Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor yok kuzum dr cuma günü kesin soylerim dedi cinsiyeti ama bence gördü biseyler o yüzden o kadar emin cums günü söylerim dedi bende iki kız hissediyordum ultrason görüntüsüne kadar biri icin herkes erkek oyunu kullandı diğeri kız olabilir dedi herkes 🙈😊😊🙊bak görüntüleri atıyorum
Yaaa maşallah anne karnında birbirlerine arkadaşlar kurban olduğum Rabbimin mucizesi şu görüntü o kadar muhteşem ki 🥰🥰 hayırlısı ile sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım 🤲🤲

Bu arada kızlar cuma günü doktora gittim ve doktorun soylemine göre bir kızım bir oğlum oluyor💞 Kesin mi dedim evet %100 dedi. Ama ben hâlâ nedense bir emin değilim. Artık değişmez, kesindir değil mi? Değişmesini istediğimden değil çok mutluyum sadece net olsun istiyorum💙
Maşallah canım 18. Hafta artık nettir bence ama sen biseyler almak için detaylıyı bekle istersen 😊😊

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kuzum ben park yatak almıcam benim anne yanına yegenimden kalma beşik var onu kullanıcam odasını da yapıyorum eğer öyle olmasa park yatak düşünebilirdim 😊
K Kubkub06 canım bende senin aldığın ana kucağını düşünüyorum hem uygun hem titreşimli güle güle kullansın minik kuziların 🥰
Kızlar bugün ebebek indiriminde müslin battaniyeler indirimdeyken almadığıma çok pişman oldum gözümle gördüm kumaşları çok güzel buyukde inşallah bi daha indirim olur 4 tane almıştım lcwden ve biminkinden indirim olursa 2 tane daha alırım alan arkadaşlar iyiki almışsınız valla hem büyük hem yumusaklar🤭🤭

Yaaa maşallah anne karnında birbirlerine arkadaşlar kurban olduğum Rabbimin mucizesi şu görüntü o kadar muhteşem ki 🥰🥰 hayırlısı ile sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım 🤲🤲
Yaaa oyle muhteşem birşey ki içindecan büyütmek şükür onları bize verene 🤗🤗🐥🐥şükür onca uğraştan sonra 2sini bize yazan rabbime 🤗🤗🤗aynı karnı aynı yeri paylaşıyorlar kurban olduğum rabbim öyle buyuk kirabbim acılarını göstermesin inşallah hicbirimize 🤗🤗🤗birgün bu görüntüyü paylaşacagim aklımın ucundan geçmezdi bin şükür yaşatana🙏🙏🙏🙏

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kuzum ben park yatak almıcam benim anne yanına yegenimden kalma beşik var onu kullanıcam odasını da yapıyorum eğer öyle olmasa park yatak düşünebilirdim 😊
K Kubkub06 canım bende senin aldığın ana kucağını düşünüyorum hem uygun hem titreşimli güle güle kullansın minik kuziların 🥰
Kızlar bugün ebebek indiriminde müslin battaniyeler indirimdeyken almadığıma çok pişman oldum gözümle gördüm kumaşları çok güzel buyukde inşallah bi daha indirim olur 4 tane almıştım lcwden ve biminkinden indirim olursa 2 tane daha alırım alan arkadaşlar iyiki almışsınız valla hem büyük hem yumusaklar🤭🤭
Evet canım ya bimin muslinleri çok güzeldi ben 3 tane aldım pişmanım başka alan yoktu keşke hepsini alsaydım😁😁 ama gelirse yine alacağım çünkü her alanda kullanışlı oluyormuş

Bir de kızlar geçen e bebekte mycey göğüs kalkanı aldım. Bence gayet güzel
Avente ya da gümüş kapaklara o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Araştırın siz yine de almak isterseniz sanırım 8.ya da 9. Tekrar indirime girecek🤗🤗

Yaaa oyle muhteşem birşey ki içindecan büyütmek şükür onları bize verene 🤗🤗🐥🐥şükür onca uğraştan sonra 2sini bize yazan rabbime 🤗🤗🤗aynı karnı aynı yeri paylaşıyorlar kurban olduğum rabbim öyle buyuk kirabbim acılarını göstermesin inşallah hicbirimize 🤗🤗🤗birgün bu görüntüyü paylaşacagim aklımın ucundan geçmezdi bin şükür yaşatana🙏🙏🙏🙏
Çok şükür canım benim 🥰 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de paylaşırız Burada 🥰🥰

Amin canım. Benim de annem bimden 3 tane muslin almış 2-3 tane de ben alırım diye düşünüyorum. Ayrıca 4 tane penye, 2 tane pazen, 2 tane de kalın battaniye almış ben artık battaniye almam. İnşallah tekrar indirime girdiğinde sen de halledersin canım💞

