Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Selam kızlar nasılsınız 😊
PlutonMerkez PlutonMerkez canım keseyi görmüşsün gözün aydın darısı kalp atışına inşallah 🤲
Doktora gidecekler güzel haberlerle gelirsiniz inşallah 🤲💐
Kurabiyeme ne olmuş🤔🤔
Kese randevum haftaya daha bız erkenden gördk:) kurabıye ban yemıstr bencee yarına gelır

Selam kızlar. Gün gece bir polemik oldum banlandım yarın geleceğim inşallah. E bebekte ki indirimleri kaçırmayın. Bugün emzirme ürünleri indirimde. Biz yastığını göğüs pedini falan aldık yastık çok güzel ve çok uygun kaçırmayın 🤭🤭

Kızlarrrrrrr Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye den mesaj var
Kiz ban yesede durmuyor akli burda indirimlerde
🤣
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Selam kızlar. Gün gece bir polemik oldum banlandım yarın geleceğim inşallah. E bebekte ki indirimleri kaçırmayın. Bugün emzirme ürünleri indirimde. Biz yastığını göğüs pedini falan aldık yastık çok güzel ve çok uygun kaçırmayın 🤭🤭

Kızlarrrrrrr Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye den mesaj var
Allahım yaaa indirimci kurabiyem🤣🤣🤣

Dün aldın mı kuzum sen sonuçlarını
Gece baktım çıkmış canım biraz moralim bozuldu değerin biri sınırın 3 değer üstü çıkmış 😔 idrar kültürümün çıkmasını bekliyorum oda çıksın hafta içi gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur bugüne kadar elhamdülillah sıkıntısız geldik şeker çıkacak diye korkuyorum 😔😔

Gece baktım çıkmış canım biraz moralim bozuldu değerin biri sınırın 3 değer üstü çıkmış 😔 idrar kültürümün çıkmasını bekliyorum oda çıksın hafta içi gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur bugüne kadar elhamdülillah sıkıntısız geldik şeker çıkacak diye korkuyorum 😔😔
3 değer üstü derken
Stres yapma canım bunuda güzel atlaticaz inşallah

3 değer üstü derken
Stres yapma canım bunuda güzel atlaticaz inşallah
180 üst sınır benim 183 çıkmış diğer 2 değerim sınırın altı çıkmış ama hangisi kaçıncı saat yazmıyor inşallah canım hafta içi güzel şeyler duyarım yediklerimede çok dikkat edin biriyim ama işte

Kızlar selamm. Bugün elimin kardeşi bebek arabasını aldı bize hediye. Chicco nun ohlala sını Babymall dan adık. Güzel bir inidirm ile.
Birde orada ana kucağı gördük. Elektrikli chicco nun çok tatlı.
Ama iş görür mü bilemedik de. Fikri olan varmı. Ürünü de ekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20220205_153309_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220205_153309_com.android.chrome.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar selamm. Bugün elimin kardeşi bebek arabasını aldı bize hediye. Chicco nun ohlala sını Babymall dan adık. Güzel bir inidirm ile.
Güle güle kullan canım. Biz de dün babymall'e gittik ana kucağı aldık. Bu modeli gördüm. Gitmeden önce biraz araştırmıştım. Bu sadece sallanıyor ben titreşimli bir model istiyordum o yüzden fisherprice aldım 2 tane. Benim aldığım model çocuk hareket ettikçe kendi hafifçe sallanıyormus ve tabii titreşimi de var. Pilli ama şarj edilebilir pil oluyormuş. Hepsi grubundan Cemre de sadece onu kullanıyoruz falan demisti

Kızlarrr af çıktı galiba erken geldim🤣🤣
Dışarıdan okudum canlar si
zi
HHer şey yolundadır inşallah 🥰 🥰
Nefes0858 Nefes0858 canım sıkma canını çok yüksek çıkmamış inşallah düşer bir şekilde doktorun tavsilerine uy sen. Gönlünü ferah tut. Bide bişey sorcam normal kan testinde bakıyorlar ya şekere orada normal miydi seninki

Vee emzirme yastığı aldınız mı çok güzeldi🤣🤣🤪 gittim ama sizi unutmadım haber yolladjm🤣🤣

Canım buna benzer bir ürünü bebeğimize ne almalıyız topiğinde konuşmuşlardı ama ben normal bir anakucağı aldığım için tam okumadım yorumları. İstersen oraya bi sor alan vardır

Kızlarrr af çıktı galiba erken geldim🤣🤣
Dışarıdan okudum canlar si
zi
HHer şey yolundadır inşallah 🥰 🥰
Nefes0858 Nefes0858 canım sıkma canını çok yüksek çıkmamış inşallah düşer bir şekilde doktorun tavsilerine uy sen. Gönlünü ferah tut. Bide bişey sorcam normal kan testinde bakıyorlar ya şekere orada normal miydi seninki

Vee emzirme yastığı aldınız mı çok güzeldi🤣🤣🤪 gittim ama sizi unutmadım haber yolladjm🤣🤣
Hoşgeldin kuzum korkuttu bizi kaybolma bidaha sakin ☺️☺️

X