Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰 10.haftamıza giriyoruz çok şükür 🙏
1 hafta sonra ikili test için çağırdı doktor İnşaAllah herşey çok güzel çıkar dua edin bana 🥰
Maaşallah maşallah 🤗🥰
Her şey yolunda çıkar inşallah canım stres hiç bitmiyor. Bizimde detaylı ultrason telaşımız var bakalım sağlıkla büyüsün bebişler

Maaşallah maşallah 🤗🥰
Her şey yolunda çıkar inşallah canım stres hiç bitmiyor. Bizimde detaylı ultrason telaşımız var bakalım sağlıkla büyüsün bebişler
Amin inşAllah 🤲 umarım seninde herşeyin tertemiz çıkar bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🤲🥰 senin kaç haftalık bu arada

İkiz anneleri sizi çok iyi anlıyorum benim tek olmasına rağmen korku endişe bitmiyor 🤦‍♀️ inşallah hepimiz hayırlısı ile sağlıkla vaktinde alıcaz evlatlarımızı 🥰🥰 evet canım aynı gün belli oluyor sonuçlar
Bende 16 şubat gibi randevu alayım diyorum. 22. haftama falan denk gelecek. Ay hadi onunda sonucunu beklemek zorunda kalmayacağım. İnşallah sorunsuz sıkıntısız olur her şey.

Bebekler herseyden etkileniyor bu ara emin ol canım benim kızlarda mesela o gun bı yere gideyim hareket halinde oldugumda duruyorlar oylece ama butun gun yatıs pozisyonunda olayım cosuyorlar bide eşüm elini koydukları anda duruyorlar😬 ben cok hissediyorum ama o dokunurken yada bakarken hıc daha giremedi babalarıyla simdiden oyun oynuyorlar 😬 adam elini cekıyor tekmelıyorlar
Evet ya söz verdim bidaha olmicam streste benimkilerde bir kaç kez öyle yaptı eşim elini koydu bende sol tarafıma koymuştum resmen benim olduğum yerden kipirdadilar eşim beni sevmiyorlar mi diyor😬
Bencede bizim yaşadıklarımız onlarıda etkiliyor o yüzden dikkat etmeyeliz onlar için 🥰🥰
Evet canim onlar bizim herseyimiz ama bazen anlık oluyor

Amin canım hepimize şifa olsun inşallah. Benim ilk doz zorladı beni 2 hafta kolumun üstüne yatamadım ağrıdı ateş olmadı ama kişiden kişiye değişiyor inşallah sende olmaz kuzum. Ssevincli Ssevincli ilk dozunu rahat geçirmişti diye hatırlıyorum 🤔😊 aynen benim perinatoloji doktorumda öyle söyledi en az 1 2 hafta olsun dedi bende o yüzden haftaya kol ağrısı yaşamazsam olucam yoksa korkuyorum aslında olmak istemiyordum hastaneye gidip gelmek risk evden çıkmıyorum ama o yüzden olucam
Evet canim çok şükür sorun olmadi ağrım oldu 1 gece onun dışında iyiydim

Kızlar bizde minicity den ilk alışverişimizi yaptık
İnşallah iyi gelir ürünler❤️❤️🥰🥰💙💙
Çok güzel şeyler var ya ve fiyatlarda cidden çok uygun
Gelince yaz canım banada ya bende masa sandalye takımını almak istiyorum diğer yerlere göre çok uygun ama cesaret edemedim 😊

Kızlar bizde minicity den ilk alışverişimizi yaptık
İnşallah iyi gelir ürünler❤️❤️🥰🥰💙💙
Çok güzel şeyler var ya ve fiyatlarda cidden çok uygun
Aynen canım ben de aldım cok guzel geldi bazı buyuk gruplarda beden olarak kucuk gelıyor yazmıslar ama ben bebek seylerını hem uygun geldi hemde guzel ben hatta 2. Alısverısı yapıcam dısarı ya gore uygun seylerı cok var

Gelince yaz canım banada ya bende masa sandalye takımını almak istiyorum diğer yerlere göre çok uygun ama cesaret edemedim 😊
Ben sadece kıyafet aldım canım masa sandalye nasıldır bilmiyorum ama ürünler gelince yazarım kumaşları boyları nasıl gelecek 🥰
Neler aldın. At bakayım.
Şu hamilelik takvimini ekler misinnnn?
Her seferinde soruyoz 😂
Canım ya fotolar açılmıyor arkadaşlar da istedi ama atamadım yani siparişlerim kısmı varya oraya tıklıyorum ama açılmıyor. Diğer siteler gibi değil galiba. Zaten çok yavaş bir uygulama ama ürünleri çok sevdim 🥰
Kız profilin altına yazdım ya sizin için 🤣 haftamı 🤭🤭

Aynen canım ben de aldım cok guzel geldi bazı buyuk gruplarda beden olarak kucuk gelıyor yazmıslar ama ben bebek seylerını hem uygun geldi hemde guzel ben hatta 2. Alısverısı yapıcam dısarı ya gore uygun seylerı cok var
Yaa çok sevindim inşallah benimkiler de iyi gelir. Ben 12 ay seçtim çocuğunu büyüğe çare varda küçük olursa sıkıntı. Hem küçük kıyafetlerden almıştım yeter bakalım. Bu aldıklarım iyi gelirse alışverişe oradan devam ederim diyorum bende 😍

X