- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.581
Yaa inşallah canim ❤Yaaa ne guzel bebeklerimiz aynı yataklarda yatacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa inşallah canim ❤Yaaa ne guzel bebeklerimiz aynı yataklarda yatacak
Hepiniz çok güzel haberlerle gelin
Bende bu hafta salı gideceğim 3 tarama yaplıcakKizlar bu Hafta kimlerin kontrolü var?
Kimler bizi bebislerin resimleri ile mutlu edecek
Tureed Pazartesi
EzgininAnnesi Çarşamba
İkili test yapılmış miydi canım ben 3lu 4 lu yaptirmam diodum yine doktor ne dicek bakalımBende bu hafta salı gideceğim 3 tarama yaplıcak
Benim geçen haftaydı elini emiyo benim tosbişim ultrasonda okadar hareketli gibi görüntü almak çok zorKizlar bu Hafta kimlerin kontrolü var?
Tureed Pazartesi
EzgininAnnesi Çarşamba
Çok güzelmiş bende ikeanın beyaz beşiğini aldım çok hafif geldi kurdum bileBu mu canım?
Nasi elim ayağım titredi rabbim evlatlarini onu korusun şimdi okuorum bende iyi haberler versin Allah'ımKizlar sohrab için bol bol dua edin lütfen doğumu başlamış
Rabbim yardımcısı olsun
Ahh ne diyosun Allahım yar ve yardımcısı olsun inşallah. Kaç haftalıktı şuanKizlar sohrab için bol bol dua edin lütfen doğumu başlamış
Rabbim yardımcısı olsun
Valla çok üzüldüm bende rabbimin mucizeleri büyük sağlıkla doğsunlar inşallah erken doğum yapıp sağlıkla büyüyen çok var hayirlisi olsun inşallahAhh ne diyosun Allahım yar ve yardımcısı olsun inşallah. Kaç haftalıktı şuan
Amin amin amin inşallahNasi elim ayağım titredi rabbim evlatlarini onu korusun şimdi okuorum bende iyi haberler versin Allah'ım
Rabbim evlatlarını bağışlasın inşallah annesine babasına. Çok zorValla çok üzüldüm bende rabbimin mucizeleri büyük sağlıkla doğsunlar inşallah erken doğum yapıp sağlıkla büyüyen çok var hayirlisi olsun inşallah
21 haftanın içinde
Dedigin gibi çok örnek var Allah'ım evlatlarının onun güzel haberleri ni alalım mucizeler çok canım benim Allah'ım büyük sımsıkı hayata tutunurlqr inşallahAmin amin amin inşallah
Dua grubunda bi arkadaş paylasmis ordan gördüm bende
Kizlar sohrab için bol bol dua edin lütfen doğumu başlamış
Rabbim yardımcısı olsun
Bende detaylı için gidicem bu hafta doktora karar verebilirsem günüde belli olacakKizlar bu Hafta kimlerin kontrolü var?
Tureed Pazartesi
EzgininAnnesi Çarşamba
Rabbim yardımcısı olsun canım benim ya içim titredi okuyuncaKizlar sohrab için bol bol dua edin lütfen doğumu başlamış
Rabbim yardımcısı olsun
Bende istemiyordum ama doktor söyleyince yok dedim ama yaptır dedi 3lüyüİkili test yapılmış miydi canım ben 3lu 4 lu yaptirmam diodum yine doktor ne dicek bakalım
Yaa Allah yardımcı olsun Rabbim yardım etsinKizlar sohrab için bol bol dua edin lütfen doğumu başlamış
Rabbim yardımcısı olsun
Tuylerim diken dıken oldu inşallah güzel haberler ile gelir allahım yardımcısı olsunKizlar sohrab için bol bol dua edin lütfen doğumu başlamış
Rabbim yardımcısı olsun