Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hamilelikte rüya görmek normal diyorlar bende hemen hemen her gece görüyorum
Bebektir canım ben 1 aydır gayet net hissediyorum yakında dışardanda hissedersin çok güzel bi duygu

Akşam yemeğini geç mi yiyorsun ya da çok mu. Yani bazen bende çok yediğimde tıkanıyırum zor uyuyorum ama yine de doktora gidince bi sor bakalım. Belki çok yorulduğun içinde olabilir
Yok ben akşam yemeği çok çok az yerim. Hamilelikten önce de böyle idi. Şuan da da böyle. Baskı yaptıkça bebeklerim herhalde sıkışıyor kalbim diye düşünmekteyim.

Valla ben böyle ağrı gibi , kasılma gibi, güp güp birşeyler oluyor. Ama onlar hareketlerimi hiçç bilmiyorum. Anlayamıyorum yani. Benim birde sağımdalar. Solumda birşey yok:)

Çok şükür canım kuzular iyi olsunda birisi daha yaramaz demekki büyüdük Çok şükür teyzesi

Kızlar canlar.. Ben bugün 17+2 im. Amma velakin telefonda ki uygulama halen 4. ay gösteriyor. Yahu ben 5. aya ne zaman gireceğim. 16. haftada bitmedi mi 4. ay. 17. hafta 5. ay olmuyor mu mantıken?
Valla bende tam anlamıyorum bu hesaplama işini ama şuan 4 aylıksın ve 5. Ayın içindesin galiba şu içinde dışında muhabbetini bi çözemedim

Doktorun yönlendiririr mutlaka canım cihaz biraz daha farklı ve görüntüsü daha net oluyor ben 21 hafta 2 günlük gitmiş oldum
Anladım canım çok sağol
Yok ben akşam yemeği çok çok az yerim. Hamilelikten önce de böyle idi. Şuan da da böyle. Baskı yaptıkça bebeklerim herhalde sıkışıyor kalbim diye düşünmekteyim.
Doğrudur canım bebişler büyüdükçe yukarı doğru çıkıyor diğer organlarda arada sıkışıyordur
Hayırlı olsun oğluşun canım benim.
Allah razı olsun canım

Canım ikiz hamişim.. Kavuştuk sonunda. Çok şükür iyiyim bende. Detaylı ultrason günü bekliyorum :)
Şükür kuzum hep takipteydim sizi ama.yazamamak ne kötü ya hepimiz iyi olalım inşallah benimde detaylı ultrasonun var bakalimm kipirdamaya başladımı kızçeler ne durumdasınız

Şükür kuzum hep takipteydim sizi ama.yazamamak ne kötü ya hepimiz iyi olalım inşallah benimde detaylı ultrasonun var bakalimm kipirdamaya başladımı kızçeler ne durumdasınız
Valla bilemiyorum ki işte birşeyler oluyor ama ben onu sancı vs. Diye tanımıyorum. Guluk Guluk birşeyler oluyor da nedir ne değildir hiç fikrim yok. Senin detaylı ne zaman? Birde test yaptırdın mı sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…