Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen duyuyorlar artık konuşunca şarkı söyleyince daha bir hareketli biraz önce dedim yemek sonrası şekerleme mi yapıyorsun hemen bana ordan vurmaya başladı 😂🤭 şimdi bir hareketliki heralde içer de jimnastik yapıyor 🤣🤣🤣
Ya ama ben onu ısırırım ya 🤣 kerata vayy uyumadım anne burdayım diyor resmen😍😍 bir kaç haftaya babasının sesini de ayırt eder galiba

Yaa çok güzelll😍😍 bende pıt pıt olmadı hiç ama sanki dönerken hissediyorum gibi içeride bir balık var yüzüyor gibi😁
O kadar güzelki yakında tamamen hissedersin dün akşam doktor bakarkende tekme yumruk hissedilmeyecek gibi değil yani sırt üstü yatınca özellikle çok hareket ediyor resmen dön diyo bana istemediği pozisyonda durunca🥰
Çok gülüyoruz eşimle 🤣🤣🤣

İnşallah canım. 2 hafta önce randevu almam gerekiyormuş. 20. Haftada randevu alayım dedim. 22.haftada da inşallah detaylı ya girerim. Vajinal falan bakıyorlar mı? Nasıl bakıyorlar canım
Canım ben gittiğimde tam 21+2 olmuş oldu vajinal bakılmıyor bebeğin iç organlarına bakıyor tek tek anlatıyor zaten
Sonra kafasını ölçüyor kol ve bacak kemiğini bunların uyumlu olması önemli dedi benimki biraz önden gittiği için tedirgin olmuştum ben yani ölçülerin birbirini tutması önemli
Ellerine ayaklarına parmaklarına yani heryerine bakıyor sanada gösteriyor zaten ya omurgasına bile bakıyorlar ❤
Sonrada rahmime ve ordaki damarlara baktığını söyledi nabzıma falan ben özellikle rahim ağzı yetmezliğini sordum ölçtüm bi sorun yok dedi yani canım hem sana hem bebeğe detaylı şekilde bakıyor çok stres olmuştum gitmeden sonrada uçuk çıktı zaten herşeyi ayrı bi stres düşünme ama çok şükür iyi dedi hepimiz güzel haberle dönelim inşallah 🤲🥰

Benimki çikolata yi çok sevio hatta bı kaç kez yedikten sonra evde de damar atması gibi hissettim yedikten sonra çok oynadı benim dier doktorda kıza benzetti kendi doktorum da bacak arasını gösterdi yani dönük biraz arkası ama bezini alır gibi düşün ee boş dedik yani dedi ama kesin diemiorum dedi bakalım haftaya cuma çağırdı bı kaç kan alacakmış bebein sinirine biseyine bakcam dedi ozaman öğrenirim inşallah bende 🥰
Bende bugün gittim kontrole bana da kız yüksek ihtimal ama net değil 31 Ocak’ta gel cinsiyet bakalım tekrar dedi çok heyecanlı ya.ben şuan 15+2 deyim.16 haftadan sonra kız olduğunu net söylüyoruz dedi.senin canın tatlı mı tuzlu mu çekiyor canım

Bende bugün gittim kontrole bana da kız yüksek ihtimal ama net değil 31 Ocak’ta gel cinsiyet bakalım tekrar dedi çok heyecanlı ya.ben şuan 15+2 deyim.16 haftadan sonra kız olduğunu net söylüyoruz dedi.senin canın tatlı mı tuzlu mu çekiyor canım
Bakalım bende haftaya gidicem tekrar inşallah görünür normalde ekşi tuzlu şeyler severim tatliyla aram yoktu ondan sasiriorum deli gibi tatlı istiorum başından beri sağ tarafta ama iki doktorda muhtemelen kız dedi bakalım sağlıklı gelsinler de ama teoriler hep curudu 😊

Canım ben gittiğimde tam 21+2 olmuş oldu vajinal bakılmıyor bebeğin iç organlarına bakıyor tek tek anlatıyor zaten
Sonra kafasını ölçüyor kol ve bacak kemiğini bunların uyumlu olması önemli dedi benimki biraz önden gittiği için tedirgin olmuştum ben yani ölçülerin birbirini tutması önemli
Ellerine ayaklarına parmaklarına yani heryerine bakıyor sanada gösteriyor zaten ya omurgasına bile bakıyorlar ❤
Sonrada rahmime ve ordaki damarlara baktığını söyledi nabzıma falan ben özellikle rahim ağzı yetmezliğini sordum ölçtüm bi sorun yok dedi yani canım hem sana hem bebeğe detaylı şekilde bakıyor çok stres olmuştum gitmeden sonrada uçuk çıktı zaten herşeyi ayrı bi stres düşünme ama çok şükür iyi dedi hepimiz güzel haberle dönelim inşallah 🤲🥰
Bayağı detaylı bakılıyor muş.
Bende dayanamam belki 22 yi beklemeden giderim. Çok merak ediyorum çünkü.

