- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.341
Büyük ihtimalle bağırsaklati hareketli onun sesi bizimkinin de oluyor.Benimkinin bu ara karnı gurulduyor sanki aç gazdanmi acaba anlamadım
Bnde emzik veriyorum bazen oda çare olmuyor dudakları ni titretior kafası atmaya calisio zaten çok sınırlı bizimki bide o durumlarda çok fena oluyor canımBen ağlayınca emzik veriyorum yoksa durmuyor .bizimki sürekli tepiniyor senin de mi öyle
Bizimki başından beri çok kusuor sürekli üst deistirioz kuzum sanırım bizimki reflü hatta yatak aldım dn eğimli ama bı se fark etmediBizim de aşırı derecede arttı kusma günde 4 defa üst değiştiriyorum o derece.Korkarim reflü oldu.Baslar da azdı çok önemsemedim ama şimdi çok fazla.Herci bu ara hiç durmuyor sürekli emiyor mama yiyor ondan da olabilir ama bazen su bilr kusuyor mide gazı çok fazla sanırım
kontrolü bekliyorum ben de
Oh oh maşallah aman sevsin oynasın kendi kendine bir kaç saatBizim oyun halımız geldi tam uyku saatine denk geldi kargo geç getirdi yinede 10 dk tuttuk bayağı inceledi ayakları ile piyanoya falan vurdu sevecek sanırımyarın gün içinde belli olur
Gazdan olabilir canımBenimkinin bu ara karnı gurulduyor sanki aç gazdanmi acaba anlamadım
Olsun canım yine öyle eğimli kalsın kustuğunda boğulmasını önlerBizimki başından beri çok kusuor sürekli üst deistirioz kuzum sanırım bizimki reflü hatta yatak aldım dn eğimli ama bı se fark etmedi
Çok geçmiş olsun, insallah bir an önce düzelir bebislere bişey olmasın insanın eli ayağına dolaşıyorAman aman olmasın kız çok fena şafak sayıyorum ben 3. Aya. Artık pilim bitmek üzere
Evet kuzum ama bide kusmayı bıraksa keşkeOlsun canım yine öyle eğimli kalsın kustuğunda boğulmasını önler
Ah sormaÇok geçmiş olsun, insallah bir an önce düzelir bebislere bişey olmasın insanın eli ayağına dolaşıyor
Ağzına acı bir şey geliyor gibi yapıyor mu canımEvet kuzum ama bide kusmayı bıraksa keşke
2 çocuktan sonra yeniden hamile kalmak istemek miiHamiş görmek istemiyorum
Hamiş dolu topikler görmek istemiyorum. Hamilelik aşeriyorum yaağğ !!!
Dip not: kızım 23 aylık oğlum 6 aylık
MaşallahHamiş görmek istemiyorum
Hamiş dolu topikler görmek istemiyorum. Hamilelik aşeriyorum yaağğ !!!
Dip not: kızım 23 aylık oğlum 6 aylık
Bilemem bende deli gücü var galiba2 çocuktan sonra yeniden hamile kalmak istemek mii
Ben birincide pert oldum bittim öldüm
Erkek canım amin hepimizin kuzuları sağlıkla büyütmek nasip olsunOh oh maşallah kırkı bile çıkmış. Seninki kız mı erkek mi. Sağlıkla büyüsün inşallah
Aminn amin canım sizinde çok mu gaz sıkıntılarıErkek canım amin hepimizin kuzuları sağlıkla büyütmek nasip olsun
Maşallah o zamanBilemem bende deli gücü var galibabazen cinnete 5 kalıyo ama geçiyo
Bazen almıyor. Gece alıyor gündüz almıyor.Maşallah emzik alıyorsa arada kurtarıcı bizimki hiç almıyor
Meme reddi olur diye korkuyorum. Bazen ağzından atıyor memeyiMerhaba hoş geldin
Ahh emzik tutması büyük velinimet bilgin olsun
Burdan sana gelin çıkmadıAminn amin canım sizinde çok mu gaz sıkıntıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?