Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Spm kizlar. Ben diger topicte kalmisim. Bende diyorum nerde bu millet niye kimse yazmiyor. Cok sık yazamasam da girip geceleri bakiyordum😊neyse ki buldum sizi.
Benim bebiş erkek. Bende isim ariyorum. Çınar olabilir diye düşünüyoruz. Bakalim kısmet.herkes iyidir umarim. Az geri dönük okuyayim bakayim.neler kaçırmışım. Çok sükür su ana kadar sorun yaşamadim umarim bundan sonrada bu sekilde devam eder.
Birsey sormak istiyorum. Bebisinizin hareketlerini hissetmeye basladiniz mi kizlar?
Ben arada cok nadir. Acaba daha mı sık hissetmeliydim?
Selam canım. Hoşgeldin.
Maşallah canım. Çok şükür sıkıntısız geçiriyorum. İki kızım olacak benimde inşallah Allah nasip kısmet ederse. Bugün kontrolüm var. Şu rahim ağzı yetmezliği olayı beni çok korkutuyor. Doktorum herhangi bir açılma yok, rahim ağzı kapalı dedi ama şimdi de her hafta bu korku sarıyor beni.
Aslında hissedilebilirmiş. ama ben anlayamıyorum. bir kasılma gibi havalanma gibi birşey oluyor ben onu ağrı falan zannediyorum. Tam ayırd edemedim yani.

Sevgili ikiz anaları ben az önce bebek arabası işini hallettim. Ohlala'yi aldık. Hem de 2999 TL'ye. Ankara'da babymall var. Uygulamadan fiyat iyi. Mağazayı arayıp ayirttim. Az önce de aldık. Ankara'daki analar kırmızı renginden hâlâ vardı.
Vayyy ya bende kararlıyım ohlala alacağım ama fiyat düşmesini bekliyorum. 3999 tl de trendyolda . Daha da uygununu göremedim. Bursada yok ki sanırım babymall. Aslında bize kalsa daha bekleriz de eşimin kardeşi alacak bize. Yüksek fiyattan almasını istemiyorum kızın. o yüzden yönlendiremiyorum.

Yok balım henüz belli değil 🤭 sen nasılsın ikizler ne alemde😍

Allah razı olsun canım ne güzel anlatmışsın🤲🤗
Sadece sohrab degil, olumlu düşünce hepiniz için geçerli
Zorluklar muhakkak olacak dik durmak temel prensibiniz olsun 😊

Valla napsinlar canım emeklemeye çalışıyorlar yapamayınca agliyorlar
Asla koyduğum yerde bulamıyorum
Birbiriyle oynarlar rahat ederim diye beklerken benimkiler yoluşmaya başladı 🤦‍♀️

Kaç haftaliksin kuzum belli olmamasına şaşırdım valla
10 11.hafta yandan görüntüsü varsa nub bakabilirim
Birkac kişide tutuşmuştum 😍

Keısnlıklı olumlu dusunmek cok onemlı, dun bir arkadas yazdı burada 10mm e dustu, 20 gun yattım 35 mm oldu tekrar dıyor..kasılmalar durunca yukselıse gecıyor pazartesiden carsamabaya benım de 16ya cıkmıstı, kasılmalar baslayınca tekrar dustu 10 a, ınsallah halka korur bır sure, belkı uzama olayı tekrar gorulur,aynen ilk hedefimiz 28, krtıtık sureci gecerse ınsallh ❤️destegın ıcın cok tesekkur ederım 🤲🏻❤️
Nidilat saatlerine dikkat et canim muhakkak
Kasılmalara çok iyi geliyor
Bi de bol su iç
Miden bulansa da iç suyun faydasını da görürsün ❤

