Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok teşekkürler canım benim. Senin kontrollerin ne kadarda bir yapılıyor. Birde alışveriş başka ne aldın. Bende 1 çift zıbın var sadece:)
Canım ben hem özele hem de üniv.hastanesine gidiyorum. Allah korusun çok erken bir doğum olursa üniv.istiyorum ama şöyle 35'i görürsek özelde doğum yaparım. Yani kontroller ortalama 2-3 haftada bir oluyor. Geçende ıslak mendil almıştım. Dün de bebek arabası derken beşik de bir anda aradan çıktı. Başka da hiçbir şey yok. Artık bundan sonra yavaş yavaş kıyafet işine bakarim

Ohh cok sevındım senın adına bızım detaylı da yarım kaldı, haftaya tamamlarız dedı, ıkı gun cahırcam senı dedı, tek bebek tek bebek bakarım dedı. Ben de hocam Hıc gerek yok yapmayın dedım, ben herseye kabulum dedım, o kadar korktum ki yani dusun..
Insallah saglıkla kucagımıza da alırız, agzına diline saglık canım benım

Canım benim sadece yat dinlen kafanı dağıtacak şeyler izle oku başka bişey asla yapma için rahat etsin istersen git yakın yerdeyse ama geçmeyen ağrı tehlikeli diyor doktorlar senin yatınca geçiyormuş çok şükür

Tmm o zmn bende evham yapmayayim. Bende azicik birseyler hissediyordum bu ara bir kac gün hissedemeyince korku geldi. İki hafta var daha doktora gitmeme. Takilacak birsey buluyorum bende iste
Normal takılmamız bende gün boyu hissetmeyince korktum geçenlerde gece hissettim sonra ama hissedene kadar kafamda ne senaryolar
Hayırlısıyla doğursakda hepimiz rahatlasak
Etrafımdaki herkes hamilelik işin en güzel kısmı diyo ama bana göre en stresli kısmı

Evet canım sırtüstü uzaninca geçiyor hemen. Bı de bugün tartıldım 3 kilo daha vermişim
Anlamadım ki niye böyle oluyor. Eskiye göre daha az yiyorum evet ama. Tedaviden bu yana 10 kilo verdim. 4 aydır 5 kilo vermişim

Çok iyi geçmesi canım ağrının bende de iştahsızlık var bende 5 aylık oldum 3 kilo verdim ona rağmen zaten kilomda olduğu için doktorumda almamı istemiyor önemli olan senin kilo vermen yada alman değil bebeğin ölçümleri o yüzden rahat ol kiloyu hiç istemiyor doktorlar zaten

Canım aden çok güzel hatta bende istedim ama aden in kuranda geçen anlamları pek hoş değil muallakta kalınmış bi isim. Allahın lanetlediği kavmin adı diye geçiyo bazı kaynaklarda. Çok iyi araştır. İstersen Arden koyabilirsin, oğlumun adı

Arden ismi etrafım da da duydum ama erkek bebeklerde daha cok kullanıldığı ıcın hep erkek ismi olarak kaldı aklımda kız olunca da yakıştıramıyorum adenın anlamını begenmıstım ama senin dedıgın gibi o konuda arastırmadım onu da arastırayım

Aden duymuştum anlamı da çok güzel
Karen hiç duymadım ama kulağa hoş geliyor.
Alin-Lina bi oyuncunun ikizleriydi adını hatırlayamadım kadının
O zorlama olur gibi duruyor Aden-Karen daha güzel
Bi de isim koyarken insanları dinleme hep diyecek bir şey bulurlar.
Seslenirken hoşuna gidecek bi isim koyun nasılsa çevrendekiler hiçbirini beğenmeyecekler

Aynen pelin akıl diye oyuncunun kızlarının adı benim de ordan aklımda kalmıstı evet aden karen soyleme konusunda biraz zorluyor yada ilk basta anlasılmıyor ama soyle bısey 30 yasındayım ben bile ilk defa ismimi soyledıgımde hala ilk basta kimse anlamıyor kızlarım da ben gıbı tekrarlar eşim bıde cok begenıyor hani o da begenınce benım de ıcıne sindi acıkcası

Kizlar bu Hafta kimlerin kontrolü var?
Kimler bizi bebislerin resimleri ile mutlu edecek

Tureed Pazartesi
EzgininAnnesi Çarşamba
Salı gunu benim var canım ayrıntılı ya gıtmıstım 2 hafta once bebıslerden bırı altta kaldı cok olcturmedı salı gunune cagırdı hem biraz daha buyur dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…