- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.361
Gece alması iyi çokta almasın zatenBazen almıyor. Gece alıyor gündüz almıyor.
Çok alırsa da bu sefer emzige bağlı oluyormuş galiba .Tek korkum meme reddi olmasıGece alması iyi çokta almasın zaten
Olmaz Allah'ın izniyle sen bol bol emzirÇok alırsa da bu sefer emzige bağlı oluyormuş galiba .Tek korkum meme reddi olması
Evet kuzum bildiğin midesi bulandiginj öncesinde anlasilio öyle olunca ne oluo reflü demiAğzına acı bir şey geliyor gibi yapıyor mu canım
yani emekleyip tutunarak kalkmaya başladıktan sonra kabusu yaşıyorum
İnşallah olmaz çünkü hem emzik alan hem de anne sütü emen çok cocuk varmışOlmaz Allah'ın izniyle sen bol bol emzir
Sanırım az kaldi bizimde bunları yaşamayayani emekleyip tutunarak kalkmaya başladıktan sonra kabusu yaşıyorum
evde hayırrrrrrrr
kızımmmmmmmmmmmmmmm
yapmaaaaaaaaaaaa
annecimmmmmmmmmmmmmmm
ne olur yeterrrrrrrrrrrrr
diye geziyorum
Bende hemen o günlere gelmek istiyorumyani emekleyip tutunarak kalkmaya başladıktan sonra kabusu yaşıyorum
evde hayırrrrrrrr
kızımmmmmmmmmmmmmmm
yapmaaaaaaaaaaaa
annecimmmmmmmmmmmmmmm
ne olur yeterrrrrrrrrrrrr
diye geziyorum
Aynen öyle canım benimki ne biberon ne emzik kabul etmiyor ilk zamanlar sagip biberonlada veriyordum genelde hep emmek istiyordu şimdi artık sadece memeİnşallah olmaz çünkü hem emzik alan hem de anne sütü emen çok cocuk varmış
Kaç saat uyuyor senin bebisin 3 saatten fazla uyutma bence küçük acıkırUzun süre uyuyan çocuk daha sonra az mı uyur yoksa karnı iyice aciktigi için gazi da güzel çıktığı için tekrardan daha mi iyi uyur
Ben gelsin istiyorum peşinden koşayım
bebekten bebeğe göre değişir ama şuan çok küçük oldukları içinUzun süre uyuyan çocuk daha sonra az mı uyur yoksa karnı iyice aciktigi için gazi da güzel çıktığı için tekrardan daha mi iyi uyur
hayırlısı ile inşallah cnm
geldiğin zaman bidaha konuşalımBende hemen o günlere gelmek istiyorum
motor gelişimi içinde cok iyi onlarAy ben bu oyun halısını daha önce niye almamışım maşallah sevdi ilgisini çekti
Hatırlatma yapma sen yinedebebekten bebeğe göre değişir ama şuan çok küçük oldukları için
karnı tok altı temiz gazıda çıkmışsa benm kız mışıl mışıl tekrardan daha iyi uyurdu
geldiğin zaman bidaha konuşalım
motor gelişimi içinde cok iyi onlar
Sonraki uyumada biraz zor uyuyor o zaman da Biraz uzun uyudu sabah şimdi uykuya 1 saatte daldı. O zaman acıkınca uyanır mi acaba ?çocuğu durtmek istemiyorum 2 saatte bir uyandırın diyorlar ama o zaman da bebek ne tam acıkıyor ne de tam gazi çıkıyorbebekten bebeğe göre değişir ama şuan çok küçük oldukları için
karnı tok altı temiz gazıda çıkmışsa benm kız mışıl mışıl tekrardan daha iyi uyurdu
geldiğin zaman bidaha konuşalım
motor gelişimi içinde cok iyi onlar
Sadece gecenin bir döneminde 3 saat uyuyor onda da oncesinde huysuzlaniyor bir 2 saat falan uykusuz kalıyor sonra tekrar emziriyorum öyle uyuyor .Az uyuyunca da gazi çıkmıyor ve az emiyor .Aynen öyle canım benimki ne biberon ne emzik kabul etmiyor ilk zamanlar sagip biberonlada veriyordum genelde hep emmek istiyordu şimdi artık sadece meme
Kaç saat uyuyor senin bebisin 3 saatten fazla uyutma bence küçük acıkır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?