- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.421
Normalde zaten sulu yapıyorlar canım ekstra bezi cokmu dolduruyorTecrübeli anneler ya oğluşu ishal olmuş gibi çok aşırı değil ama aşılardan mı oldu bilemedim. Yoksa maflor aldırayım mı. Maflor ishale iyi geliyormuş sanırım içinde yazıyordu
@BitterCikilata @Bal0ncuk
Bizimki yine 4 gün oldu yapmayalıNormalde zaten sulu yapıyorlar canım ekstra bezi cokmu dolduruyor
Ya olay anı şöyle oldu aslındaNormalde zaten sulu yapıyorlar canım ekstra bezi cokmu dolduruyor
Kimyon çayı içiyor musun canım arkadaşımın bebiş de yapamıyormış kimyon çayı içtim baya rahatladı dedi Bi dene istersenBizimki yine 4 gün oldu yapmayalı
Zeytinyağı mamasına koydum, o da mamayı dün 1 kere verdim hep memede, poposuna sürdüm, karın masajini yaptım. Bakalım bugünden umutluyum.
Bayagidir unutmuştum onu başlayayım yine canım. Sağol hatırlattın. Memeden ayrilmiyoruz ki. Hele sıcak hiç uyumuyor sağolsun.Kimyon çayı içiyor musun canım arkadaşımın bebiş de yapamıyormış kimyon çayı içtim baya rahatladı dedi Bi dene istersen
Napim kız aklıma başka bir şey gelmediAy çok güldüm ya
Off sıcakta çok bunaltır yaBayagidir unutmuştum onu başlayayım yine canım. Sağol hatırlattın. Memeden ayrilmiyoruz ki. Hele sıcak hiç uyumuyor sağolsun.
Kriz anlarında veriyorum. Mesela gece vermedim .işte hepsi bir dislinin çarkları. Emzik vermesen durmuyor ,versen meme reddi oluyor .ama bir yanım da diyor ki amann mükemmel anne olma .olacak çocuk her türlü olur .sonra bana dert oluyor .lohusa depresyonuna giriyorum.Biz iki aylık olduk canım. Aslında emzik iyi bir şey çünkü beni emzik niyetine emiyor buda göğüs uçlarını mahvediyor ve benden başkasında durmuyor. Ama baktın meme reddi falan yaptı verme bir süre. Bekle bir kaç gün
Biz durmayinca veriyoruz. Senin çocuğun hep uyuyor mu ? Bizimki hep uyumuyor. Uyumayınca kızıyorum bunalıyorum.Yok cnm ya. Zaten kendileri atıyor sıkılıncaBizimki öyle en azından.
Kesinlikle öyle canım insan bazen ne yapacağını bilemiyor. Ben hala çıkamadım o lohusa depresyonundan bazen geçip bir yere hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kendimi sorguluyorum aman işte bitmiyor sıkıntılarKriz anlarında veriyorum. Mesela gece vermedim .işte hepsi bir dislinin çarkları. Emzik vermesen durmuyor ,versen meme reddi oluyor .ama bir yanım da diyor ki amann mükemmel anne olma .olacak çocuk her türlü olur .sonra bana dert oluyor .lohusa depresyonuna giriyorum.
Uyumuyor canımKızlar bu bebekler hep uyumuyor mu? Ben sanırdım karnı doyan bebek gazi olmayan bebek uyur .Ben hep böyle düşündüm. Uyumayınca nasıl avutacagim bilmiyorum. Büyük değil ki oyun oynayim .Bu yüzden dün çok kötü oldum .ölecek gibi sıkıntı geldi bana .ortadan ikiye catlayacaktim
Hepsine de alışacak sanırım. Bunun çözümü yok .derdimiz ortak hepimiz böyleyiz. Yeter ki sağlığımız bozulmasın. Oldu ki meme reddi oldu.nw yapalım mama yer .ama bizim sağlığımız geri gelmez.Kesinlikle öyle canım insan bazen ne yapacağını bilemiyor. Ben hala çıkamadım o lohusa depresyonundan bazen geçip bir yere hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kendimi sorguluyorum aman işte bitmiyor sıkıntılarne olursa olsun kim ne derse desin kendine güven bebeğine güven canım ah işte dışarıdan duyduklarımkz da bizi çok yıpratıyor. Biri geliyor bunu şuna alıştırmışsın biri diyor buna alıştırmışsın ya arkadaş yapacak başka bir çare kalmıyor. Misal ağlıyor susturmak için ayakta geziyoruz kucağa alışıyor. Ya da meme veriyoruz memeye alışıyor başka türlü susmuyor işte bu çocuk ne yapcan
Meme reddi olayı bazen bizde de oluyor tutmuyor ama sen ısrarcı ol. Memeyi yarıda bıraktıysa belki doymuştur ondan bırakmıştır oda olabilir
Yoo dün bütün gün uyumadı.Biz durmayinca veriyoruz. Senin çocuğun hep uyuyor mu ? Bizimki hep uyumuyor. Uyumayınca kızıyorum bunalıyorum.
Bu olay benim iki kere başıma geldi kuzumYa olay anı şöyle oldu aslında
Sabah altını değiştirmek için açtım o sıra gaz çıkarıyordu bekledim işte yaptı biraz baktım ses kesildi tamam dedim yeni bezi koyup değiştireyim
Benim yeni bezi koymamla birlikte Bi kaka yaptı maşallah taa benim üstüme kadar
Ondan çok sulu gibi geldi bana hani aşırı değil ama normalin bir tık üstü gibi
Kendi uyanıyor mu peki ?Yoo dün bütün gün uyumadı.
Valla bunalma gibi bir şansımız yok canım.
Uyumayinca soyuyorum lavobada güzelce yıkıyorum. Sonra güzel bir masaj konuşa konuşa şarkılı türkülü yarım saat. Üstüne memede mayışıyor. Yatağa koyunca kalkıyor o yüzden Reflü yatağında bizim.yataga koyup elimi de karnına koyup pışpışlayıp öyle yatarsa 30 40 dk işine gelirse 2 3 saat...
Benim gündüzleri mümkün olmuo emzgide atio meme istio dayanamiorum aglio zaten onddan bı saatte bı oluo bazen ondanda kusuo ahh kuzum bizimki biraz fazla kusuoTureed bak canım burada diyordu en az iki saat olsun diye bizimki bazen dinlemiyor tabi ve sonrada kusuyor
Eki Görüntüle 3103721
Canı isterse?Kendi uyanıyor mu peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?