- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.601
Sağol canım Allah razı olsun ❤ bebekler sen iyi olda yapılır tekrar detaylı siz iyi olun kuzum Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah yavrularımızı onlar bizim mucizelerimizOhh cok sevındım senın adınabızım detaylı da yarım kaldı, haftaya tamamlarız dedı, ıkı gun cahırcam senı dedı, tek bebek tek bebek bakarım dedı. Ben de hocam Hıc gerek yok yapmayın dedım, ben herseye kabulum dedım, o kadar korktum ki yani dusun..
Insallah saglıkla kucagımıza da alırız, agzına diline saglık canım benım
Yaaa şimdi okudum ay fena oldum ben ya Rabbim yardımcısı olsunKizlar sohrab için bol bol dua edin lütfen doğumu başlamış
Rabbim yardımcısı olsun
Hadiii çok üzüldüm yaaa inşallah durdurabilirler.Cok erken daha dogarlarsa da hayata tutunurlar inşallah.Kizlar sohrab için bol bol dua edin lütfen doğumu başlamış
Rabbim yardımcısı olsun
Sağlıklı günlerde kullanınÇok güzelmişbende ikeanın beyaz beşiğini aldım çok hafif geldi kurdum bile
Ay ne diyorsun canım. Rabbim yardımcısı olsun. Allah'ım korusunKizlar sohrab için bol bol dua edin lütfen doğumu başlamış
Rabbim yardımcısı olsun
Evet çoğu zaman yapmam dediğimiz şeyi yapıyoruz ama ben sallamadan büyüttüm şükür ama ikiz için hiçbi tecrübem yok tabikiSağlıklı günlerde kullanınAslında ben de Ikea dusunuyordum ama sallanmadigi için cesaret edemedim malum benim bebekler ikiz Teoride sallamayi düşünmüyorum ama pratikte ne olur bilmiyorum
Rabbim yardımcı olsun inşallah dualarımız onunlaKizlar sohrab için bol bol dua edin lütfen doğumu başlamış
Rabbim yardımcısı olsun
Aynen sürekli girip bakıyorum bir habet var mı diye.Bir sey göremeyince korkum artıyor.Guzel haberler getirir inşallahAynen haberi okuduğum dan beri aklım onda inşallah doğumu durdurabilmislerdir inşallah Rabbim yardımcısı olsun güzel haberlerle gelmesi nasip olsun inşallah
Bende sürekli girip bakıyorum bi haber var mi acaba diyeAynen sürekli girip bakıyorum bir habet var mı diye.Bir sey göremeyince korkum artıyor.Guzel haberler getirir inşallahAllah yardımcısı olsun.
Bu gece herkezın aklı onda bende sureklı giriyorum ınsallah guzel haberler ile gelirBende sürekli girip bakıyorum bi haber var mi acaba diye
Amin inşallahBu gece herkezın aklı onda bende sureklı giriyorum ınsallah guzel haberler ile gelir
Kesinlikle katiliyorum. Sürekli bir paranoyaNormal takılmamız bende gün boyu hissetmeyince korktum geçenlerde gece hissettim sonra ama hissedene kadar kafamda ne senaryolar
Hayırlısıyla doğursakda hepimiz rahatlasak
Etrafımdaki herkes hamilelik işin en güzel kısmı diyo ama bana göre en stresli kısmı
Aynen öyle sürekli girip bakıyorum bi haber varmı diye Rabbimin hazinesi bol güzel haberler verir bize inşaallahBu gece herkezın aklı onda bende sureklı giriyorum ınsallah guzel haberler ile gelir
İyi yapmışsın canım için rahatlamıştır dinlen bol bol çarşambaya kadarValla gittim acile. Biraz rahimdeki ağrıdan biraz psikolojik sanırım. Kalp atışını duydum bı sorun yoktu. Eve geldim ağrı geçtiÇarşambayı bekleyip kendi doktorumda net herşeyi öğreniriz artık
Rabbim sabrını gücünü arttırsın içine ferahlık versin canım inan hepimizin kalbi dün den beri seninleydi.Allahim bundan sonra en güzelini nasip etsin hepimizin dualarında sin canımGunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum