- 28 Mart 2017
- 545
- 865
- 33
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.821
Doktorun yönlendiririr mutlaka canım cihaz biraz daha farklı ve görüntüsü daha net oluyor ben 21 hafta 2 günlük gitmiş oldumHadi ya perinotoloji burada olmayabilirneyse bakalım 4 haftam kaldı
Hamilelikte rüya görmek normal diyorlar bende hemen hemen her gece görüyorumGünaydın kızlar ben çok rüya gören arkadaşlar ilaç kullandıkları için olduğunu söylemiş vitamin dışında tek bir ilaç almıyorum 12.haftadan beri ama her gece 5-10 rüya görüyorumbu arada erken mi yanlış mı hissettim bilmiyorum ama gece sağlam bir tekme hissettim tam orta kasığın biraz üstünden hatta beni uyandırdı diyebilirim inşallah oğlumun gelmesidir Bu arada hepinize günaydın sağlıklı olun inşallah
Aminn canimmİyi bari canım oda geçer inşallah
Sağlıkla büyüsünler
Yok ben akşam yemeği çok çok az yerim. Hamilelikten önce de böyle idi. Şuan da da böyle. Baskı yaptıkça bebeklerim herhalde sıkışıyor kalbim diye düşünmekteyim.Akşam yemeğini geç mi yiyorsun ya da çok mu. Yani bazen bende çok yediğimde tıkanıyırum zor uyuyorum ama yine de doktora gidince bi sor bakalım. Belki çok yorulduğun içinde olabilir
Çok şükür canım. Darısı başıma benimde. Detaylıyı beklemekteyim.Teyzelerimiz biz çıktık detaylı ultrasondan gayet iyiyiz çok şükür
Hayırlı olsun oğluşun canım benim.Birde bizden
Canım ikiz hamişim.. Kavuştuk sonunda. Çok şükür iyiyim bende. Detaylı ultrason günü bekliyorum :)Ben geldimSürekli takipteydim sizi herkes iyimi
Valla ben böyle ağrı gibi , kasılma gibi, güp güp birşeyler oluyor. Ama onlar hareketlerimi hiçç bilmiyorum. Anlayamıyorum yani. Benim birde sağımdalar. Solumda birşey yok:)En son 5 ocakta görüşmüştük iyileri kuzum 4 5 gündür hareketleri hissediyorum artık ama hangisi bilemiyorumİkiz anneleri sizde ben gibimisiniz Hamdolsun iyiyiz canım benim senin bebiş baya büyümüş masallahh yaa benimkinin biride seninki gibi çok hareketli
Çok şükür canım kuzular iyi olsundaEn son 5 ocakta görüşmüştük iyileri kuzum 4 5 gündür hareketleri hissediyorum artık ama hangisi bilemiyorumİkiz anneleri sizde ben gibimisiniz Hamdolsun iyiyiz canım benim senin bebiş baya büyümüş masallahh yaa benimkinin biride seninki gibi çok hareketli
Valla bende tam anlamıyorum bu hesaplama işini ama şuan 4 aylıksın ve 5. Ayın içindesin galibaKızlar canlar.. Ben bugün 17+2 im. Amma velakin telefonda ki uygulama halen 4. ay gösteriyor. Yahu ben 5. aya ne zaman gireceğim. 16. haftada bitmedi mi 4. ay. 17. hafta 5. ay olmuyor mu mantıken?
Anladım canım çok sağolDoktorun yönlendiririr mutlaka canım cihaz biraz daha farklı ve görüntüsü daha net oluyor ben 21 hafta 2 günlük gitmiş oldum
Doğrudur canım bebişler büyüdükçe yukarı doğru çıkıyor diğer organlarda arada sıkışıyordurYok ben akşam yemeği çok çok az yerim. Hamilelikten önce de böyle idi. Şuan da da böyle. Baskı yaptıkça bebeklerim herhalde sıkışıyor kalbim diye düşünmekteyim.
Allah razı olsun canımHayırlı olsun oğluşun canım benim.
Şükür kuzum hep takipteydim sizi ama.yazamamak ne kötü ya hepimiz iyi olalım inşallah benimde detaylı ultrasonun var bakalimm kipirdamaya başladımı kızçeler ne durumdasınızCanım ikiz hamişim.. Kavuştuk sonunda. Çok şükür iyiyim bende. Detaylı ultrason günü bekliyorum :)
Harikasin valla sabahtan beri bunu ariorum kaydetmiştim önceden bulamadım bende karıştırıyorum ne kadarlık oluoz
Valla bilemiyorum ki işte birşeyler oluyor ama ben onu sancı vs. Diye tanımıyorum. Guluk Guluk birşeyler oluyor da nedir ne değildir hiç fikrim yok. Senin detaylı ne zaman? Birde test yaptırdın mı senŞükür kuzum hep takipteydim sizi ama.yazamamak ne kötü ya hepimiz iyi olalım inşallah benimde detaylı ultrasonun var bakalimm kipirdamaya başladımı kızçeler ne durumdasınız
Teşekkürler canım
Sağolasın canım sendende güzel haberler bekliyoruzÇok şükür canım. Darısı başıma benimde. Detaylıyı beklemekteyim.