Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bence gerek yok bizim ki ilk doğduğunda da sariliktan korkuyor zorla uyandırmaya çalışıyorduk bir iki derken baktık kendi acıkınca uyanıyor boşuna zorluyoruz kendi haline bıraktım bazen 2 bazen 3 bazen 4 saat bile uyanmaidgi oluyordu.Ne zaman uyanırsa o zaman besle

anne sütü alıyorsa evet kuzum 2 saate bir vermen gerekiryor daha minik seninki
hem hormonlar için hemde bebek için
ama 40 gnlükten snra ben hiç uyandırmamıştım

Meme reddi nasıl bir şey kızlar. Bebegim 5 dakika emdi sonra emmedi .Emzikten mi oldu acaba

Biberon da verdim almadı. Meme reddinde biberon alıyor mu acaba ? Karnı mi toktu ki az emdi onu da bilemedim

Meme reddi nasıl bir şey kızlar. Bebegim 5 dakika emdi sonra emmedi .Emzikten mi oldu acaba
Emzik yapar meme reddi
Uykuya dalarken ve uykudan kalkar kalmaz meme teklif edin
Az az sık sık verin geçici bi süreç yatarak emzirmeyiz dene Bnm bebeğimde çok olmuştu aştık çok şükür bi süre emzik biberon verme

Aynısıni dün akşam dan beri yaşadım canım deli gibi emen çocuk sert olmadığı halde tam tutamadi baya uğraştım pes etme nerdeyse yarım saat uğraştım bugün de aynısını yaptı geç tuttu sebebini bilmiorum ama.ben tek anne sütü veriorum bugün sağlık ocağına gittik tartıldık şükür kilosu iyi dedi 750 Gr almış bende emzik veriorum zaten çok aç olduğunda çekince bişe gelmediği için atip aglio sanmiorum meme reddi yapsın

Benimki bugün memekolik oldu sabah 6 olmamıştı uyandık gün içinde doğru düzgün uyumadı kafasıda sıcak geliyor ateşine hem kulak içi hem koltuk altı bakıyorum yok sıcaktanmi böyle zıbınla duruyor

Hadi gözün aydın canım kilo almış paşamız maşallah kusmayı sordun mu

Bizimki meğerse doymuş o yüzden yapmış belki de seninki de öyle

Aman kızlar dikkat edin lohusalik psikolojisine girmeyin .Ben bilmeden bugün yaşadım. Dünden beridir uyuyamıyorum uykum gelmiyor .Bir belirsizlik hali vardı üstümde. Bu çocuk nasıl uyuyacak diye .sessizlik çöktü resmen üstüme. Meğerse buymuş lohusalik psikolojisi. Bir ara ateş bastı çatlayacak gibi oldum

Ben naislsa 3te kalkacak diye yatmadım.
Duş aldım, kaşlarımı aldım, oje sürdüm, saçlarımı bile kremledim. Sonuç altını değiştirip üstünü değiştim 50cc süt içti uyanmadan cadı
Normalde 100cc içer bı de üstüne 1 2 saat uyumazdı. Ters köşe yaptı ya
Bebek mi doğurdum ajan mi bilmiyom

Bunlar hep o tüplerin oyunları

Kızlar ben çok bakamıyorum. Bizim gaz sancılarımız arttı galiba
Zinco Bi poha yaramadı tekrar Simplex aldık en azından fayda ediyormuş onu anladık bu süreçte
Dünde aşılarımızı olduk
Akşama doğru hafif ateşi oldu gibi ama geçti
Gitmeden önce calpol verdim
Baya sersemlik yaptı bebişe
O şaşkınlıkla emzik tuttu yavrum keşke bu vesile olsa da alışsa emziğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…