Canım benim kontrol altındasın ve her an müdahale edilebilir durumdasın bu çok iyi birşey. Öyle çok kişi var ki etrafımda doğumları hep risk altında olup sonuna kadar götürüp sağlıklı evlatlara kavuşan.
Doktorlar her zaman en olumsuzunu konuşuyor. Çok az bir zaman kaldı önünde. Sağlıkla sıhhatle kavuşacaksın inşallah yavrularına. Ben kalpten inanıyorum. Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun.
Bebeklerin sağlıklı şuan. Pırıl pırıl küçük kalpleri atıyor. Senin yanındalar. O yüzden ağlayıp onları üzme. Şuan herşeyi duyuyorlar.
Herşey Allahtan..
Cok sukur kuzum, bebeklerim cok hareketli yerleri mı dar geliyor acaba diyorum, aglamak yok artık, cok dıkkat edıcem bundan sonra
Selam canım. Hoşgeldin.
Maşallah canım. Çok şükür sıkıntısız geçiriyorum. İki kızım olacak benimde inşallah Allah nasip kısmet ederse. Bugün kontrolüm var. Şu rahim ağzı yetmezliği olayı beni çok korkutuyor. Doktorum herhangi bir açılma yok, rahim ağzı kapalı dedi ama şimdi de her hafta bu korku sarıyor beni.
Aslında hissedilebilirmiş. ama ben anlayamıyorum. bir kasılma gibi havalanma gibi birşey oluyor ben onu ağrı falan zannediyorum. Tam ayırd edemedim yani.
Canım bolgesel olarak taş gibi olur karnın kasılmadan top gibi beliriyor orası

Nidilat saatlerine dikkat et canim muhakkak
Kasılmalara çok iyi geliyor
Bi de bol su iç
Miden bulansa da iç suyun faydasını da görürsün ❤
Cok ıcıyorum kuzum gece 4 ltreyı gecmıs uyardılar gece yudum yudum ıc dıye, dün işte cok aglayıncs ilac da fayda etmedi, ama bugun ıyıyım sukur 🙏🏻

Cok sukur kuzum, bebeklerim cok hareketli yerleri mı dar geliyor acaba diyorum, aglamak yok artık, cok dıkkat edıcem bundan sonra

Canım bolgesel olarak taş gibi olur karnın kasılmadan top gibi beliriyor orası
Hareketli olmaları çok iyi bir şey. Yeterlidir onların yerleri. Yerleri dar olsa ben kıpırdayamazlar.
Bölgesel olarak öyle bir taş gibi olma durumum yok çok şükür. Gaz olunca şişkinlik oluyor. Hatta geçen sormuştum şişkinlik nie diye anladım ki gazdanmış.

Vayyy ya bende kararlıyım ohlala alacağım ama fiyat düşmesini bekliyorum. 3999 tl de trendyolda . Daha da uygununu göremedim. Bursada yok ki sanırım babymall. Aslında bize kalsa daha bekleriz de eşimin kardeşi alacak bize. Yüksek fiyattan almasını istemiyorum kızın. o yüzden yönlendiremiyorum.
Canım babymall in uygulamasını indirdim. Oradan mağaza stoğu baktım çıktı. Sanırım İstanbul'da da görünüyordu. Bu arada dün yazmayı unutmuşum. Beşikleri de hallettim. Babymall'dan aldık.

İşte bir ikiz kız anası daha:) Maşallah canım. Kızlarımız çoğalıyor. Benimde bugün kontrolüm var. Heyacan dorukta yine. Allahım olumsuz birşeyle karşılaştırma
Amin canım. Kontrol günleri stresli oluyor ama biz evrene olumlu enerjiler gönderiyoruz. Hadi kızlarını gör ve bize güzel şeyler söyle💞💞

Canım babymall in uygulamasını indirdim. Oradan mağaza stoğu baktım çıktı. Sanırım İstanbul'da da görünüyordu. Bu arada dün yazmayı unutmuşum. Beşikleri de hallettim. Babymall'dan aldık.
Baktım şimdi canım hem de 3 rengi de aynı fiyatmış. Bursada da varmış babaymall. Beşik nasıl aldın markası nedir?

Amin canım. Kontrol günleri stresli oluyor ama biz evrene olumlu enerjiler gönderiyoruz. Hadi kızlarını gör ve bize güzel şeyler söyle💞💞
Çok teşekkürler canım benim. Senin kontrollerin ne kadarda bir yapılıyor. Birde alışveriş başka ne aldın. Bende 1 çift zıbın var sadece:)

İyiyim çok şükür bende kasık ağrısı ile geçen akşam doktora gittim griptimde hani kadın plesanta önce çok bastırmayalım kanama olur diye beni korkuttu doktoruma yazdım hemen o da bu haftalarda normal 3 hafta sonra gel bakalım dedi plesanta yukarı çıkarsa sorun yok ama aşağıda kalırsa asla normal doğum yapmıyorlarmış 36. Haftada sezeryana alıyorlarmış kasılmalar ve sancılar başlamadan çünkü kasılma başlarsa şiddetli kanamalar oluyormuş

Nasıl zorlu bı yoldan geçiyoruz 😔Allah sağlık versin canım.

