Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ay Allah korusun canım öyle bir şey olmasın inşallah hiç birimizde
İnşallah canım ama zamanla iniyor zaten
Bizim bugün kv gelen misafir çok bilincliydi gitmelerine yakın 5dk bende gördüm hiç yaklaşmadı uzaktan sevdi oğluşumu

Canımın içi gercektenn o kadar farkettiki ilk kontrollerimizi olduk doktor çok iyi dedi 3 bucugu gectik 1 ayimiz olmak üzere öptüm kokladım.bile teyzesisende benim yerimde kuzucugumu öp kokla

İnşallah canım ama zamanla iniyor zaten

Bizim bugün kv gelen misafir çok bilincliydi gitmelerine yakın 5dk bende gördüm hiç yaklaşmadı uzaktan sevdi oğluşumu
Ay her gelen öyle olsa keşke neyse belki covid haberi arttıkça bilinçlenirler hele bizden başka kimsenin öpmesini istemiyorum öğretecem çocuğumı öpmek isteyene tokat atsın yüzünü çizsin

Canımın içi gercektenn o kadar farkettiki ilk kontrollerimizi olduk doktor çok iyi dedi 3 bucugu gectik 1 ayimiz olmak üzere öptüm kokladım.bile teyzesisende benim yerimde kuzucugumu öp kokla
Oh oh maşallah evine geldi tabi ki paşam rahat rahat büyür nasıl geçiyor peki günleriniz alıştınız mı birbirinize

Oh oh maşallah evine geldi tabi ki paşam rahat rahat büyür nasıl geçiyor peki günleriniz alıştınız mı birbirinize
Evet kuzum alıştık zorlanmadık çok şükür bazen elimizi tutuyor öyle uyuyor tam bırakcaz huzursuzlaniyor bırakıp gitcez mi zannediyor bilmiyorum kuvezdeyken sürekli bunu yaşamıştı ya bizde bu yüzden bolbol temas halindeyiz

Ohh en güzelini yapıyorsun canım oda özlemiştir tabi seni. Bırakma annesi öyle uyuyun beraber bende yanımda yattığında onu izlemekten uyuyamıyorum bazen biraz büyüsün yatağa yanıma almayı düşünüyorum. Şimdi korkuyorum eşim deli yatıyor

Bugün saat başı olmadan uyanıyoruz delircem uykusuzluktan napyı kendi uyanıyor mu bebiş
Kıyamam ya emmek mi istio gece boyunca mi böyleydi bizimki ise artislik yapıp aglio saatinden önce saati gibi ama geri yatio ağlaması gerektigini bilio devamını bilmio bizimki

Ay her gelen öyle olsa keşke neyse belki covid haberi arttıkça bilinçlenirler hele bizden başka kimsenin öpmesini istemiyorum öğretecem çocuğumı öpmek isteyene tokat atsın yüzünü çizsin
Kimse öpmesin zaten biz halen yanaklarını öpmemeye çalışıyoruz

Günaydın kızlar biz 7de ayaktayız şimdi geri uyutuyorum ilk uykusunu yapacak artık kaç dk olursa sonra doktora
Hadi güzel haberlerle gelin kuzum ayy transfer zamanı doktor kontrol leri aklıma geldi nerden nereye hep güzel haber alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…