Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canim boyle bısey almak istiyorsan hem kendü sallanabılen hem tıtresımlı falansa al benim bı arkadasım da ev tipi Manuel vardı hıc kullanışlı degıl demıstı bıde malum bızımkıler ıkız olacagı ıcın az da olsa onları oylaması ıcın kullanışlı olması lazım bende almak istiyorum bu tarz ama 1 tane mj 2 tane mi alırım bilmiyorum
Valla biz 2 tane düşündük hep.yer konusunda sıkıntı olur ama bilemedik 1 tane mi alsak. Ya bana da öyle geliyor işe yarar yani oyalar sonuçta. Bu chicco nun titreşimi yok. Otomatik sallanıyor.

Kuzum anca müsait olabildim. 🙈
Kayınvalidemler, annemler, kardeşler falan derken çok yoğun bir gündü. 😂

Çok şükür, çok güzel geçti.
Kızım diye hitap eden, babacan bir doktordu. Çok memnun kaldık.
Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı.
SAT’a göre 21+3 olmasına rağmen, USG ölçümüne göre 22+3 göründü. Dondurulmuş embriyo transferinde beklediğimiz bir şey bu, problem değil dedi.
İstersen yaştan dolayı Fetal DNA yaptırabilirsin diye ekledi.

Bebiş uyuyordu, ufak ufak hareket etti sadece. Muayene öncesi kıpır kıpırdı halbuki.

Haberler böyle canım. 🥰

SAT’a göre 21+3 olmasına rağmen, USG ölçümüne göre 22+3 göründü. Dondurulmuş embriyo transferinde beklediğimiz bir şey bu, problem değil dedi.

Bebiş uyuyordu, ufak ufak hareket etti sadece. Muayene öncesi kıpır kıpırdı halbuki.

Haberler böyle canım. 🥰
Şükür kuzum harika haber benimde hep bı hafta önde çıktı doktor hiç önemi yok dedi o fetal dna yi hatta aminosentezi bile ikili de anlattı bilgi vermek zorunda lar sanırım herkese kağıtta öle yaziodu .şükür darısı başımıza canim ya uyumasi iyi daha rahat bakmıştır yerinde durmuolar sonra 🥰🥰

Haberler böyle canım. 🥰
Maşallah maşallah canım gözün aydın 🥰 🥰 darısı bize inşallah bizde sağ salim atlatırız detaylıyı🤲

Napim kuzum Günaydın 🥰
Bildirim filan gelmiyo takip ediyorum öyle.
Zıpzıpla aşk yaşıyorum 🥰
He ya bazen bildirim de sıkıntı oluyor 🥰
Bak sen minnak piyimsese 😍 iyi ki hissettiriyorlar dimi ya. Bir de artık sese tepki veriyorlar sanırım. Özellikle anne sesine. Ben telde ya da biriyle konuşurken içeriden pıt pıt yapıyor 🤭🤭

Valla biz 2 tane düşündük hep.yer konusunda sıkıntı olur ama bilemedik 1 tane mi alsak. Ya bana da öyle geliyor işe yarar yani oyalar sonuçta. Bu chicco nun titreşimi yok. Otomatik sallanıyor.
Ben de açıkçası once tek alayım diye düşündüm ama sizde de var mi bilmiyorum bende acayip bir adalet durumu gelişti. Tek alırsam ve birini koyarsam diğerine haksızlık gibi geliyor sadece bu değil her şeyde böyle. Tek kalan hiçbir şeyi almıyorum. Olacaksa ikisine de olacak💞 Ana kucağı da uygun fiyatlı olsun ama ikisine de olsun diye düşündüm sonra.

Ilayumut Ilayumut canım günaydın 🥰 durumunu gördüm şimdi 🥰
Cinsiyeti belli oldu mu bakalım minik kuşlarının 🥰 ben oyumu kızdan yana kullanıyorum. Kızların olacak gibi hissediyorum 🐣🐣gerçi benim hislerim çıkmıyor ama olsun 🤣🤣
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor yok kuzum dr cuma günü kesin soylerim dedi cinsiyeti ama bence gördü biseyler o yüzden o kadar emin cums günü söylerim dedi bende iki kız hissediyordum ultrason görüntüsüne kadar biri icin herkes erkek oyunu kullandı diğeri kız olabilir dedi herkes 🙈😊😊🙊bak görüntüleri atıyorum

Eklentiler

• IMG-20220127-WA0004.jpeg
    IMG-20220127-WA0004.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20220127-WA0002.jpeg
    IMG-20220127-WA0002.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar benim ikiz biliyorsunuz amavdr ikili tarama testi yaptı sonuç haftaya çıkacak eltimin de ikiz ona da ikili tarama testi yapıldı
Benim de ikiz ben de yaptırdım canım. Risk yüksek çıksaydı Fetal DNA yaptiracaktim. Çok şükür düşük çıktı. 3'lu ve 4'lu yapılmadı direkt detayli bakilacak.

Canım ben park yatak almadım ama elele'ninkini iyi demişlerdi. Bir de anne yani olabilenlere bak daha kullanışlı olur.
Aynen canım eşim de anne yanı olsun diyor sezaryen falan olursa ilk zamanlar baya iyi oluyormuş. Elele markasını bende duydum ya araştıracağım onu da. Biz kraft falan düşünmüştük ama gidip bakamadım yakından

Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor yok kuzum dr cuma günü kesin soylerim dedi cinsiyeti ama bence gördü biseyler o yüzden o kadar emin cums günü söylerim dedi bende iki kız hissediyordum ultrason görüntüsüne kadar biri icin herkes erkek oyunu kullandı diğeri kız olabilir dedi herkes 🙈😊😊🙊bak görüntüleri atıyorum
Oyy maşallah maşallah kuzularıma😍😍ben anlamam normalde ultrasondan😁 sadece iç sesim kız diyor 😁
Bence de doktor görmüştür kesin olmadan söylemek istemiyorlar

Bu arada kızlar cuma günü doktora gittim ve doktorun soylemine göre bir kızım bir oğlum oluyor💞 Kesin mi dedim evet %100 dedi. Ama ben hâlâ nedense bir emin değilim. Artık değişmez, kesindir değil mi? Değişmesini istediğimden değil çok mutluyum sadece net olsun istiyorum💙
Oyy maşallah maşallah canım 🥰 🥰 kesin dediyse öyledir canım yine de alışveriş için detaylıyu bekle istersen ona göre alırsın ya da kesin olan hangisi erkeklerin pipi yanıltmıyor genelde😁

Oyy maşallah maşallah kuzularıma😍😍ben anlamam normalde ultrasondan😁 sadece iç sesim kız diyor 😁
Bence de doktor görmüştür kesin olmadan söylemek istemiyorlar
Valla bilmiyorum canım cuma yi sabırsızlıkla bekliyorum inşallah içine doğduğu gibidir iki kızdır cok aşırı seviyorum kızları rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin de gerisi boş allah sağlık versin inşallah sag salim gelsinler hepsi 🙏sanırım çoğunuz 20li haftaları geçtiniz dimi en küçük haftadakiler benimkiler sanırım 🐥🐥inşallah bende 20leri sobra 30lu haftaları görürüm sag salim gelsinler insallah hepsi 🤗🙏

X