- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.401
Ay ne güldüm yaBen naislsa 3te kalkacak diye yatmadım.
Duş aldım, kaşlarımı aldım, oje sürdüm, saçlarımı bile kremledim. Sonuç altını değiştirip üstünü değiştim 50cc süt içti uyanmadan cadı
Normalde 100cc içer bı de üstüne 1 2 saat uyumazdı. Ters köşe yaptı ya
Bebek mi doğurdum ajan mi bilmiyom
Bunlar hep o tüplerin oyunları
Yavrum benim çok şükür bunuda atlattı öncesinde calpol önermiyorlar aslındaKızlar ben çok bakamıyorum. Bizim gaz sancılarımız arttı galiba
Zinco Bi poha yaramadı tekrar Simplex aldık en azından fayda ediyormuş onu anladık bu süreçte
Dünde aşılarımızı olduk
Akşama doğru hafif ateşi oldu gibi ama geçti
Gitmeden önce calpol verdim
Baya sersemlik yaptı bebişe
O şaşkınlıkla emzik tuttu yavrumkeşke bu vesile olsa da alışsa emziğe
Sizin bebek kac günlük?Kızlar ben çok bakamıyorum. Bizim gaz sancılarımız arttı galiba
Zinco Bi poha yaramadı tekrar Simplex aldık en azından fayda ediyormuş onu anladık bu süreçte
Dünde aşılarımızı olduk
Emzik iyi mi kötü mü karar veremedim ?Kızlar ben çok bakamıyorum. Bizim gaz sancılarımız arttı galiba
Dünde aşılarımızı olduk
Ay canım tuttum mu emzik darısı başımaKızlar ben çok bakamıyorum. Bizim gaz sancılarımız arttı galiba
Dünde aşılarımızı olduk
Dün sersemlikten tuttu da bugün akıbeti ne olacak bakalımAy canım tuttum mu emzik darısı başıma
Şifa olsun aşılar minnoşumuza
Aa cidden mi niye kiYavrum benim çok şükür bunuda atlattı öncesinde calpol önermiyorlar aslında
Biz iki aylık olduk canım. Aslında emzik iyi bir şey çünkü beni emzik niyetine emiyor buda göğüs uçlarını mahvediyor ve benden başkasında durmuyor. Ama baktın meme reddi falan yaptı verme bir süre. Bekle bir kaç günEmzik iyi mi kötü mü karar veremedim ?
benm kızımda hiç böyle bir problem olmadı kuzum küçükken.. o yüzden yorum yapmam doğru olmazTecrübeli anneler ya oğluşu ishal olmuş gibi çok aşırı değil ama aşılardan mı oldu bilemedim. Yoksa maflor aldırayım mı. Maflor ishale iyi geliyormuş sanırım içinde yazıyordu
B BitterCikilataBal0ncuk
Kıyamam ya gaz sancısı fena bizim şuanda gündemde olan kusma cok dün sağlık ocağı da aynı bu gaz damlasını verdi ama düzenli jullan dedi kuzum öyle etkilimis erkek bebeler gazlı olur dio oda .emzik süper olur bazen o bile kurtarıcı olmuo atio bizimki peki kuzum reflü ise bebek napmam gerek iki gün sonra hastane ye gidicem ama çok kusuo ya hala da emmek istio bilmio naptiginiKızlar ben çok bakamıyorum. Bizim gaz sancılarımız arttı galiba
Dünde aşılarımızı olduk
Zaten sıvı yapmiomu kuzum ishali nasi anladın sarı sıvı yapio bizimki anlamiom biseTecrübeli anneler ya oğluşu ishal olmuş gibi çok aşırı değil ama aşılardan mı oldu bilemedim. Yoksa maflor aldırayım mı. Maflor ishale iyi geliyormuş sanırım içinde yazıyordu
B BitterCikilataBal0ncuk
Emzik hayat kurtarıyor yaEmzik iyi mi kötü mü karar veremedim ?
Aşının etkisini azaltıyor diye okumuştum bazı yerlerde ne kadar doğru bilmiyorum bide belki ateş olmayacak boşuna ilaç vermeyin olursa verirsiniz yazıyorduAa cidden mi niye ki
Hee anladım balım bir sonrakine dikkat edeyimAşının etkisini azaltıyor diye okumuştum bazı yerlerde ne kadar doğru bilmiyorum bide belki ateş olmayacak boşuna ilaç vermeyin olursa verirsiniz yazıyordu
Memeyi reddeder diye korkuyorum ama emzik de çok önemli .diğer türlü susmuyorlar. Doktorlara kalsa 15 dakikada uyumalı bu cocukEmzik hayat kurtarıyor ya
Aynen canım saatine dikkat etmek gerekiyormuş sanırım. Alarm kur ona göre verirsinKıyamam ya gaz sancısı fena bizim şuanda gündemde olan kusma cok dün sağlık ocağı da aynı bu gaz damlasını verdi ama düzenli jullan dedi kuzum öyle etkilimis erkek bebeler gazlı olur dio oda .emzik süper olur bazen o bile kurtarıcı olmuo atio bizimki peki kuzum reflü ise bebek napmam gerek iki gün sonra hastane ye gidicem ama çok kusuo ya hala da emmek istio bilmio naptigini
Biraz fazla sıvıydı canım üstümü başımı poh ettiZaten sıvı yapmiomu kuzum ishali nasi anladın sarı sıvı yapio bizimki anlamiom bise
Hahah muzu ben yiyim o zamanbenm kızımda hiç böyle bir problem olmadı kuzum küçükken.. o yüzden yorum yapmam doğru olmaz
ek gıdaya geçtikten sonra 1 kere olmştu
ondada muz veriosun kesio
Memeyi reddeder diye korkuyorum ama emzik de çok önemli .diğer türlü susmuyorlar. Doktorlara kalsa 15 dakikada uyumalı bu cocuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?