- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.441
Zaten sıvı yaparlar çok mu sık sık yapıyor.verme bence takip et önceTecrübeli anneler ya oğluşu ishal olmuş gibi çok aşırı değil ama aşılardan mı oldu bilemedim. Yoksa maflor aldırayım mı. Maflor ishale iyi geliyormuş sanırım içinde yazıyordu
@BitterCikilata @Bal0ncuk
Normal canım o ishal değil bizim de şekil de kazalar olduYa olay anı şöyle oldu aslında
Sabah altını değiştirmek için açtım o sıra gaz çıkarıyordu bekledim işte yaptı biraz baktım ses kesildi tamam dedim yeni bezi koyup değiştireyim
Benim yeni bezi koymamla birlikte Bi kaka yaptı maşallah taa benim üstüme kadar
Ondan çok sulu gibi geldi bana hani aşırı değil ama normalin bir tık üstü gibi
Verin gitsin yaa alakası yok benim diğer çocuk 3 yaşına kadar emdi Zor biraktidik hiç de bir şey olmadı.Tamam her çocuk farklıdır ama ezmikten dolayı memeyi bırakan çok nadir.Hee bebeğin zaten meme red dönemi oluyor 4-5 .aylarda ortalama o dönem vazgcrmez bıraktırmazsaniz bırakmazKriz anlarında veriyorum. Mesela gece vermedim .işte hepsi bir dislinin çarkları. Emzik vermesen durmuyor ,versen meme reddi oluyor .ama bir yanım da diyor ki amann mükemmel anne olma .olacak çocuk her türlü olur .sonra bana dert oluyor .lohusa depresyonuna giriyorum.
Aynen öylr mama da zehir değil ya sonuçta. Biz iyi olursak onlar da iyi olur bunu unutmaHepsine de alışacak sanırım. Bunun çözümü yok .derdimiz ortak hepimiz böyleyiz. Yeter ki sağlığımız bozulmasın. Oldu ki meme reddi oldu.nw yapalım mama yer .ama bizim sağlığımız geri gelmez.
Hahah çok fena oluyor yaBu olay benim iki kere başıma geldi kuzumnormal hatta üstüne bide işeme yapiodu huy yapmıştı bı ara
Yarın mı gidecektin canım doktora Bi sor bakalım ne diyecek bize de haber verBenim gündüzleri mümkün olmuo emzgide atio meme istio dayanamiorum aglio zaten onddan bı saatte bı oluo bazen ondanda kusuo ahh kuzum bizimki biraz fazla kusuo
Hadi ya normal mi Hee iyi bari ilk defa öyle bir kazaya maruz kalınca ishal oldu sandımNormal canım o ishal değil bizim de şekil de kazalar olduBez sıvısını çekiyor ondan sana bu ishal gibi geldi.Yapar yapmaz açsan da şu yüzüyor gibi
Yaa evet aklımda idi o da. Bebeklerle imin kitap sevmelerini çok çok istiyorum. Şimdiden alıştırmak lazımozn_srk yazcam hep unutuyorum canım aktivite sormuştun ya. Masal kitabı falan al kitap oku bebişlere çok faydalıymjş
30 nda gtcektm randevu alamiorum güya özel sinir oldum.baska bı yere aldım takibimi yapsın yine bı aylikken 30 nda gtcem kuzumAynen öylr mama da zehir değil ya sonuçta. Biz iyi olursak onlar da iyi olur bunu unutma
Hahah çok fena oluyor yabide kaka bulaşınca hemen yıkamak gerekiyor ya çıkmıyor sonra
Yarın mı gidecektin canım doktora Bi sor bakalım ne diyecek bize de haber ver
Hadi ya normal mi Hee iyi bari ilk defa öyle bir kazaya maruz kalınca ishal oldu sandım
2.el birşey almam diyordum ama dönence ler çok pahalı. Valla let go dan alıcam artık dönence yi.Dönence al onu severlerse oyun halisini da severler alırsın erken değil bir ay ldan itibaren kullanılmaya başlanır
Oyun halısı şimdi bende bakıyorum. O yalanırlar inşallah.Dönence iyi fikir canım benimki seviyor onu. Oyun halısı da bugün kargoya verildi bakalım ona tepkisi ne olcak
Bende bebek küvozde iken sağdığımda geliyordu ama emmeye başlayınca artık makineye çıkmıyor. Elde sağmanı tavsiye ederim vaktin olursa önce masaj yap elde sağ bakalım belki o zaman iner sütün
Dur onlara da bakayım ben de.Selam canım seninkilerin ana kucağında durması büyük nimet maşallahdönence de ilgilerini çekebilir bizde de kartlar var onlara güzel bakıyor hışırtılı kitap ve gülen çıngıraklı eşeği var onu bu ara çok seviyor oyun halısı aldık daha gelmedi bence oyun halisini da severler kullanan arkadaşlar sevdiklerini söylediler.
