Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Valla ben böyle ağrı gibi , kasılma gibi, güp güp birşeyler oluyor. Ama onlar hareketlerimi hiçç bilmiyorum. Anlayamıyorum yani. Benim birde sağımdalar. Solumda birşey yok:)
Öylemi benim küçükken sagdalardi daha sonra bir sağ bir sol değişiyor ama genelde sagdalar 4 5 gündür bildiğin tepikliyorlar sende 1 2 haftaya hissedersin canim

Kızlar canlar.. Ben bugün 17+2 im. Amma velakin telefonda ki uygulama halen 4. ay gösteriyor. Yahu ben 5. aya ne zaman gireceğim. 16. haftada bitmedi mi 4. ay. 17. hafta 5. ay olmuyor mu mantıken?

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-19-11-28-34-362_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-19-11-28-34-362_com.android.chrome.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 35
Valla bilemiyorum ki işte birşeyler oluyor ama ben onu sancı vs. Diye tanımıyorum. Guluk Guluk birşeyler oluyor da nedir ne değildir hiç fikrim yok. Senin detaylı ne zaman? Birde test yaptırdın mı sen
Detaylı ne zaman oluyor kaçıncı haftada yani 26 ocak kontrolümüz bizim test yaptırmadım ben canım

Sizinkiler artık duyuyor dimi seslere tepki veriyor nu😍
Aynen duyuyorlar artık konuşunca şarkı söyleyince daha bir hareketli biraz önce dedim yemek sonrası şekerleme mi yapıyorsun hemen bana ordan vurmaya başladı 😂🤭 şimdi bir hareketliki heralde içer de jimnastik yapıyor 🤣🤣🤣

Detaylı ne zaman oluyor kaçıncı haftada yani 26 ocak kontrolümüz bizim test yaptırmadım ben canım
Detaylı ultrason 20.hafta ile 24. Hafta arasında yapılıyor. Ben Fetal dna testi yaptırdım. İkili üçlü dörtlü hiç birine gerek kalmadı. Zaten ikiz gebelikte bu testler doğru sonuç vermezmiş. Yani doktorum öyle söyledi.

Detaylı ultrason 20.hafta ile 24. Hafta arasında yapılıyor. Ben Fetal dna testi yaptırdım. İkili üçlü dörtlü hiç birine gerek kalmadı. Zaten ikiz gebelikte bu testler doğru sonuç vermezmiş. Yani doktorum öyle söyledi.
Evet bana ikili üçlü için aynı şeyi söyledi Dr fetal DNA bahsetmedi canım detaylı ile bakarız dedi

X