- 28 Mart 2017
- 545
- 865
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.761
Teyzelerimiz biz çıktık detaylı ultrasondan gayet iyiyiz çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım gözün aydın senin adına sevindim kuzu iyiymiş çok şükürTeyzelerimiz biz çıktık detaylı ultrasondan gayet iyiyiz çok şükür
Teşekkür ederim canım iyiydi maaşallah saniye durmadı hep bi hareket haliMaşallah canım gözün aydın senin adına sevindim kuzu iyiymiş çok şükür
Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınTeyzelerimiz biz çıktık detaylı ultrasondan gayet iyiyiz çok şükür
Sağolasın canım Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinMaşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Maşallah cnm hadi gözün aydın detayliyi da atlattınTeyzelerimiz biz çıktık detaylı ultrasondan gayet iyiyiz çok şükür
Çok şükür canım darısı sırada bekleyenlere ❤Maşallah cnm hadi gözün aydın detayliyi da atlattın
Günaydın canım bende gece çok uyanıyorum uykum çok bölünüyot uyuyamıyorum doğru düzgün canım hissediyorsun bence hemen hemen aynıyız bende dün bir parça çikolata attım uzandım anında pıt pıt yapmaya başladı içimde kalp atışı gibi atıyor hareketli olduğu zamanlarGünaydın kızlar ben çok rüya gören arkadaşlar ilaç kullandıkları için olduğunu söylemiş vitamin dışında tek bir ilaç almıyorum 12.haftadan beri ama her gece 5-10 rüya görüyorum bu arada erken mi yanlış mı hissettim bilmiyorum ama gece sağlam bir tekme hissettim tam orta kasığın biraz üstünden hatta beni uyandırdı diyebilirim inşallah oğlumun gelmesidir Bu arada hepinize günaydın sağlıklı olun inşallah
Aslında geçen öyle bir şey hissettim ama gaz mı bebik mi bilemiyor ki insan gözümü 16. Haftaya dikmiştim ama şimdi 17 yi bekleyim bariÇok yakında canım bi kaç güne balık yüzer gibi olur belki
Oğluşundur kuzum artık belli ediyor kendini demek kiGünaydın kızlar ben çok rüya gören arkadaşlar ilaç kullandıkları için olduğunu söylemiş vitamin dışında tek bir ilaç almıyorum 12.haftadan beri ama her gece 5-10 rüya görüyorum bu arada erken mi yanlış mı hissettim bilmiyorum ama gece sağlam bir tekme hissettim tam orta kasığın biraz üstünden hatta beni uyandırdı diyebilirim inşallah oğlumun gelmesidir Bu arada hepinize günaydın sağlıklı olun inşallah
Ohh maşallah canım sağlıkla büyüsün iş yaparken yorma kendini yavaş yavaş yaparsınSlm kızlar nasılsınız? Ben dayanamayip gittim doktora. Ogluşum gayet iyi cok sükür. Hersey yolunda.evhamım geçti.iki hafta beni idare eder en azindantekrar 19. Hafta cagirdi.o zmn gidicem. Yuzde 95 erkek demisti. Bu sefer yuzde 100 dedi. Görd7k bibiyi
Evde tadilata basladik.salondu cocuk odasiydi duvar kagidiydi parkesiydi derken bugun cok yoruldum. Evi biraz toparlayalim dedim birseler yaptikca onuda yapalim bunuda yapalim bitmiyor. Yorulmadan da olmuyor malesef. İnsallah kisa zamanda biter. Detayli ultrasonu atlatinca bende biraz birseyler almaya başlamayı düsünüyorum artik .en azinda yatagını,anne yanı besigini, odasini dekore etmeyi. Biraz daha bekliyeyim bakalim.
Sizler basladiniz mi birseyler yapmaya. Buyuk esyalari alan arkadaslar olmus.bende alirim bir ay sonra onlarada baslarim artik
Çok şükür canım darısı bizlereTeyzelerimiz biz çıktık detaylı ultrasondan gayet iyiyiz çok şükür
Gittinmi kuzum nasıldı bebis napioduÇok şükür canım darısı bizlere
Şimdi bana bir şey demedi 1 ay sonrasına çağırdı ama detaylı için başka bir yerden mi randevu alınıyor acaba
Gerçekten mi ee ne olduk şimdi hani ayniydik gerçi 100 deil bizim de sağlıkla gelsin pasan kuzum benimki inatçı yaramaz bakalım bu hafta gostercekmi kesinBir de bizden
İyiydi kuzum gitmeden önce bir küçük bitter yedim ama sevmedi galiba öyle sakin sakin duruyorduGittinmi kuzum nasıldı bebis napiodu
Bence seninki deGerçekten mi ee ne olduk şimdi hani ayniydik gerçi 100 deil bizim de sağlıkla gelsin pasan kuzum benimki inatçı yaramaz bakalım bu hafta gostercekmi kesin
Benimki çikolata yi çok sevio hatta bı kaç kez yedikten sonra evde de damar atması gibi hissettim yedikten sonra çok oynadı benim dier doktorda kıza benzetti kendi doktorum da bacak arasını gösterdi yani dönük biraz arkası ama bezini alır gibi düşün ee boş dedik yani dedi ama kesin diemiorum dedi bakalım haftaya cuma çağırdı bı kaç kan alacakmış bebein sinirine biseyine bakcam dedi ozaman öğrenirim inşallah bendeİyiydi kuzum gitmeden önce bir küçük bitter yedim ama sevmedi galiba öyle sakin sakin duruyordu
Bence seninki de
Yoksa ikimiz aynıydık ya öyle hissediyorduk. Yoksa benimki mı
Dr ultrasonda şu pipisi dedi ama ben anlamadım bir şey