Emzirdikten sonramı sağıyorsun emmek bence daha çok süt getiriyor
Ben benn çok iyiyim şahaneyim bomba gibiyimPert olmayan varmı aramızda el kaldırsın
Yaaa kaka yapamıyor çok üzülüyorumgünaydın kızlar
şimdi tek sorununz gaz sancısı uyku ama en güzel günler
tadını çıkarın
Kac güne kadar normalmiş canımYaaa kaka yapamıyor çok üzülüyorumama doktor sorun olmayacağını söyledi.
10 güne kadar yapmaması normal diyor bazı doktorlar ama bence anormal 10 gün doktor yapmadan dursun bakalım noluyorBizimki yine 4 gün oldu yapmayalı
Zeytinyağı mamasına koydum, o da mamayı dün 1 kere verdim hep memede, poposuna sürdüm, karın masajini yaptım. Bakalım bugünden umutluyum.
Yeni yapmış ondan daha sulu canım bez daha çekmeden açmışsın bizimde bazen öyle oluyorYa olay anı şöyle oldu aslında
Sabah altını değiştirmek için açtım o sıra gaz çıkarıyordu bekledim işte yaptı biraz baktım ses kesildi tamam dedim yeni bezi koyup değiştireyim
Benim yeni bezi koymamla birlikte Bi kaka yaptı maşallah taa benim üstüme kadar
Ondan çok sulu gibi geldi bana hani aşırı değil ama normalin bir tık üstü gibi
Çayı nasıl yapıyorsun sen canım bende bu ara içeyim diyorumKimyon çayı içiyor musun canım arkadaşımın bebiş de yapamıyormış kimyon çayı içtim baya rahatladı dedi Bi dene istersen
Yok canım her zaman uyumazlarki arada kaldır sırtı dinlensin gezdir evin içinde balkonun varsa rüzgar olmadığı zaman çıkar hava alsın şarkılar söyle masal anlat emzik işine de çok takılma bence uzun süre verme aralarda ver inşallah meme reddi olmaz meme emzik giden çok bebek var bunları kafana çok takarsan sütün azalır sende psikolojik olarak etkilenirsin rahat ol biraz evladin ne istiyorsa ona uymaya çalış onlar daha minicik bizim onlara uymamız lazım onların bize değil benim önceliğim her zaman oğlum işmiş yemekmis 2.plan olursa olur olmazsa bi çay kahvaltı misKızlar bu bebekler hep uyumuyor mu? Ben sanırdım karnı doyan bebek gazi olmayan bebek uyur .Ben hep böyle düşündüm. Uyumayınca nasıl avutacagim bilmiyorum. Büyük değil ki oyun oynayim .Bu yüzden dün çok kötü oldum .ölecek gibi sıkıntı geldi bana .ortadan ikiye catlayacaktim
Bak burda ne güzel söylemişsin bizim sağlığımız geri gelmez diye herseyin başı sağlıkHepsine de alışacak sanırım. Bunun çözümü yok .derdimiz ortak hepimiz böyleyiz. Yeter ki sağlığımız bozulmasın. Oldu ki meme reddi oldu.nw yapalım mama yer .ama bizim sağlığımız geri gelmez.
Bu doktoru seviyorum ben izliyorum videolarını
Kızlar baya güzel anlatmış izlerseniz müsait olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?