-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.561
Canım ben hem özele hem de üniv.hastanesine gidiyorum. Allah korusun çok erken bir doğum olursa üniv.istiyorum ama şöyle 35'i görürsek özelde doğum yaparım. Yani kontroller ortalama 2-3 haftada bir oluyor. Geçende ıslak mendil almıştım. Dün de bebek arabası derken beşik de bir anda aradan çıktı. Başka da hiçbir şey yok. Artık bundan sonra yavaş yavaş kıyafet işine bakarimÇok teşekkürler canım benim. Senin kontrollerin ne kadarda bir yapılıyor. Birde alışveriş başka ne aldın. Bende 1 çift zıbın var sadece:)
Ohh cok sevındım senın adınaGeldim geldim kuzum dün detaylimiz vardı paşam inat etti bütün gün hastanedeydik 4 kere ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı yok
Sohrab canım Allahın izniyle hersey yoluna girecek canım dualarım hep seninle Allahım korusun sizi bitanem sen dua et bol bol sıkıntı stres yapma kuzularda strese girmesin.
Kızlar geçmiş yazıları daha okuyamadım bakayım inşallah hepinizde hersey yolundadır ❤❤
Canım benim sadece yat dinlen kafanı dağıtacak şeyler izle oku başka bişey asla yapma için rahat etsin istersen git yakın yerdeyse ama geçmeyen ağrı tehlikeli diyor doktorlar senin yatınca geçiyormuş çok şükürSağol canım. Niye oluyor anlamadım ki.
1 aydır sürekli yatıyorum
Dedim olmadı yarın tıp merkezi ne gideyim.
Gerçi kendi doktorumda randevum çarşamba ama bilemedim.
Şimdi lavobaya gittim geldim mafetti ağrı
Normal takılmamız bende gün boyu hissetmeyince korktum geçenlerde gece hissettim sonra ama hissedene kadar kafamda ne senaryolarTmm o zmn bende evham yapmayayim. Bende azicik birseyler hissediyordum bu ara bir kac gün hissedemeyince korku geldi. İki hafta var daha doktora gitmeme. Takilacak birsey buluyorum bende iste
Evet canım sırtüstü uzaninca geçiyor hemen. Bı de bugün tartıldım 3 kilo daha vermişimCanım benim sadece yat dinlen kafanı dağıtacak şeyler izle oku başka bişey asla yapma için rahat etsin istersen git yakın yerdeyse ama geçmeyen ağrı tehlikeli diyor doktorlar senin yatınca geçiyormuş çok şükür
Çok iyi geçmesi canım ağrının bende de iştahsızlık var bende 5 aylık oldum 3 kilo verdim ona rağmen zaten kilomda olduğu için doktorumda almamı istemiyor önemli olan senin kilo vermen yada alman değil bebeğin ölçümleri o yüzden rahat ol kiloyu hiç istemiyor doktorlar zatenEvet canım sırtüstü uzaninca geçiyor hemen. Bı de bugün tartıldım 3 kilo daha vermişim
Anlamadım ki niye böyle oluyor. Eskiye göre daha az yiyorum evet ama. Tedaviden bu yana 10 kilo verdim. 4 aydır 5 kilo vermişim
Bu mu canım?Valla canım ben asansörlü besiklerden düşünüyordum. Babymall'in sitesinde var tahterevalli diye bir marka. Boya kalitesi vs.de hoşumuza gitti. Eşim çok istedi ben de kırmak istemedim aldık gitti
Canım aden çok güzel hatta bende istedim ama aden in kuranda geçen anlamları pek hoş değil muallakta kalınmış bi isim. Allahın lanetlediği kavmin adı diye geçiyo bazı kaynaklarda. Çok iyi araştır. İstersen Arden koyabilirsin, oğlumun adıYaa bende tam o durumdayım aslında ısım cok ama bazılarını eşim begenmiyor ılk aklıma gelen isimlerden biri
Alin-lina
Güneş-ipek oldu ama eşim cok yanasmadı en son
Aden-karen buldum nedense ona ıcı sindi ama bu isimlerinde cevredekılere ılk soyleyınce anlamıyorlaraslında aden ve karen de cok takıldık biz ama bilemiyorum ya insan boyle bı degısık oluyor sizce nasıl kızlar aden ve karen
Bende bu model aldımBu mu canım?
Yok canım iyiyim de heyecan stres yapiorum ne durumda bebek meraktayim pazartesi gidicem onun stresi var üstümde inşallah güzel haberler verirrim hepimiz güzel haberler verelim insalllah hep
Arden ismi etrafım da da duydum ama erkek bebeklerde daha cok kullanıldığı ıcın hep erkek ismi olarak kaldı aklımda kız olunca da yakıştıramıyorum adenın anlamını begenmıstım ama senin dedıgın gibi o konuda arastırmadım onu da arastırayımCanım aden çok güzel hatta bende istedim ama aden in kuranda geçen anlamları pek hoş değil muallakta kalınmış bi isim. Allahın lanetlediği kavmin adı diye geçiyo bazı kaynaklarda. Çok iyi araştır. İstersen Arden koyabilirsin, oğlumun adı
Aden duymuştum anlamı da çok güzelYaa bende tam o durumdayım aslında ısım cok ama bazılarını eşim begenmiyor ılk aklıma gelen isimlerden biri
Alin-lina
Güneş-ipek oldu ama eşim cok yanasmadı en son
Aden-karen buldum nedense ona ıcı sindi ama bu isimlerinde cevredekılere ılk soyleyınce anlamıyorlaraslında aden ve karen de cok takıldık biz ama bilemiyorum ya insan boyle bı degısık oluyor sizce nasıl kızlar aden ve karen
Aynen pelin akıl diye oyuncunun kızlarının adı benim de ordan aklımda kalmıstı evet aden karen soyleme konusunda biraz zorluyor yada ilk basta anlasılmıyor ama soyle bısey 30 yasındayım ben bile ilk defa ismimi soyledıgımde hala ilk basta kimse anlamıyorAden duymuştum anlamı da çok güzel
Karen hiç duymadım ama kulağa hoş geliyor.
Alin-Lina bi oyuncunun ikizleriydi adını hatırlayamadım kadının
O zorlama olur gibi duruyor Aden-Karen daha güzel
Bi de isim koyarken insanları dinleme hep diyecek bir şey bulurlar.
Seslenirken hoşuna gidecek bi isim koyun nasılsa çevrendekiler hiçbirini beğenmeyecekler
Salı gunu benim var canım ayrıntılı ya gıtmıstım 2 hafta once bebıslerden bırı altta kaldı cok olcturmedı salı gunune cagırdı hem biraz daha buyur dıyeKizlar bu Hafta kimlerin kontrolü var?
Kimler bizi bebislerin resimleri ile mutlu edecek
Tureed Pazartesi
EzgininAnnesi Çarşamba
Hepimiz hep güzel haberler alalım inşallah
Evet evet buBu mu canım?
Yaaa ne guzel bebeklerimiz aynı yataklarda yatacakBende bu model aldım