- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.381
Bence gerek yok bizim ki ilk doğduğunda da sariliktan korkuyor zorla uyandırmaya çalışıyorduk bir iki derken baktık kendi acıkınca uyanıyor boşuna zorluyoruz kendi haline bıraktım bazen 2 bazen 3 bazen 4 saat bile uyanmaidgi oluyordu.Ne zaman uyanırsa o zaman besleSonraki uyumada biraz zor uyuyor o zaman da Biraz uzun uyudu sabah şimdi uykuya 1 saatte daldı. O zaman acıkınca uyanır mi acaba ?çocuğu durtmek istemiyorum 2 saatte bir uyandırın diyorlar ama o zaman da bebek ne tam acıkıyor ne de tam gazi çıkıyor
Malesef bu hafta özellikle çok huysuzlanıyor uykusundan uyanıyorAminn amin canım sizinde çok mu gaz sıkıntıları
anne sütü alıyorsa evet kuzum 2 saate bir vermen gerekiryor daha minik seninkiSonraki uyumada biraz zor uyuyor o zaman da Biraz uzun uyudu sabah şimdi uykuya 1 saatte daldı. O zaman acıkınca uyanır mi acaba ?çocuğu durtmek istemiyorum 2 saatte bir uyandırın diyorlar ama o zaman da bebek ne tam acıkıyor ne de tam gazi çıkıyor
Emzik yapar meme reddiMeme reddi nasıl bir şey kızlar. Bebegim 5 dakika emdi sonra emmedi .Emzikten mi oldu acaba
Aynısıni dün akşam dan beri yaşadım canım deli gibi emen çocuk sert olmadığı halde tam tutamadi baya uğraştım pes etme nerdeyse yarım saat uğraştım bugün de aynısını yaptı geç tuttu sebebini bilmiorum ama.ben tek anne sütü veriorum bugün sağlık ocağına gittik tartıldık şükür kilosu iyi dedi 750 Gr almış bende emzik veriorum zaten çok aç olduğunda çekince bişe gelmediği için atip aglio sanmiorum meme reddi yapsınMeme reddi nasıl bir şey kızlar. Bebegim 5 dakika emdi sonra emmedi .Emzikten mi oldu acaba
Hadi gözün aydın canım kilo almış paşamız maşallah kusmayı sordun muAynısıni dün akşam dan beri yaşadım canım deli gibi emen çocuk sert olmadığı halde tam tutamadi baya uğraştım pes etme nerdeyse yarım saat uğraştım bugün de aynısını yaptı geç tuttu sebebini bilmiorum ama.ben tek anne sütü veriorum bugün sağlık ocağına gittik tartıldık şükür kilosu iyi dedi 750 Gr almış bende emzik veriorum zaten çok aç olduğunda çekince bişe gelmediği için atip aglio sanmiorum meme reddi yapsın
Saol kuzum sordum hatta sabahda çok kustu çok emdgi için dedi ama takip edelim dedi başı kalabalıktı. Ay sonu hastaneye gtcem çok kusuo bebeimHadi gözün aydın canım kilo almış paşamız maşallah kusmayı sordun mu
Bizimki meğerse doymuş o yüzden yapmış belki de seninki de öyleAynısıni dün akşam dan beri yaşadım canım deli gibi emen çocuk sert olmadığı halde tam tutamadi baya uğraştım pes etme nerdeyse yarım saat uğraştım bugün de aynısını yaptı geç tuttu sebebini bilmiorum ama.ben tek anne sütü veriorum bugün sağlık ocağına gittik tartıldık şükür kilosu iyi dedi 750 Gr almış bende emzik veriorum zaten çok aç olduğunda çekince bişe gelmediği için atip aglio sanmiorum meme reddi yapsın
Evet canım muhtemelen ebede bugün onu soledi gibi ama agliyo araniyor aç gibi yiyo ondan dayanamiorum kusuo sonraBizimki meğerse doymuş o yüzden yapmış belki de seninki de öyle
Ben naislsa 3te kalkacak diye yatmadım.
Aynen canım reflüden dolayı yapıyormuşEvet kuzum bildiğin midesi bulandiginj öncesinde anlasilio öyle olunca ne oluo reflü demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?