Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Soracağım o kadar çok şey var ki
Ah ah bende öyle unutmayım diye not alıyorum. Bakalım bu ay sünneti de sormam lazım. Bide kızlar erkek bebek anneleri ne dicem. Bebişlerin testislerine bakıyor mu Dr. Bide bunların yerinde olup olmama olayı varmış. Bu gidişte eşim soracak testisler yerinde mi diye. Ben utanırım

Bizim eski gaz damlasının tadı gzuel simplex ise yaramadi diye vermiyorum ama susturucu olarak onu kullanıyorum ağzına damlatiyor yada emzige bir iki damla ağzına verdim mı hemen susuyor

Rutin konetolde be Rutin kontroller de bezini açtırdı bize bakıyor.Yine de sorun pek sorun olan olmuyor zamanda iniyor zaten

Bizimde her muayenede bezini açıp kontrol ediyor

Bizim eski gaz damlasının tadı gzuel simplex ise yaramadi diye vermiyorum ama susturucu olarak onu kullanıyorum ağzına damlatiyor yada emzige bir iki damla ağzına verdim mı hemen susuyor
Ay sorma benimde Simplex in en sevdiğim yanı o iki dk da olsa emziği tutuyor onunla
Rutin konetolde be
Rutin kontroller de bezini açtırdı bize bakıyor.Yine de sorun pek sorun olan olmuyor zamanda iniyor zaten
Ben tam anlamıyorum da eşim baktı normal dedi
Bizimde her muayenede bezini açıp kontrol ediyor
İyi bari canım ben hatırlayamadım bakıp bakmadığını bu gidişte sorcam

Bende erken sünnet çok istiyordum ama nasip sonra yaptırmakmış bizim doktorumuz bezi açıp bakıyor arada ama oraya dikkat ediyormu bilmiyorum yarın sorarım onuda benim 2 yeğeniminde yukardaydi zamanla indi üroloji takip etti inmese sünnet olurken ameliyat olacaktı büyük yeğenim

Duruyor çok şükür canim ya valla kollarım.agtiyor belli zamandan sonra
İnşallah mama sandalyesinde falan dururlar
İnşallah durur bizim kuduruk bebeler
Mama sandalyesi araştırması yapıyordum bugün bir akrabamız hediye getirdi o sorundan kurtuldum yoksa araştır dur kolay beğenen biride değilim
Bu arada ben halen misafir kabul etmiyorum eşimin tarafi olursa kayınvalidem kabul ediyor aynı binadayiz

Bende araştırma yapıyorum daha şimdiden karar veremiyorum bende
Bizim ilk dogdunda gelen oldu şimdi gelen giden yok

Bende araştırma yapıyorum daha şimdiden karar veremiyorum bende
Bizim ilk dogdunda gelen oldu şimdi gelen giden yok
Gelmesinler zaten daha bizim bebeler minnak büyüsünler öyle gelirler bi yere gittiğimiz yok iyi kabul etmişsin ilk zaman
Kendim alsam şu ayarlanabilirlerden alacaktım gerektiğinde yatabilenlerden akrabamız masa sandalyeye de dönüsebilenden almış hoşuma gitti güzel inşallah oturur

Ay Allah korusun canım öyle bir şey olmasın inşallah hiç birimizde

Bu arada misafir konusu beni daha çok endişelendiriyor artık covid tekrar hortlamış umarım geldiklerinde de bilinçli olup bebeyi kucağa almak istemezler
Ben kendim çok dikkat ettim. Yiğenlwrime bile sarılmaya dokunmaya cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…