Evet bana ikili üçlü için aynı şeyi söyledi Dr fetal DNA bahsetmedi canım detaylı ile bakarız dedi
Hıı anladım canım. Fetal dna yurtdışında yapılan bir test idi. Doktorum içimiz rahat etsin dedi. Ultrasonda falan riskli birşey görmemişti ama yinede öneririm deyince yaptırdık işte bizde.
Çok şükür risk çıkmadı. Bakalım detaylı ya bende 3 hafta sonra falan Allah birşey çıkarmasa girerim.. Heyecanla bekliyorum

Bakalım bende haftaya gidicem tekrar inşallah görünür normalde ekşi tuzlu şeyler severim tatliyla aram yoktu ondan sasiriorum deli gibi tatlı istiorum başından beri sağ tarafta ama iki doktorda muhtemelen kız dedi bakalım sağlıklı gelsinler de ama teoriler hep curudu 😊
Benimde canım çok tatlı çekerdi normalde, şimdi tuzlu ve ekşi çekiyor.sol tarafımda hissediyorum daha çok.ikimizin de kız çıkarsa teoriler yanlış yani😂

Benimde canım çok tatlı çekerdi normalde, şimdi tuzlu ve ekşi çekiyor.sol tarafımda hissediyorum daha çok.ikimizin de kız çıkarsa teoriler yanlış yani😂
Evet canım seninki eskilere göre tam kız belirtisi benimki erkek ama işte belli olmuo burdada var di arkdslar tutmayan bu hafta belli olur artık sanırım 🙂

Hangi gün gideceksin canım kontrole.beni 10 gün sonra çağırdı
28 nde gidicem ama bı kan Alcam dedi tam anlamadım bebeğin siniri ne mi bakcam dedi e o sırada yine bakar gosterirse bebiş yani haftaya oluo da bana göre bitti bu hafta 😊🤭 çabucak görüş günleri gelsin istio insan

Günaydın kızlar ben çok rüya gören arkadaşlar ilaç kullandıkları için olduğunu söylemiş vitamin dışında tek bir ilaç almıyorum 12.haftadan beri ama her gece 5-10 rüya görüyorum 😂 bu arada erken mi yanlış mı hissettim bilmiyorum ama gece sağlam bir tekme hissettim tam orta kasığın biraz üstünden hatta beni uyandırdı diyebilirim inşallah oğlumun gelmesidir 🤗😂 Bu arada hepinize günaydın sağlıklı olun inşallah
Ay bu rüyalarla benimde başım dertte. Hemde cok. Rüyasız kabussuz gecem yok. Vitamin disinda birsey kullanmiyorum ben.bence hormonlar yüzünden. Kizimda da böyleydi.sürekli kabus görürdüm.zaten sürekli tuvalete kalkiyorum. Bir de rüyalar bölüyor. Uykular haram yani.Düzelir insallah

Benim ilk zamanlar tatlı çekiyordu ama şimdi deli gibi ekşi yoğurt yiyorum ve canım çok istiyor 13.haftada %95 erkek dedi banada dahada gitme şansım olmadı

O kadar güzelki yakında tamamen hissedersin dün akşam doktor bakarkende tekme yumruk hissedilmeyecek gibi değil yani sırt üstü yatınca özellikle çok hareket ediyor resmen dön diyo bana istemediği pozisyonda durunca🥰
Çok gülüyoruz eşimle 🤣🤣🤣
Çok güzel ya 😍😍 hele biraz daha büyüyüp dışarıdan da hissedildiğinde ne güzel olur eşler de baba olduklarının farkına varır😁🤪
Canım bana doktor daha erken hissedemezsin dedi ama şimdi iyice büyüdü yani 14 haftalıkkende hissettiğim bebeğimmiş sende net hissedince aradaki farkı hissedeceksin ama bence bebeğini hissediyorsun 🥰
İnşallah öyledir canım yani göbeğimin tam altında bir yerde oluyor bu his. Muhtemelen bebek dönüyor diye düşünüyorum 🤭

X