- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.261
Ama bu iğnelerin olmayışı çok sıkıntıEvet canim eminim pihtilasma sorunum yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bu iğnelerin olmayışı çok sıkıntıEvet canim eminim pihtilasma sorunum yok
Ssevincli nin gittiği yeri araştırdım baya yorumları iyi bide kendisidr memnun kalmış o yüzden bende belki oraya giderim doktorumun önerdiği yerin ismini bilmiyorum duruma göre bakacam artıkGitmedim daha canım önümüzdeki hafta gidicem doktorum burayı önerdi ama bilemedim bi kaç yere daha soracağım ona göre karar vericem artık
Canim bak özelde de almış arkds rapor bide dene bak sor önce hangisi daha çok bulunabilio rapor devlet ten de alabilirsin ignelerde skintili yardımcı oluolar saolsun al devletten randevuElimde sadece 5 günlük var
Canım Tureed e aynısı söyledi mesela ben 10 fünlük alıyorum siz raporlar 1 aylık iğnemi alıyorsunuzBende 1 yıllık çıkardım raporu her ay 6 kutu alıyorum hiç ödeme yapmıyorum bittikçe direk eczaneden alıyorum
Insallah buluruz canım ya muadilleri yok piyasada malesefAma bu iğnelerin olmayışı çok sıkıntı
Pekala canım siz iğne sorunu yaşamıyorsunuz o zaman istedğiniz zaman bulabiliyorsunuz değil miCanim bak özelde de almış arkds rapor bide dene bak sor önce hangisi daha çok bulunabilio rapor devlet ten de alabilirsin ignelerde skintili yardımcı oluolar saolsun al devletten randevu
Evet canım rapor çıkardıktan sonra 1 aylık alıyorum eczane direk veriyor saglik ocagina gidip yazdırmaya gerek kalmıyorCanım Tureed e aynısı söyledi mesela ben 10 fünlük alıyorum siz raporlar 1 aylık iğnemi alıyorsunuz
Aynen aynen canım saglıkla olsunlarda saglıkla da kucagımıza alalım hepimiz ınsallahOyle deme kuzum vardır bı hayır burdan birbirimize fikir verioruz görmediğimiz en yakın arkads oluoruz bende geçen hafta aldım rapor burdan ogrendimde
Şu an hepimiz yaşıyoruz o sorunu eczanedekier ellerindekini veriyorPekala canım siz iğne sorunu yaşamıyorsunuz o zaman istedğiniz zaman bulabiliyorsunuz değil mi
Doğum doktorum hazırda kendi tüp bebek doktoruma daha gittiğim için oraya başlamadım hemen devlete randevu alayım rapor çıkartırımEvet canım rapor çıkardıktan sonra 1 aylık alıyorum eczane direk veriyor saglik ocagina gidip yazdırmaya gerek kalmıyor
Sen doğum doktoruna karar verdiysen ona yazdır rapor çıkartsın daha kolay olur
Ama siz mesela oksapar halen kullanabilyorsunuz ben 1 ay önce enoxa başladım yok diyeŞu an hepimiz yaşıyoruz o sorunu eczanedekier ellerindekini veriyor
Şimdi devlete randevu aldım rapor için bizim hastanenin oradaki ezcaneyi aradım bana raporlu hasta kotamız dolu dendi siz nereden alıyorsunuzEvet canım rapor çıkardıktan sonra 1 aylık alıyorum eczane direk veriyor saglik ocagina gidip yazdırmaya gerek kalmıyor
Sen doğum doktoruna karar verdiysen ona yazdır rapor çıkartsın daha kolay olur
Teşekkür ederim canımCevremde gidenler çok oldu Tavsiye üzerine gittim bende gercekten çok memnun kaldım yalan söyleyemem
Bende araştırıyorum bakalım bi kaç doktor ekledim listeme şimdilik bu hafta bitmeden karar vermem lazım zaten bende gidenlerin yorumlarını baz alıyorum ama öncelik yakın çevredeki iyi doktorlar tabiSsevincli nin gittiği yeri araştırdım baya yorumları iyi bide kendisidr memnun kalmış o yüzden bende belki oraya giderim doktorumun önerdiği yerin ismini bilmiyorum duruma göre bakacam artık
Evet ben daha yeni aldım 1 aylik elimde var.Ama siz mesela oksapar halen kullanabilyorsunuz ben 1 ay önce enoxa başladım yok diye
Nasıl yani kota doldu diyebiliyorlar mi bi anlam veremedim rapor çıkınca istediğin her eczaneden alabilirsinŞimdi devlete randevu aldım rapor için bizim hastanenin oradaki ezcaneyi aradım bana raporlu hasta kotamız dolu dendi siz nereden alıyorsunuz
Bende şimdiden bakıyorum canım son zamana kalmasın diyeBende araştırıyorum bakalım bi kaç doktor ekledim listeme şimdilik bu hafta bitmeden karar vermem lazım zaten bende gidenlerin yorumlarını baz alıyorum ama öncelik yakın çevredeki iyi doktorlar tabi
Zor canım Allah yardımcımız olsun bilmiyorum bu ne zamaana kadar gidecek böyleEvet ben daha yeni aldım 1 aylik elimde var.
Bu arada simdi eczacimla konuştum oksapar sıkıntılı dedi muadilleride piyasada yok şubata kadar böyle sürecek gibi dedi hala alan varsa eczane ellerinde var olanı veriyordur dedi
Yeni bi kararda çıkabilirmiş raporlu da olsa kutu başı 100 lira alınacak diye bir söylenti var belli değil dedi
evet şimdi görüştüm raporlu kotamız dolu dedi bildiğinNasıl yani kota doldu diyebiliyorlar mi bi anlam veremedim rapor çıkınca istediğin her eczaneden alabilirsin
Biz de dün ebebek'te baktık. 6000 TL olmuş biz şok Ben ohlala'da karar kıldım. Bu arada en olarak da çok geniş değil ve çok hafif. İnternetten alacağım. TakipteyimDimi ya evet bende çok tavsiye aldım. Birde ultra hafiflikte. Ebebekte baktık 6000 tl idi. Ama trendyol da 3700 e satılıyor. Model de aynı ama bilemedik.
Ay geçen hafta amazonda 2900'e düşmüştü. Çok pişmanım keşke hemen alsaydınDolar mı arttı kı acaba