Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Zaten sıvı yaparlar çok mu sık sık yapıyor.verme bence takip et önce

Normal canım o ishal değil bizim de şekil de kazalar oldu Bez sıvısını çekiyor ondan sana bu ishal gibi geldi.Yapar yapmaz açsan da şu yüzüyor gibi

Verin gitsin yaa alakası yok benim diğer çocuk 3 yaşına kadar emdi Zor biraktidik hiç de bir şey olmadı.Tamam her çocuk farklıdır ama ezmikten dolayı memeyi bırakan çok nadir.Hee bebeğin zaten meme red dönemi oluyor 4-5 .aylarda ortalama o dönem vazgcrmez bıraktırmazsaniz bırakmaz

Aynen öylr mama da zehir değil ya sonuçta. Biz iyi olursak onlar da iyi olur bunu unutma
Bu olay benim iki kere başıma geldi kuzum normal hatta üstüne bide işeme yapiodu huy yapmıştı bı ara
Hahah çok fena oluyor ya bide kaka bulaşınca hemen yıkamak gerekiyor ya çıkmıyor sonra
Benim gündüzleri mümkün olmuo emzgide atio meme istio dayanamiorum aglio zaten onddan bı saatte bı oluo bazen ondanda kusuo ahh kuzum bizimki biraz fazla kusuo
Yarın mı gidecektin canım doktora Bi sor bakalım ne diyecek bize de haber ver
Normal canım o ishal değil bizim de şekil de kazalar oldu Bez sıvısını çekiyor ondan sana bu ishal gibi geldi.Yapar yapmaz açsan da şu yüzüyor gibi
Hadi ya normal mi Hee iyi bari ilk defa öyle bir kazaya maruz kalınca ishal oldu sandım

30 nda gtcektm randevu alamiorum güya özel sinir oldum.baska bı yere aldım takibimi yapsın yine bı aylikken 30 nda gtcem kuzum

Dönence al onu severlerse oyun halisini da severler alırsın erken değil bir ay ldan itibaren kullanılmaya başlanır
2.el birşey almam diyordum ama dönence ler çok pahalı. Valla let go dan alıcam artık dönence yi.
Oyun halısı da bakayım o zaman. Teşekkürler canım.

Oyun halısı şimdi bende bakıyorum. O yalanırlar inşallah.
Elle sağma zor olmaz mı ki? Elektrikli pompa ile 40 cc sağdım. Lactamil içiyorum. Faydası olacak mı bakalım. Gerçi sütün var ama ne bileyim ya bu dönemler çok zormuş valla.

Dur onlara da bakayım ben de.
Valla titreşimli ana kucağı var. Duruyorlar uyuyorlar hatta onda. Tabi her zaman değil.
Beşiklerde dönence ve oyun halısı alayım ben en iyiyisi.
Emzirme sen bir süre sonra sağıyorum. Yani tek seferde 40 cc buldum dün ama ne bileyim yetersiz mi diyorum.

Bizimki yine 4 gün oldu yapmayalı
Zeytinyağı mamasına koydum, o da mamayı dün 1 kere verdim hep memede, poposuna sürdüm, karın masajini yaptım. Bakalım bugünden umutluyum.
10 güne kadar yapmaması normal diyor bazı doktorlar ama bence anormal 10 gün doktor yapmadan dursun bakalım noluyor sen kayısı salatalık falan ye canım sütünden geçer yapar belki benimki ne zaman onları yesem daha fazla yapıyor

Yeni yapmış ondan daha sulu canım bez daha çekmeden açmışsın bizimde bazen öyle oluyor

Yok canım her zaman uyumazlarki arada kaldır sırtı dinlensin gezdir evin içinde balkonun varsa rüzgar olmadığı zaman çıkar hava alsın şarkılar söyle masal anlat emzik işine de çok takılma bence uzun süre verme aralarda ver inşallah meme reddi olmaz meme emzik giden çok bebek var bunları kafana çok takarsan sütün azalır sende psikolojik olarak etkilenirsin rahat ol biraz evladin ne istiyorsa ona uymaya çalış onlar daha minicik bizim onlara uymamız lazım onların bize değil benim önceliğim her zaman oğlum işmiş yemekmis 2.plan olursa olur olmazsa bi çay kahvaltı mis

Bak burda ne güzel söylemişsin bizim sağlığımız geri gelmez diye herseyin başı sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…