• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

tenor.gif

Kimse yoh miii
Olmazmi🤣🤣 Ben bugün koltukta uyumuşum şimdi oglusu emzirme saati😊

Ay Allah korusun canım öyle bir şey olmasın inşallah hiç birimizde
İnşallah canım ama zamanla iniyor zaten
Bu arada misafir konusu beni daha çok endişelendiriyor artık 😬 covid tekrar hortlamış 😬 umarım geldiklerinde de bilinçli olup bebeyi kucağa almak istemezler
Ben kendim çok dikkat ettim. Yiğenlwrime bile sarılmaya dokunmaya cesaret edemedim 😬
Bizim bugün kv gelen misafir çok bilincliydi gitmelerine yakın 5dk bende gördüm hiç yaklaşmadı uzaktan sevdi oğluşumu 🤭

Aminn balım 🤗 ya sen şimdi bir hafta sonra bak nasıl büyümüş olacak. Bizimki eve geldiğinde ondan da küçüktü ben korkuyordum dokunmaya. Ama gör bak senin sütünle ilginle nasıl büyüyüp serpilecek🤗🤗🥰🥰 paşam benim ya minik mucizemiz 🥰 gözlerim doldu valla🥰🥰 öp onu benim için kokla miss gibi
Canımın içi gercektenn o kadar farkettiki ilk kontrollerimizi olduk doktor çok iyi dedi 3 bucugu gectik 1 ayimiz olmak üzere öptüm kokladım.bile teyzesi🥲sende benim yerimde kuzucugumu öp kokla ❤️😍

İnşallah canım ama zamanla iniyor zaten

Bizim bugün kv gelen misafir çok bilincliydi gitmelerine yakın 5dk bende gördüm hiç yaklaşmadı uzaktan sevdi oğluşumu 🤭
Ay her gelen öyle olsa keşke 😬 neyse belki covid haberi arttıkça bilinçlenirler 😬 hele bizden başka kimsenin öpmesini istemiyorum 😅 öğretecem çocuğumı öpmek isteyene tokat atsın yüzünü çizsin 😅😅😅

Canımın içi gercektenn o kadar farkettiki ilk kontrollerimizi olduk doktor çok iyi dedi 3 bucugu gectik 1 ayimiz olmak üzere öptüm kokladım.bile teyzesi🥲sende benim yerimde kuzucugumu öp kokla ❤️😍
Oh oh maşallah 🤩🤩 evine geldi tabi ki paşam rahat rahat büyür 🤩 nasıl geçiyor peki günleriniz alıştınız mı birbirinize

Oh oh maşallah 🤩🤩 evine geldi tabi ki paşam rahat rahat büyür 🤩 nasıl geçiyor peki günleriniz alıştınız mı birbirinize
Evet kuzum alıştık zorlanmadık çok şükür bazen elimizi tutuyor öyle uyuyor tam bırakcaz huzursuzlaniyor bırakıp gitcez mi zannediyor bilmiyorum kuvezdeyken sürekli bunu yaşamıştı ya bizde bu yüzden bolbol temas halindeyiz 🥰🥰

Evet kuzum alıştık zorlanmadık çok şükür bazen elimizi tutuyor öyle uyuyor tam bırakcaz huzursuzlaniyor bırakıp gitcez mi zannediyor bilmiyorum kuvezdeyken sürekli bunu yaşamıştı ya bizde bu yüzden bolbol temas halindeyiz 🥰🥰
Ohh en güzelini yapıyorsun canım 🥰 🥰 oda özlemiştir tabi seni. Bırakma annesi öyle uyuyun beraber 🥰🥰 bende yanımda yattığında onu izlemekten uyuyamıyorum bazen 🥰 biraz büyüsün yatağa yanıma almayı düşünüyorum. Şimdi korkuyorum eşim deli yatıyor 😅

Bugün saat başı olmadan uyanıyoruz delircem uykusuzluktan 😴😴 napyı kendi uyanıyor mu bebiş
Kıyamam ya emmek mi istio gece boyunca mi böyleydi😔 bizimki ise artislik yapıp aglio saatinden önce saati gibi ama geri yatio ☺️ ağlaması gerektigini bilio devamını bilmio bizimki🤭🤭🤭

Ay her gelen öyle olsa keşke 😬 neyse belki covid haberi arttıkça bilinçlenirler 😬 hele bizden başka kimsenin öpmesini istemiyorum 😅 öğretecem çocuğumı öpmek isteyene tokat atsın yüzünü çizsin 😅😅😅
Kimse öpmesin zaten biz halen yanaklarını öpmemeye çalışıyoruz 🤭🤭

Günaydın kızlar biz 7de ayaktayız 🤭 şimdi geri uyutuyorum ilk uykusunu yapacak artık kaç dk olursa 😊😊 sonra doktora 🤗
Hadi güzel haberlerle gelin kuzum 🥰 ayy transfer zamanı doktor kontrol leri aklıma geldi nerden nereye hep güzel haber alalım 🥰🥰🥰

Back
X