Canım günaydın. Rahim ağrıları bende de oluyor. Adet ağrısı gibi vuruyor. ama hafif ağrılar oluyor.
Ama gerçekten hiç bir iş yapma lütfen. doktorum bir uyarıda bulunmamasına rağmen ben süpürge, çamaşır, bulaşık hiç birini yapmıyorum.
Sadece arada yemek işi işte onu da eşimle birlikte.
Kafan rahat etsin bence git acile.
Araç yok canım ondan çıkmak istemedim. Bu yüksek virüs olayı yüzünden de taksi vs kullanmak istemiyorum korkuyorum artık herşeyden. Diycem acaba lavobaya çıkamıyorum ondan mı ama sanmıyorum rahimle ne alakası var karnım ağrıyor zaten o ondan fark ediyorum. Bakalım çarşambaya kadar yatarım kalkmam. Aren az kaldı. Allah izin verirse güzel haberler alırız kontrollerde 🙏🙏🙏

Canım günaydın. Sen wc dışında hiç kalkma kuzum bi süre daha yatmaya devam et. Ağrıların geçmezse çarşambayı bekleme tıp merkezine git için rahat etsin kuzum
Yok yok kalkmıyorum. Çarşambaya kadar sabır 🙏

Hoşgeldin canım bu saatte bi ben varımdır ayakta büyük ihtimalle 😅
Hareketleri değilde tam olarak kıpırtı şeklinde bi tarafta sertlik gibi hissediyorum arada bazen çok arka arkaya oluyor bazen tüm gün olmuyor sanırım normal çünkü ultrasonda en son gittiğimde hareketliydi ama hissetmemiştim ben 😊
Tmm o zmn bende evham yapmayayim. Bende azicik birseyler hissediyordum bu ara bir kac gün hissedemeyince korku geldi. İki hafta var daha doktora gitmeme. Takilacak birsey buluyorum bende iste🤔😊

Günaydın kuzum 😍
Nefes nerelerde ya sesi çıkmıyor kaç gündür Nefes0858 Nefes0858
Geldim geldim kuzum dün detaylimiz vardı paşam inat etti bütün gün hastanedeydik 4 kere ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı yok 🤲🤲
Sohrab Sohrab canım Allahın izniyle hersey yoluna girecek canım dualarım hep seninle Allahım korusun sizi bitanem sen dua et bol bol sıkıntı stres yapma kuzularda strese girmesin.
Kızlar geçmiş yazıları daha okuyamadım bakayım inşallah hepinizde hersey yolundadır ❤❤

Isim konusu çok sıkıntılı ya
Insan hicbir şeyi beğenmiyor
Tam buldum diyorsun eşin beğenmiyor sonra sen de soğuyorsun isimden
Ben doğumdan 2 hafta önce kesin karar vermiştim
Az daha isimsiz kalıyorlardı 🤣
Yaa bende tam o durumdayım aslında ısım cok ama bazılarını eşim begenmiyor ılk aklıma gelen isimlerden biri
Alin-lina
Güneş-ipek oldu ama eşim cok yanasmadı en son
Aden-karen buldum nedense ona ıcı sindi ama bu isimlerinde cevredekılere ılk soyleyınce anlamıyorlar🤣 aslında aden ve karen de cok takıldık biz ama bilemiyorum ya insan boyle bı degısık oluyor 🤣 sizce nasıl kızlar aden ve karen

En cokta anlamları beni cok etkiledi

Eklentiler

• Screenshot_20220115_133127_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220115_133127_com.android.chrome.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20220115_133047_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220115_133047_com.android.chrome.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar merhabalar. Biraz okudum yazdiklarinizi da grupta kasilmalari olan annelerimiz varmis galiba degil mi??
Benimde nerdeyse hamileligimin basindan beri gecmeyen kasilmalarim var 😔 magnezyum kullanmama ragmen biraz ayakta kalktigim an hemen yeniden oluyor ve ultrasonda da gozukuyor bu kasilmalar. Drum bu durumun erken doguma yol acabilecegini soyledi cok endiseliyim. Var midir bu durumda olan?? Neler yapiyorsunuz?

Baktım şimdi canım hem de 3 rengi de aynı fiyatmış. Bursada da varmış babaymall. Beşik nasıl aldın markası nedir?
Valla canım ben asansörlü besiklerden düşünüyordum. Babymall'in sitesinde var tahterevalli diye bir marka. Boya kalitesi vs.de hoşumuza gitti. Eşim çok istedi ben de kırmak istemedim aldık gitti🥰

X