- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah bende öyleSoracağım o kadar çok şey var ki![]()
Evet öyle de zor ama yine de şükür kucakta da ağlasa ne yaparsın.Allahtan öyle duruyormuşAğlaması falan yok kucakta gayet iyi keyifli belliki kucak seviyor![]()
Bizim eski gaz damlasının tadı gzuel simplex ise yaramadi diye vermiyorum ama susturucu olarak onu kullanıyorum ağzına damlatiyor yada emzige bir iki damla ağzına verdim mı hemen susuyorYok kız onu demedim hamileyken uyumuyordun ya onu sordum
Ay bende ilk başta sallamdm ne güzel gidiyorduk. Annem sonra uyutmakta zorlanjnca bunu sallamaya alıştırmak lazım dediyaptık bir hata
Hahah korkuttun bilenasıl susturcaz off nasıl tutcaz bende ağlarım artık
![]()
O gardropta 200 TL olanlar temiz gibi duruyordu. Ben 170 e vardı Bi tane baktım iyi durumda onu aldım bakalım nasıl gelecek ben sana yazarım. Hatta sen favorilere ekle. Gece biri mesaj atmış 150ye bırakayım diye. Olur da öylesi denk gelir belki
Oy kuzum ya çok zor öylesenin kokunu istiyorsa yanına Bi tişörtünü falan bırak bakalım işe yarayacak mı
Rutin kontroller de bezini açtırdı bize bakıyor.Yine de sorun pek sorun olan olmuyor zamanda iniyor zatenAh ah bende öyleunutmayım diye not alıyorum. Bakalım bu ay sünneti de sormam lazım. Bide kızlar erkek bebek anneleri ne dicem. Bebişlerin testislerine bakıyor mu Dr. Bide bunların yerinde olup olmama olayı varmış. Bu gidişte eşim soracak testisler yerinde mi diye. Ben utanırım
![]()
Bizim boyun altı pek değil de koltuk altı oluyor bazen ama krem sürecek kadar değil şükür.Nemli kalmamasına dikkat etKızlar sizin kuzuların da boynunun altı kızarıyor mu krem sürüyorum ama yine geçmiyor katlanıyor ya orası kızarmış yavrumun![]()
Duruyor çok şükür canim ya valla kollarım.agtiyor belli zamandan sonraEvet öyle de zor ama yine de şükür kucakta da ağlasa ne yaparsın.Allahtan öyle duruyormuş
Bizimde her muayenede bezini açıp kontrol ediyorAh ah bende öyleunutmayım diye not alıyorum. Bakalım bu ay sünneti de sormam lazım. Bide kızlar erkek bebek anneleri ne dicem. Bebişlerin testislerine bakıyor mu Dr. Bide bunların yerinde olup olmama olayı varmış. Bu gidişte eşim soracak testisler yerinde mi diye. Ben utanırım
![]()
Tabi canım yorulmaz mı oturtamiyor insan da aynı şekilde tut gezdir nereye kadar İnşallah durur yoksa zor geçer sana zamanDuruyor çok şükür canim ya valla kollarım.agtiyor belli zamandan sonra
İnşallah mama sandalyesinde falan dururlar![]()
Ay sorma benimde Simplex in en sevdiğim yanı oBizim eski gaz damlasının tadı gzuel simplex ise yaramadi diye vermiyorum ama susturucu olarak onu kullanıyorum ağzına damlatiyor yada emzige bir iki damla ağzına verdim mı hemen susuyor![]()
Ben tam anlamıyorum daRutin konetolde be
Rutin kontroller de bezini açtırdı bize bakıyor.Yine de sorun pek sorun olan olmuyor zamanda iniyor zaten
İyi bari canım ben hatırlayamadım bakıp bakmadığını bu gidişte sorcamBizimde her muayenede bezini açıp kontrol ediyor![]()
Bende erken sünnet çok istiyordum ama nasip sonra yaptırmakmış bizim doktorumuz bezi açıp bakıyor arada ama oraya dikkat ediyormu bilmiyorum yarın sorarım onuda benim 2 yeğeniminde yukardaydi zamanla indi üroloji takip etti inmese sünnet olurken ameliyat olacaktı büyük yeğenimAh ah bende öyleunutmayım diye not alıyorum. Bakalım bu ay sünneti de sormam lazım. Bide kızlar erkek bebek anneleri ne dicem. Bebişlerin testislerine bakıyor mu Dr. Bide bunların yerinde olup olmama olayı varmış. Bu gidişte eşim soracak testisler yerinde mi diye. Ben utanırım
![]()
Koltuk altı da oluyor bazen dikkat ediyorum pişik kremi sürdüm daha iyi olduBizim boyun altı pek değil de koltuk altı oluyor bazen ama krem sürecek kadar değil şükür.Nemli kalmamasına dikkat et
İnşallah durur bizim kuduruk bebelerDuruyor çok şükür canim ya valla kollarım.agtiyor belli zamandan sonra
İnşallah mama sandalyesinde falan dururlar![]()
Bende araştırma yapıyorum daha şimdiden karar veremiyorum bendeİnşallah durur bizim kuduruk bebeler
Mama sandalyesi araştırması yapıyordum bugün bir akrabamız hediye getirdi o sorundan kurtuldum yoksa araştır dur kolay beğenen biride değilim
Bu arada ben halen misafir kabul etmiyorum eşimin tarafi olursa kayınvalidem kabul ediyor aynı binadayiz![]()
İnşallah canım yaTa
Tabi canım yorulmaz mı oturtamiyor insan da aynı şekilde tut gezdir nereye kadar İnşallah durur yoksa zor geçer sana zaman
Gelmesinler zaten daha bizim bebeler minnak büyüsünler öyle gelirler bi yere gittiğimiz yokBende araştırma yapıyorum daha şimdiden karar veremiyorum bende
Bizim ilk dogdunda gelen oldu şimdi gelen giden yok![]()
Ay Allah korusun canım öyle bir şey olmasın inşallah hiç birimizdeBende erken sünnet çok istiyordum ama nasip sonra yaptırmakmış bizim doktorumuz bezi açıp bakıyor arada ama oraya dikkat ediyormu bilmiyorum yarın sorarım onuda benim 2 yeğeniminde yukardaydi zamanla indi üroloji takip etti inmese sünnet olurken ameliyat olacaktı büyük yeğenim