Evet canım ya bimin muslinleri çok güzeldi ben 3 tane aldım pişmanım başka alan yoktu keşke hepsini alsaydım😁😁 ama gelirse yine alacağım çünkü her alanda kullanışlı oluyormuş

Bir de kızlar geçen e bebekte mycey göğüs kalkanı aldım. Bence gayet güzel
Avente ya da gümüş kapaklara o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Araştırın siz yine de almak isterseniz sanırım 8.ya da 9. Tekrar indirime girecek🤗🤗
Ben de gümüş kapak düşünmüyorum. Bu dediğin markaya bakabilirim. Arkadaşlarım da gümüş kapak çok elzem değil göğüs kalkanı mutlaka al diyorlar. Ben bir de Babymall'de göğüs pompalarinda indirim vardı weebaby'nin elektrikli çiftli göğüs pompasını aldım. O iş de halloldu.

Ben de gümüş kapak düşünmüyorum. Bu dediğin markaya bakabilirim. Arkadaşlarım da gümüş kapak çok elzem değil göğüs kalkanı mutlaka al diyorlar. Ben bir de Babymall'de göğüs pompalarinda indirim vardı weebaby'nin elektrikli çiftli göğüs pompasını aldım. O iş de halloldu.
Aynen canım fiyatı da uygun ya zaten ilk zamanlar lazım olacak diyorlar o yüzden aşırı pahalıya gerek yok dedim ben. Onun yerine çocuğun başka bir eksiği alınır
İyi yapmışsın canım güle güle kullan senin ikizdi dimi elektrikli lazım olur ya en azından birini emzirirken diğer göğsünü de sağarsın. Hazır olur 🥰

Kızlar benim ikiz biliyorsunuz amavdr ikili tarama testi yaptı sonuç haftaya çıkacak eltimin de ikiz ona da ikili tarama testi yapıldı
Canım benim de iki kızım olacak inşallah. Müthiş bir duygu imiş. :KK24:
Bana doktorum 12+4 de iki kız gibi dedi. 14+4 de %90 iki kız dedi.
Bana ikili test önermedi. Doğru bir sonuç göremeyiz dedi. Fetal dna yapmayı önerdi. Çok şükür risk çıkmadı. orada da kesin cinsiyetler iki kız olarak göründü.
16 Şubatta detaylım var. Onu bekliyorum sabırsızlıkla. Sonrasında inşallah artık alışverişe başlayacağım.
Daha hiç bir şey almadım. Eşimin kardesi 2 gün önce bebek arabası hediye olarak aldı. o kadar.

Ya kızlar ben bir de şu Şubat indirimleri bitmeden biberon işini halletmek istiyorum. Nasıl bir şey almak lazım. Bayağı araştırdım lansinoh natural wave serisi aklıma yattı gibi. 2 tane 160ml 2 tane de 240ml alsam yeterli olurmuş. Bu biberonlar antikolik özelliğe sahipmiş.

Aynen canım fiyatı da uygun ya zaten ilk zamanlar lazım olacak diyorlar o yüzden aşırı pahalıya gerek yok dedim ben. Onun yerine çocuğun başka bir eksiği alınır
İyi yapmışsın canım güle güle kullan senin ikizdi dimi elektrikli lazım olur ya en azından birini emzirirken diğer göğsünü de sağarsın. Hazır olur 🥰
Evet canım ikiz. Bizim için pompa çok elzem bir ihtiyacmis.💞

Ya kızlar ben bir de şu Şubat indirimleri bitmeden biberon işini halletmek istiyorum. Nasıl bir şey almak lazım. Bayağı araştırdım lansinoh natural wave serisi aklıma yattı gibi. 2 tane 160ml 2 tane de 240ml alsam yeterli olurmuş. Bu biberonlar antikolik özelliğe sahipmiş.
Ben ilk başta küçük bir tane alayım diyorum deneme amaçlı. Ama sana lazım olacak canım kk da kullananlar vardır yorumlara bak bakalım

Heyy ne yapıyorsunuz tatlış hamişler🥰
Yine size indirim haberim var 🤪
Ya böyle duyuruları aslında EzgininAnnesi EzgininAnnesi den bekliyorum ama 🤪🤪🤣🤣
Trendyol da bezler indirimde 😁😁
Ben pert. Yaşlı nineler gibi yatıyorum. Öyle bi uyku delisi oldum ki sormayın.
İndirimleri sadece e bebek i takip ediyorum ya.
Bugün kendime doğum günü hediyesi bebeğimi görmeye gittim 😂
322gr olmuşuz.

322gr olmuşuz.
Bugün seninde mi doğum günün 😁
İyi ki doğmuşsun canım Ohh maşallah piyimsese sağlıkla büyüsün inşallah 🥰

322gr olmuşuz.
İyi ki dogmussun canım güzel hediye olmuş sana 🥰🥰 uyku yapio bı bebisler bende çok çabuk yoruluorum 🤭🤭

X