- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 36
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.801
Ogluslarimaa arkadaş geliyor gözün aydın kurabiyemBirde bizden
Yaa gecmis olsun cnm ya bol bol su iç kontrole az kalmış inşallah enfeksiyon gecer kontrole kadarHamdolsun canım ben taş düşürdüm o gün sancım ve lekelenme vardı bir kaç gün ara ara oldu sonra bir baktım hiç anlamadım taş düşürdüm idrarda enfeksiyon çıktı ilaç kullandım şimdi iyiyim ama sanki enfeksiyon geçmedi gibi tekrar tahlil vericem kontrolümüzde 5 ocaktaydi yeni kontrolüm 26 su bekliyorum
Bekle annesi ben erken hissettim sanırım biraz daha net 18den sonra hissedersin o zaman anlarsın bu hafta hissettiğin gazmi oğluşmu ama bence oglusundur gaz gibi oluyor pıt pıtAslında geçen öyle bir şey hissettim ama gaz mı bebik mi bilemiyor ki insangözümü 16. Haftaya dikmiştim ama şimdi 17 yi bekleyim bari
Maşallah ben biliyordum paşa olduğunuBirde bizden
İyiyiz canım sen nasılsın bebişler nasılBen geldimSürekli takipteydim sizi herkes iyimi
İnsallahh canım içiyorum öncesi hiç içemiyordum belkide ondan olduYaa gecmis olsun cnm ya bol bol su iç kontrole az kalmış inşallah enfeksiyon gecer kontrole kadar
Olabilir canım bu dönemde su içmeye daha çok dikkat etmemiz lazımİnsallahh canım içiyorum öncesi hiç içemiyordum belkide ondan oldu
En son 5 ocakta görüşmüştük iyileri kuzum 4 5 gündür hareketleri hissediyorum artık ama hangisi bilemiyorumİyiyiz canım sen nasılsın bebişler nasıl
Aynen canim hepimiz sağlıklı olalım hergün duam bu yönde bebeklerimiz ve bizler sağlıklı olalım kardeşim yeni hamile covid oldu şükür hafif atlatıyor Rabbim hepimizi korusunOlabilir canım bu dönemde su içmeye daha çok dikkat etmemiz lazım
Valla bazen öyle kalp atışı gibi oluyor ama bu resmen tekmeydiGünaydın canım bende gece çok uyanıyorum uykum çok bölünüyot uyuyamıyorum doğru düzgün canım hissediyorsun bence hemen hemen aynıyız bende dün bir parça çikolata attım uzandım anında pıt pıt yapmaya başladı içimde kalp atışı gibi atıyor hareketli olduğu zamanlar
Amin amin canım valla bu aralar büyük küçük herkes hasta rabbim şifa versin kardeşineAynen canim hepimiz sağlıklı olalım hergün duam bu yönde bebeklerimiz ve bizler sağlıklı olalım kardeşim yeni hamile covid oldu şükür hafif atlatıyor Rabbim hepimizi korusun
Maşallah canım demek ki erken başlamış senin kiValla bazen öyle kalp atışı gibi oluyor ama bu resmen tekmeydi
Hadi hayırlı olsun gösterdi sonunda kendini.Saglicakla gelsin paşaBirde bizden
Hoş geldin canım iyisin dimi merak etmiştim lekelenmem var demiştin en son. Şimdi mesajları okudum da çok geçmiş olsun bol suyu ihmal etme inşallah geçmiştir enfeksiyon daBen geldimSürekli takipteydim sizi herkes iyimi
Allah razı olsun canımOgluslarimaa arkadaş geliyor gözün aydın kurabiyem
Ben seninkini tutturamamıştım ama sen bildinBekle annesi ben erken hissettim sanırım biraz daha net 18den sonra hissedersin o zaman anlarsın bu hafta hissettiğin gazmi oğluşmu ama bence oglusundur gaz gibi oluyor pıt pıt
Maşallah ben biliyordum paşa olduğunu
Aynen canım bu defa uğraştırmadı geçen kapalıydı bacaklarıHadi hayırlı olsun gösterdi sonunda kendini.Saglicakla gelsin paşa
Aminn canımAmin amin canım valla bu aralar büyük küçük herkes hasta rabbim şifa versin kardeşine
Canimm Allah razi olsun hamdolsun iyiyimHoş geldin canım iyisin dimi merak etmiştim lekelenmem var demiştin en son. Şimdi mesajları okudum da çok geçmiş olsun bol suyu ihmal etme inşallah geçmiştir enfeksiyon da
Allah razı olsun canımaynen mavilere boyandık
Ben seninkini tutturamamıştım ama sen bildin
Şimdi de 18. Haftayı bekle diyorsun ha
Aynen canım bu defa uğraştırmadı geçen kapalıydı bacaklarıdemek ki hep kızlar nazlı olmuyor
İnşallah canım cümlemizinki sağlıkla gelsin
Canım düşünüp sorduğun için çok teşekkürler. İş hayatım bu aralar çok yoğun. Ben turizmciyim. Sömestr dönemi geldiği için çok fazla bir yoğunluk oldu. Yorgun geliyorum eve yatıyorum çok giremedim o yüzden.ozn_srk sen nasılsın canım sesin çıkmıyor iyisin dimi
Akşam yemeğini geç mi yiyorsun ya da çok mu. Yani bazen bende çok yediğimde tıkanıyırum zor uyuyorum ama yine de doktora gidince bi sor bakalım. Belki çok yorulduğun içinde olabilirCanım düşünüp sorduğun için çok teşekkürler. İş hayatım bu aralar çok yoğun. Ben turizmciyim. Sömestr dönemi geldiği için çok fazla bir yoğunluk oldu. Yorgun geliyorum eve yatıyorum çok giremedim o yüzden.
Çok şükür bir sıkıntım yok iyiyim. İş eve ve yatak olayım yani. Ama geceleri biraz uyku problemim oldu. Çok kalbim sıkışıyor. Dönerken zorlanıyorum. yorgun olmama rağmen biraz güç uyuyorum. böyle 3-4 e kadar hep uyanıyorum. ama sonra çok iyi uyuyorum.
İyi bari canım oda geçer inşallahCanimm Allah razi olsun hamdolsun iyiyimLekelenme açık kahve oldu enfeksiyondan olabilirmiş öyle böyle geçiyor günler Rabbim sağlıkla nasip etsin Vallaaa masmaviii umut dolu gökyüzü gibii hamdolsun
Amin canımÇok şükür canım darısı bizlere
Şimdi bana bir şey demedi 1 ay sonrasına çağırdı ama detaylı için başka bir yerden mi randevu alınıyor acaba
Hadi ya perinotoloji burada olmayabilirAmin canım
Evet ona başka doktor bakıyor perinatoliji doktoru gittiğin hastanede varsa yönlendirirler zaten yada sen kafana yatan bulduğun bi doktorada gidebilirsin ❤