Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Göstermeden hastaneden çıkmayacağım 😂😂

Benim tek kıyafet eksiğim kaldı 🙈
Herkes dedi alma erken nolur nolmaz.
Kasım'da ıslak mendil ve bezleri stok yaptım çok rahatım 😂
Odayı da hallettim.
Kardeşim de gardrop vardı. Benim de şifonyer.
Çocuk odası beşik bi akrabamda varmış alma dedi. Oda tam istediğim gibi Ikea odası oldu. Hemde hepsi takım şansıma 🥰
Beşik anne yani arkadaş yeni doğum yaptı ondan gelecek .
Nevresim takımı da annemle gidip eminönünden kumaş alıp yapacağız 🥰
Bebek arabası mama sandalyesi de bı yerden gelecek 😂
Ben doğurabilirim hazırım 😂😂😂
Haftada 1 gidiyorum valla 🙈
1 ay giden arkadaslar nasıl dayanıyor bilmiyorum.
Bundan sonra 15 günde 1 giderim doğum olacak hastaneye geçeceğim.
Annene de boş görmek yok 😂😂

Tureed Tureed nerelerdesin sen sessiz sessiz.
Yolunda dimi herşey?
ayy valla güldüm sana. aynen canım ya hazırsın sen maşallah herşey halledilmiş. Aslında herşey olacağına varır. Özenip alınması ve bu pahalılıkta erken alınması çok mantıklı.

Yeni doğan az birşey alırım herhalde. Genelde 3-6 aylık alırım bizim bebişler yazlık olacak inşallah ya zıbın kurtarır onları diye düşünüyorum:) tabi banyoluk birşeyler almak lazım.
Ya banyo demişken şu müslin bezler varya millet onu kurulama havlusu niyetine de kullanıyormuş çok kullanışlı diyorlar. Şuana kadar elimde 4 müslinim var ama herkes o kadar övüyor ki gidip 4 5 tane daha alasım geliyor 🤣 🤣

Evet kuzum sanırım yolunda ya anlamsız bişekilde 4 ay bitcek sanki karnım hiç yok buna taktım gidip görünce bebek iyi ama ne bileyim cuma günü bı gelse senden de güzel haber bekliorum bugün kuzum ya sizlerin karnı çıktı mı baya
Ya kuzum kızma ama valla tebessüm ettiriyor şu mesajın 😁 kız geçen de dedim ya bazılarının 5 aydan sonra çıkıyor diye. Bende normalde göbekliyim o yüzden hafif toparlandı ama daha minnak bebikler😍

Kızlar aldıklarımı kodlarından tek tek buldum🤣🤣 başka türlü açılmıyor
Atayım fotosunu😍 bir tane daha takım var ama o bitmiş bulamadım foto

Collage_20220125_141338.jpg

Ya kuzum kızma ama valla tebessüm ettiriyor şu mesajın 😁 kız geçen de dedim ya bazılarının 5 aydan sonra çıkıyor diye. Bende normalde göbekliyim o yüzden hafif toparlandı ama daha minnak bebikler😍
Valla bende guluom halime ama ne bileyim hep gorururdum 4 aylık lar karnı çıkmış ondan kuzum benimde işte göbeğim var biraz onun dışında çok az çikti diorum bişe Ler mi ters gidio 😊😊

Valla bende guluom halime ama ne bileyim hep gorururdum 4 aylık lar karnı çıkmış ondan kuzum benimde işte göbeğim var biraz onun dışında çok az çikti diorum bişe Ler mi ters gidio 😊😊
Yok yok kuzum göbekten belli olmuyor bak gidiyorsun ne güzel her şey yolunda hatta sen benden önce hissettin daha ne olsun kız 😍 😍

Kızlar aldıklarımı kodlarından tek tek buldum🤣🤣 başka türlü açılmıyor
Atayım fotosunu😍 bir tane daha takım var ama o bitmiş bulamadım foto

Eki Görüntüle 2995056
Çok güzeller bende baktım o siteye baya ucuz güzel seler var gelince haber ver bizde alalım ee senin kesin erkek dedi deme gidince değişmesin bide 🤭🤭

