- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.981
Olmazmi
Kimse yoh miii
İnşallah canım ama zamanla iniyor zatenAy Allah korusun canım öyle bir şey olmasın inşallah hiç birimizde
Bizim bugün kv gelen misafir çok bilincliydi gitmelerine yakın 5dk bende gördüm hiç yaklaşmadı uzaktan sevdi oğluşumuBu arada misafir konusu beni daha çok endişelendiriyor artıkcovid tekrar hortlamış umarım geldiklerinde de bilinçli olup bebeyi kucağa almak istemezler
Ben kendim çok dikkat ettim. Yiğenlwrime bile sarılmaya dokunmaya cesaret edemedim
Canımın içi gercektenn o kadar farkettiki ilk kontrollerimizi olduk doktor çok iyi dedi 3 bucugu gectik 1 ayimiz olmak üzere öptüm kokladım.bile teyzesiAminn balımya sen şimdi bir hafta sonra bak nasıl büyümüş olacak. Bizimki eve geldiğinde ondan da küçüktü ben korkuyordum dokunmaya. Ama gör bak senin sütünle ilginle nasıl büyüyüp serpilecek paşam benim ya minik mucizemiz gözlerim doldu valla öp onu benim için kokla miss gibi
Üzerinden gün geçmiş ama.suan var makbul muNöbetçi yokmu
Ay her gelen öyle olsa keşkeİnşallah canım ama zamanla iniyor zaten
Bizim bugün kv gelen misafir çok bilincliydi gitmelerine yakın 5dk bende gördüm hiç yaklaşmadı uzaktan sevdi oğluşumu
Oh oh maşallahCanımın içi gercektenn o kadar farkettiki ilk kontrollerimizi olduk doktor çok iyi dedi 3 bucugu gectik 1 ayimiz olmak üzere öptüm kokladım.bile teyzesisende benim yerimde kuzucugumu öp kokla
Evet kuzum alıştık zorlanmadık çok şükür bazen elimizi tutuyor öyle uyuyor tam bırakcaz huzursuzlaniyor bırakıp gitcez mi zannediyor bilmiyorum kuvezdeyken sürekli bunu yaşamıştı ya bizde bu yüzden bolbol temas halindeyizOh oh maşallahevine geldi tabi ki paşam rahat rahat büyür nasıl geçiyor peki günleriniz alıştınız mı birbirinize
Ohh en güzelini yapıyorsun canımEvet kuzum alıştık zorlanmadık çok şükür bazen elimizi tutuyor öyle uyuyor tam bırakcaz huzursuzlaniyor bırakıp gitcez mi zannediyor bilmiyorum kuvezdeyken sürekli bunu yaşamıştı ya bizde bu yüzden bolbol temas halindeyiz
Ben bu saatler de burdaydim ama telefonu elime alamadım dier süt nöbetinde telefonu kurcalayabildim
Kimse yoh miii
Bugün saat başı olmadan uyanıyoruz delircem uykusuzluktanBen bu saatler de burdaydim ama telefonu elime alamadım dier süt nöbetinde telefonu kurcalayabildim
Kıyamam ya emmek mi istio gece boyunca mi böyleydiBugün saat başı olmadan uyanıyoruz delircem uykusuzluktannapyı kendi uyanıyor mu bebiş
Biz her gece burdayız senide bekleriz nöbete canımÜzerinden gün geçmiş ama.suan var makbul mu
Kimse öpmesin zaten biz halen yanaklarını öpmemeye çalışıyoruzAy her gelen öyle olsa keşkeneyse belki covid haberi arttıkça bilinçlenirler hele bizden başka kimsenin öpmesini istemiyorum öğretecem çocuğumı öpmek isteyene tokat atsın yüzünü çizsin
Yerim ben onu yaKıyamam ya emmek mi istio gece boyunca mi böyleydibizimki ise artislik yapıp aglio saatinden önce saati gibi ama geri yatio ağlaması gerektigini bilio devamını bilmio bizimki
Hadi güzel haberlerle gelin kuzumGünaydın kızlar biz 7de ayaktayızşimdi geri uyutuyorum ilk uykusunu yapacak artık kaç dk olursa sonra doktora
Günaydın cnm bizde 6,30 da kalktık hala uyanık benim gözümden uyku akıyorGünaydın kızlar biz 7de ayaktayızşimdi geri uyutuyorum ilk uykusunu yapacak artık kaç dk olursa sonra doktora
Ay ne günlerdi be zaman su gibi akıp gidiyorHadi güzel haberlerle gelin kuzumayy transfer zamanı doktor kontrol leri aklıma geldi nerden nereye hep güzel haber alalım
Evet kuzum Allah'ım dileyen isteyen herkese nasip etsin.benim için baya zorlu süreçti iyiki görmediğim kardeşlerim varsınızAy ne günlerdi be zaman su gibi akıp gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?