüzden bunu tercih ettik. Fiyatı da uygundu