Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ay ne güldüm ya

Yavrum benim çok şükür bunuda atlattı öncesinde calpol önermiyorlar aslında

Sizin bebek kac günlük?

Emzik iyi mi kötü mü karar veremedim ?

Ay canım tuttum mu emzik darısı başıma
Şifa olsun aşılar minnoşumuza

Emzik iyi mi kötü mü karar veremedim ?
Biz iki aylık olduk canım. Aslında emzik iyi bir şey çünkü beni emzik niyetine emiyor buda göğüs uçlarını mahvediyor ve benden başkasında durmuyor. Ama baktın meme reddi falan yaptı verme bir süre. Bekle bir kaç gün

benm kızımda hiç böyle bir problem olmadı kuzum küçükken.. o yüzden yorum yapmam doğru olmaz
ek gıdaya geçtikten sonra 1 kere olmştu
ondada muz veriosun kesio

Kıyamam ya gaz sancısı fena bizim şuanda gündemde olan kusma cok dün sağlık ocağı da aynı bu gaz damlasını verdi ama düzenli jullan dedi kuzum öyle etkilimis erkek bebeler gazlı olur dio oda .emzik süper olur bazen o bile kurtarıcı olmuo atio bizimki peki kuzum reflü ise bebek napmam gerek iki gün sonra hastane ye gidicem ama çok kusuo ya hala da emmek istio bilmio naptigini

Zaten sıvı yapmiomu kuzum ishali nasi anladın sarı sıvı yapio bizimki anlamiom bise

Aynen canım saatine dikkat etmek gerekiyormuş sanırım. Alarm kur ona göre verirsin
Yapacak bir şey yok canım zamanla geçecek reflüsü. Sadece eğimli yatır ve yan yatır
İşte bizde çok sık yaşıyoruz onu gaz sıkıntısını memeden çıkarıyor bu defa da çok beslenmiş oluyor ve sindiremeyip kusuyor. Bi yerde görmüştüm en az 2 saat olsun ili emme süresinin arası diye
Zaten sıvı yapmiomu kuzum ishali nasi anladın sarı sıvı yapio bizimki anlamiom bise
Biraz fazla sıvıydı canım üstümü başımı poh etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…