Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hamdolsun canım ben taş düşürdüm o gün sancım ve lekelenme vardı bir kaç gün ara ara oldu sonra bir baktım hiç anlamadım taş düşürdüm idrarda enfeksiyon çıktı ilaç kullandım şimdi iyiyim ama sanki enfeksiyon geçmedi gibi tekrar tahlil vericem kontrolümüzde 5 ocaktaydi yeni kontrolüm 26 su bekliyorum
Yaa gecmis olsun cnm ya bol bol su iç kontrole az kalmış inşallah enfeksiyon gecer kontrole kadar

Aslında geçen öyle bir şey hissettim ama gaz mı bebik mi bilemiyor ki insan🤣 gözümü 16. Haftaya dikmiştim ama şimdi 17 yi bekleyim bari😁
Bekle annesi ben erken hissettim sanırım biraz daha net 18den sonra hissedersin o zaman anlarsın bu hafta hissettiğin gazmi oğluşmu ama bence oglusundur gaz gibi oluyor pıt pıt 🤗🤗
Maşallah ben biliyordum paşa olduğunu 🥰🥰

İyiyiz canım sen nasılsın bebişler nasıl 😊😊
En son 5 ocakta görüşmüştük iyileri kuzum 4 5 gündür hareketleri hissediyorum artık ama hangisi bilemiyorum 🤭 İkiz anneleri sizde ben gibimisiniz☺️Hamdolsun iyiyiz canım benim senin bebiş baya büyümüş masallahh yaa benimkinin biride seninki gibi çok hareketli 🤭🤭

Olabilir canım bu dönemde su içmeye daha çok dikkat etmemiz lazım
Aynen canim hepimiz sağlıklı olalım hergün duam bu yönde bebeklerimiz ve bizler sağlıklı olalım kardeşim yeni hamile covid oldu şükür hafif atlatıyor Rabbim hepimizi korusun

Günaydın canım bende gece çok uyanıyorum uykum çok bölünüyot uyuyamıyorum doğru düzgün canım hissediyorsun bence hemen hemen aynıyız bende dün bir parça çikolata attım uzandım anında pıt pıt yapmaya başladı içimde kalp atışı gibi atıyor hareketli olduğu zamanlar 🥰
Valla bazen öyle kalp atışı gibi oluyor ama bu resmen tekmeydi

Aynen canim hepimiz sağlıklı olalım hergün duam bu yönde bebeklerimiz ve bizler sağlıklı olalım kardeşim yeni hamile covid oldu şükür hafif atlatıyor Rabbim hepimizi korusun
Amin amin canım valla bu aralar büyük küçük herkes hasta rabbim şifa versin kardeşine

Ben geldim❤️ Sürekli takipteydim sizi herkes iyimi ❤️
Hoş geldin canım iyisin dimi merak etmiştim lekelenmem var demiştin en son. Şimdi mesajları okudum da çok geçmiş olsun bol suyu ihmal etme inşallah geçmiştir enfeksiyon da
Ogluslarimaa arkadaş geliyor gözün aydın kurabiyem 🥰🥰
Allah razı olsun canım 🥰 aynen mavilere boyandık
Bekle annesi ben erken hissettim sanırım biraz daha net 18den sonra hissedersin o zaman anlarsın bu hafta hissettiğin gazmi oğluşmu ama bence oglusundur gaz gibi oluyor pıt pıt 🤗🤗

Maşallah ben biliyordum paşa olduğunu 🥰🥰
Ben seninkini tutturamamıştım ama sen bildin🤭
Şimdi de 18. Haftayı bekle diyorsun ha 🤣
Hadi hayırlı olsun gösterdi sonunda kendini.Saglicakla gelsin paşa 🥰
Aynen canım bu defa uğraştırmadı geçen kapalıydı bacakları 🤣 demek ki hep kızlar nazlı olmuyor🤭
İnşallah canım cümlemizinki sağlıkla gelsin🥰🥰

Hoş geldin canım iyisin dimi merak etmiştim lekelenmem var demiştin en son. Şimdi mesajları okudum da çok geçmiş olsun bol suyu ihmal etme inşallah geçmiştir enfeksiyon da

Allah razı olsun canım 🥰 aynen mavilere boyandık

Ben seninkini tutturamamıştım ama sen bildin🤭
Şimdi de 18. Haftayı bekle diyorsun ha 🤣

Aynen canım bu defa uğraştırmadı geçen kapalıydı bacakları 🤣 demek ki hep kızlar nazlı olmuyor🤭
İnşallah canım cümlemizinki sağlıkla gelsin🥰🥰
Canimm Allah razi olsun hamdolsun iyiyim 🥰🥰Lekelenme açık kahve oldu enfeksiyondan olabilirmiş öyle böyle geçiyor günler Rabbim sağlıkla nasip etsin ❤️ Vallaaa masmaviii umut dolu gökyüzü gibii hamdolsun 💙💙💙👼🏼👼🏼👼🏼

ozn_srk ozn_srk sen nasılsın canım sesin çıkmıyor iyisin dimi
Canım düşünüp sorduğun için çok teşekkürler. İş hayatım bu aralar çok yoğun. Ben turizmciyim. Sömestr dönemi geldiği için çok fazla bir yoğunluk oldu. Yorgun geliyorum eve yatıyorum çok giremedim o yüzden.
Çok şükür bir sıkıntım yok iyiyim. İş eve ve yatak olayım yani. Ama geceleri biraz uyku problemim oldu. Çok kalbim sıkışıyor. Dönerken zorlanıyorum. yorgun olmama rağmen biraz güç uyuyorum. böyle 3-4 e kadar hep uyanıyorum. ama sonra çok iyi uyuyorum.

Canım düşünüp sorduğun için çok teşekkürler. İş hayatım bu aralar çok yoğun. Ben turizmciyim. Sömestr dönemi geldiği için çok fazla bir yoğunluk oldu. Yorgun geliyorum eve yatıyorum çok giremedim o yüzden.
Çok şükür bir sıkıntım yok iyiyim. İş eve ve yatak olayım yani. Ama geceleri biraz uyku problemim oldu. Çok kalbim sıkışıyor. Dönerken zorlanıyorum. yorgun olmama rağmen biraz güç uyuyorum. böyle 3-4 e kadar hep uyanıyorum. ama sonra çok iyi uyuyorum.
Akşam yemeğini geç mi yiyorsun ya da çok mu. Yani bazen bende çok yediğimde tıkanıyırum zor uyuyorum ama yine de doktora gidince bi sor bakalım. Belki çok yorulduğun içinde olabilir

Canimm Allah razi olsun hamdolsun iyiyim 🥰🥰Lekelenme açık kahve oldu enfeksiyondan olabilirmiş öyle böyle geçiyor günler Rabbim sağlıkla nasip etsin ❤️ Vallaaa masmaviii umut dolu gökyüzü gibii hamdolsun 💙💙💙👼🏼👼🏼👼🏼
İyi bari canım oda geçer inşallah 🥰
Sağlıkla büyüsünler 😍 😍

Çok şükür canım darısı bizlere😍
Şimdi bana bir şey demedi 1 ay sonrasına çağırdı ama detaylı için başka bir yerden mi randevu alınıyor acaba
Amin canım 🤲🥰
Evet ona başka doktor bakıyor perinatoliji doktoru gittiğin hastanede varsa yönlendirirler zaten yada sen kafana yatan bulduğun bi doktorada gidebilirsin ❤

X