Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sağol canım Allah razı olsun ❤ bebekler sen iyi olda yapılır tekrar detaylı siz iyi olun kuzum Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah yavrularımızı onlar bizim mucizelerimiz senin için de bir sürü yol arkadaşın burda dua ediyor bu dualar sizi korusun inşallah

Çok güzelmiş bende ikeanın beyaz beşiğini aldım çok hafif geldi kurdum bile
Sağlıklı günlerde kullanın Aslında ben de Ikea dusunuyordum ama sallanmadigi için cesaret edemedim malum benim bebekler ikiz Teoride sallamayi düşünmüyorum ama pratikte ne olur bilmiyorum

Sağlıklı günlerde kullanın Aslında ben de Ikea dusunuyordum ama sallanmadigi için cesaret edemedim malum benim bebekler ikiz Teoride sallamayi düşünmüyorum ama pratikte ne olur bilmiyorum
Evet çoğu zaman yapmam dediğimiz şeyi yapıyoruz ama ben sallamadan büyüttüm şükür ama ikiz için hiçbi tecrübem yok tabiki

Aynen haberi okuduğum dan beri aklım onda inşallah doğumu durdurabilmislerdir inşallah Rabbim yardımcısı olsun güzel haberlerle gelmesi nasip olsun inşallah
Aynen sürekli girip bakıyorum bir habet var mı diye.Bir sey göremeyince korkum artıyor.Guzel haberler getirir inşallah Allah yardımcısı olsun.

Kesinlikle katiliyorum. Sürekli bir paranoya

Valla gittim acile. Biraz rahimdeki ağrıdan biraz psikolojik sanırım. Kalp atışını duydum bı sorun yoktu. Eve geldim ağrı geçti Çarşambayı bekleyip kendi doktorumda net herşeyi öğreniriz artık

Gunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum

Rabbim sabrını gücünü arttırsın içine ferahlık versin canım inan hepimizin kalbi dün den beri seninleydi.Allahim bundan sonra en güzelini nasip etsin hepimizin dualarında sin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…