Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım detaylı cok guzel ilerliyordu, taa kş rahım agzı uzunlugunu görene kadar 😔görür görmez hastaneye yatısım yapıldı, rahım agzı uzunlugu zar zor 10 mm ccktı, 2 haftada 30dan 10 a dusmus, kasılmalarım varmıs, arada karnım sertlesoyordu, onu soyledım, hatta doktorun yanında da oldu, kasılma bu dedı, tecrubesız olunca bılemedım 😔 ilaclarla agrı ve kasılma yi durdurmaya claısıyorlar, yarın 17 18 olursa pessar takıcak. Suan takmam agrın varken dedı, bır de alan gerek bana onun ıcın dedı, 3 4 gun daha hastanedeyim 😔dualarınızı eksik etmeyin ne olur 🙏🏻
Çok geçmiş olsun canım 🙏 Dualarımız seninle. geçecek inşallah.

Icıyorum kuzum, esım bol bol aldı koydu yanıma, hatta asistan da dedı bugun ne kadar cok su almıssınız dıye, doktorum da naspın su ıcınce rahatlıyordur dedı ☺️

Ben de oyle sanıyordum, hatta her sertlesme de kıpırdadı sahip seviniyordum, meğer kasılıyprmus, doktorunuza sorun sertlesme normal mı dıye
Canım sertleşme tam olarak nasıl oluyor belli bi yerdemi yoksa karnının tamamında mı bende hissediyorum ama sadece sırt üstü uzanınca 🤔

Benim hiç bir kontrolümde bakılmadı canım. Hatta geçen hafta doktorum rahim ağzı ölçümü yapabiliriz demişti yapmadı. Bende neden yapmadınız dedim. Ultrasonda rahim ağzında bir açıklık görmedim dedi.
Bi açıklık görmediyse sorun yok demekki cnm

Günaydın canım. Hamileliğin her evresi ayrı bir risk tabi bizler için özellikle. Ama 12.haftaya kadar duble korkulu geçiyor. 12.haftadan sonra daha rahatlıyorsun yine korkuların oluyor ama önceki kadar değil. 12 haftadan sonra ki kontroller zevkli geçiyor:) Hep yüreğim ağzımda gidiyordum ama artık öyle değil. Çok az kalmış senin de . 10.11.12. haftalar hızlı geçiyor.
Inşallah canım inşallah rabbim hicbirimize acılarını göstermesin ınsllah 🙏
Canım detaylı cok guzel ilerliyordu, taa kş rahım agzı uzunlugunu görene kadar 😔görür görmez hastaneye yatısım yapıldı, rahım agzı uzunlugu zar zor 10 mm ccktı, 2 haftada 30dan 10 a dusmus, kasılmalarım varmıs, arada karnım sertlesoyordu, onu soyledım, hatta doktorun yanında da oldu, kasılma bu dedı, tecrubesız olunca bılemedım 😔 ilaclarla agrı ve kasılma yi durdurmaya claısıyorlar, yarın 17 18 olursa pessar takıcak. Suan takmam agrın varken dedı, bır de alan gerek bana onun ıcın dedı, 3 4 gun daha hastanedeyim 😔dualarınızı eksik etmeyin ne olur 🙏🏻
Dualarım seninle canım rabbim acılarını göstermesin evlatlarını sana bağışlasın inşallah cok şükür ki farkedilmis için rahat olsun biraz gerejdn yapılacak bebeklerin zamanında gelecek inşallah 🙏🙏🙏

Hicc öyle olmuyo maalesef 😥
20. Haftaya kadar diken üstündeyiz.
Ben 12. Haftada büyük korku yaşadım.
Allah kimseye yasatmasın.
1 aydır yatıyorum o yüzden.
Özellikle hiçbir şeye uzanmayın.
Bende orda koptu film sanırım.
Valla bilmiyorum canım daha önce bu haftalarda kaybim olduğu için ekstra korku var bu haftalardan rabbim hepimize evlatlarımizi bağışlasın inşallah acılarını göstermesin

O tansiyon ilacını bana da dedi ama sanırım daha sonraki kontrolde verecek ağrınız oluyor muydu sizin bu arada ben iki üç kere ağır kanama yaşadım o da erken doğuma neden oluyormuş
Evet ara ara oluyordu, detaylıda doktor coktukce daha cok agrıdı.. Benim de 16. Haftaya kadar kanamalarım olmustu hep. O kanamalar da kasılmaya sebebiyet vermıs olabilir dedı.
Çok geçmiş olsun canım 🙏 Dualarımız seninle. geçecek inşallah.
Aminn canım ınsallah 🤲🏻
Canım sertleşme tam olarak nasıl oluyor belli bi yerdemi yoksa karnının tamamında mı bende hissediyorum ama sadece sırt üstü uzanınca 🤔
İlk baslarda sırt ustu yatınca hissediyordum, ilerleyen haftalarda yan durunca da oluyordu, bellı bı yer tas gibi oluyordu.. Ilacı aldıgım dan beri o olmuyor sımdı
Inşallah canım inşallah rabbim hicbirimize acılarını göstermesin ınsllah 🙏