Çok güzeller bende baktım o siteye baya ucuz güzel seler var gelince haber ver bizde alalım ee senin kesin erkek dedi deme gidince değişmesin bide 🤭🤭
Kız alışveriş yaptıktan sonra benimde aklıma geldi. doğum oluyormuş hopp kız bebeyi alıp getiriyorlar🤣🤣ne yapayım oğlan gibi büyütürüz hahah🤪🤪
Gelsin hemen yorumumu yazayım size dört gözle bekliyorum valla 😍
Kız ben burada arkadaşıma hediye aldım 2 tane takım 1 zıbın ve yelek 100 küsür TL ödedim. Dün akşam aldıklarım 6 parça 223 TL 😍😍
O ilk baş köşede mavili pijama gibi varya 18 TL şokk😁

Kız alışveriş yaptıktan sonra benimde aklıma geldi. doğum oluyormuş hopp kız bebeyi alıp getiriyorlar🤣🤣ne yapayım oğlan gibi büyütürüz hahah🤪🤪
Gelsin hemen yorumumu yazayım size dört gözle bekliyorum valla 😍
Kız ben burada arkadaşıma hediye aldım 2 tane takım 1 zıbın ve yelek 100 küsür TL ödedim. Dün akşam aldıklarım 6 parça 223 TL 😍😍
O ilk baş köşede mavili pijama gibi varya 18 TL şokk😁
Doktorlar anlio artık ya emin olmadan söylemezler herhalde büyüdü bebeler yanilmazlar sanırım 🙂 ya evet hemen sole bize yorumları. bedava resmen kuzum

Bebiş için kıyafetler aldım canım. Daha önce normal mağazadan 3-6 aylık almıştım bir kaç tane. Bu defa da 12 aylık aldım🥰
Güzel günlerde giydirin İnşaAllah 🤲🥰
Bende kendimi o kadar zor tutuyorum ki gidip bişeyler almamak için 😄 cinsiyetimiz belli olsun da inşallah o zaman yaparım bende 😍😍

Güzel günlerde giydirin İnşaAllah 🤲🥰
Bende kendimi o kadar zor tutuyorum ki gidip bişeyler almamak için 😄 cinsiyetimiz belli olsun da inşallah o zaman yaparım bende 😍😍
İnşallah canım 😍 zor tutuyor insan kendini ya. Bu dediğim sitede çok uygundu ilk defa denedim inşallah iyi gelir ürünler

Evet canım. Benim doktorda 32-34 hafta dedi. Ben dua ediyorum Allahım 30 u göreyim diye. Cinsiyetler belli mi? tabloda var mıydın bakmadım gerçi.
Tabloda yokum. Çok takip edemiyorum burayı biri kesin kız dedi diğeri de kız a benziyor dedi dün başka doktor baktı erkek gibi duruyır dedi yarın kesinleşecek inşallah sizinkilerin cinsiyet i nedir ?
Nasıl gidiyor hamilelik benim hala mide bulantım var hala kusuyırum

Tabloda yokum. Çok takip edemiyorum burayı biri kesin kız dedi diğeri de kız a benziyor dedi dün başka doktor baktı erkek gibi duruyır dedi yarın kesinleşecek inşallah sizinkilerin cinsiyet i nedir ?
Nasıl gidiyor hamilelik benim hala mide bulantım var hala kusuyırum
Canım benim ikisi de kız. 12. haftada kız gibi dedi. 14. haftada yüzde 90 kız dedi. Fetal dna yaptırdık orada da zaten her 2 side kesin kız olduğu belli oldu.
Ben 14. 15. haftaya kadar kustum ve aç gezdim. Ama çok şükür geçti şuan herşeyi rahatlıkla yiyebiliyorum. Neolur ne olmaz diye prilama devam ediyorum yinede.
Evet artık senin de kesin belli olur diye düşünüyorum.

Ya banyo demişken şu müslin bezler varya millet onu kurulama havlusu niyetine de kullanıyormuş çok kullanışlı diyorlar. Şuana kadar elimde 4 müslinim var ama herkes o kadar övüyor ki gidip 4 5 tane daha alasım geliyor 🤣 🤣
Evet evet çok kurtarıcı imiş onlar. Bol bol alın diyorlar. Bence al 4 az. Benim 15-20 tane almam lazım o zaman:)

X