Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Gitmedim daha canım önümüzdeki hafta gidicem doktorum burayı önerdi ama bilemedim bi kaç yere daha soracağım ona göre karar vericem artık 🤔
Ssevincli Ssevincli nin gittiği yeri araştırdım baya yorumları iyi bide kendisidr memnun kalmış o yüzden bende belki oraya giderim doktorumun önerdiği yerin ismini bilmiyorum duruma göre bakacam artık

Canım Tureed Tureed e aynısı söyledi mesela ben 10 fünlük alıyorum siz raporlar 1 aylık iğnemi alıyorsunuz
Evet canım rapor çıkardıktan sonra 1 aylık alıyorum eczane direk veriyor saglik ocagina gidip yazdırmaya gerek kalmıyor
Sen doğum doktoruna karar verdiysen ona yazdır rapor çıkartsın daha kolay olur

Evet canım rapor çıkardıktan sonra 1 aylık alıyorum eczane direk veriyor saglik ocagina gidip yazdırmaya gerek kalmıyor
Doğum doktorum hazırda kendi tüp bebek doktoruma daha gittiğim için oraya başlamadım hemen devlete randevu alayım rapor çıkartırım

Şimdi devlete randevu aldım rapor için bizim hastanenin oradaki ezcaneyi aradım bana raporlu hasta kotamız dolu dendi siz nereden alıyorsunuz

Ssevincli Ssevincli nin gittiği yeri araştırdım baya yorumları iyi bide kendisidr memnun kalmış o yüzden bende belki oraya giderim doktorumun önerdiği yerin ismini bilmiyorum duruma göre bakacam artık
Bende araştırıyorum bakalım bi kaç doktor ekledim listeme şimdilik bu hafta bitmeden karar vermem lazım zaten bende gidenlerin yorumlarını baz alıyorum ama öncelik yakın çevredeki iyi doktorlar tabi 🙃🙃

Ama siz mesela oksapar halen kullanabilyorsunuz ben 1 ay önce enoxa başladım yok diye
Evet ben daha yeni aldım 1 aylik elimde var.
Bu arada simdi eczacimla konuştum oksapar sıkıntılı dedi muadilleride piyasada yok şubata kadar böyle sürecek gibi dedi hala alan varsa eczane ellerinde var olanı veriyordur dedi
Yeni bi kararda çıkabilirmiş raporlu da olsa kutu başı 100 lira alınacak diye bir söylenti var belli değil dedi

Evet ben daha yeni aldım 1 aylik elimde var.
Bu arada simdi eczacimla konuştum oksapar sıkıntılı dedi muadilleride piyasada yok şubata kadar böyle sürecek gibi dedi hala alan varsa eczane ellerinde var olanı veriyordur dedi
Yeni bi kararda çıkabilirmiş raporlu da olsa kutu başı 100 lira alınacak diye bir söylenti var belli değil dedi
Zor canım Allah yardımcımız olsun bilmiyorum bu ne zamaana kadar gidecek böyle
Nasıl yani kota doldu diyebiliyorlar mi bi anlam veremedim rapor çıkınca istediğin her eczaneden alabilirsin
evet şimdi görüştüm raporlu kotamız dolu dedi bildiğin

Dimi ya evet bende çok tavsiye aldım. Birde ultra hafiflikte. Ebebekte baktık 6000 tl idi. Ama trendyol da 3700 e satılıyor. Model de aynı ama bilemedik.
Biz de dün ebebek'te baktık. 6000 TL olmuş biz şok😱 Ben ohlala'da karar kıldım. Bu arada en olarak da çok geniş değil ve çok hafif. İnternetten alacağım. Takipteyim

X