Dualarım seninle canım rabbim acılarını göstermesin evlatlarını sana bağışlasın inşallah cok şükür ki farkedilmis için rahat olsun biraz gerejdn yapılacak bebeklerin zamanında gelecek inşallah 🙏🙏🙏
Insallahh canımm 🙏🏻
Beni yanlıs anlamayın kızlar, korkmayın da, benım tecrubesızlikten tamamen, keske doktora sorsaymısım sertleesmesı normal mı dıye, belkı su an evımızdeydık.. Kendıme de kızıyorum bazen

Evet ara ara oluyordu, detaylıda doktor coktukce daha cok agrıdı.. Benim de 16. Haftaya kadar kanamalarım olmustu hep. O kanamalar da kasılmaya sebebiyet vermıs olabilir dedı.

Aminn canım ınsallah 🤲🏻

İlk baslarda sırt ustu yatınca hissediyordum, ilerleyen haftalarda yan durunca da oluyordu, bellı bı yer tas gibi oluyordu.. Ilacı aldıgım dan beri o olmuyor sımdı

Insallahh canımm 🙏🏻
Beni yanlıs anlamayın kızlar, korkmayın da, benım tecrubesızlikten tamamen, keske doktora sorsaymısım sertleesmesı normal mı dıye, belkı su an evımızdeydık.. Kendıme de kızıyorum bazen
İnsan tedirgin oluyor canım ister istemez illa aynı şeyde olacak değil ama önlemimizi alalım ben detaylıda özellikle soracağım takıldı kafama çünkü bende yattığım da hissediyorum doktoruma da sordum aslında normal rahmini hissediyorsundur dedi hayırlısı kucağımıza alacağımız zamanlara gelsek😪😪

Gecmis olsun canimmm. Bol bol dinlen yat inaniyorum ki bu kısacık bir süreç kolaylikla atlatacaksin. Yüreğini ferah tut. Bebeklerin seninle ❤ dualarimizdasin.

İnsan tedirgin oluyor canım ister istemez illa aynı şeyde olacak değil ama önlemimizi alalım ben detaylıda özellikle soracağım takıldı kafama çünkü bende yattığım da hissediyorum doktoruma da sordum aslında normal rahmini hissediyorsundur dedi hayırlısı kucağımıza alacağımız zamanlara gelsek😪😪
Tabıkı, aklınıza takılan herseyı sorun, herseyı soran ben keske bunu da sorsaymısım, o yuzden kızıyorum kendime 😔
Gecmis olsun canimmm. Bol bol dinlen yat inaniyorum ki bu kısacık bir süreç kolaylikla atlatacaksin. Yüreğini ferah tut. Bebeklerin seninle ❤ dualarimizdasin.
Amin cnm, Allah razı olsun🤲🏻❤️

Sor tabıkı canım, bazen sorun olmayınca doktorlar Hıc demıyor.. Ama en azından olcusunu bilirsin
Aynen canım. Sende gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla devam edecek kızlar büyüyecek vakti zamanı geldiğinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Kendini suçlama bak çok geç olmadan fark edildi çok şükür
Rahim ağzı benimde hiç söylememişti ben sordum erken doğum rahim uzunluğumdan dolayı mı diyorsunuz diye o da 2.5 cm civarı ama vajinal ultrasonda net belli oluyormuş ama öyle bakmadı erken doğumu tetikler diye bir de rahim uzunluğu mesame boş olup olmaması ile de ilgiliymiş anladığım kadarıyla ama illaki rahim uzunluğu az diye kesin erken doğum olacak diye birsey diyemem dedi olabilir de olmayabilir de dedi
Anladım canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bu telaşlar korkular hepsi geride kalsın inşallah 🤲

Günaydın kuzum niye uyuyamadın 🤗
Eşim sabahın 6sinda lambayı açtı. Adamın hazırlanırken sohbet edeceği tuttu 🙈 dedim Allah aşkına git akşam konuşuruz😂 o gitti ben 8de daldım yeni kalktım 🙈

Günaydın😊 Ben de uykumdan hiçbir şey anlamıyorum. Tam uykum geldiği zaman da kalkmam gerekiyor, okul yolu başlıyor🤦
Allah kolaylık versin 🥰

Günaydın kızlar bende uyuyamayanlardanım uyumak nasıl bişey hamilelik uykusunu hiç görmedim 🤣🤣
Günaydın cnm. Bende 8 de anca dalıyorum. 12 de kalkıyorum. Sonra zaren gün bitmiş oluyor 🙈

X