Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bana bildirim gelmemiş yine ya
Bu arada süt arttırmak için arpa ile aşure ve ayranlı çorba harika geliyor. Bugün ilk kez 1 seferde 90ml 100ml süt çıkardım. Normalde 25 50 ye zor geliyorduk.
Yulaf ezmesi de iyi geliyor canım kahvaltıda falan yersin. Birde dinlenmek gerçekten çok fark ediyor ya. Ben istersem dünyayı yiyeyim o gün dinlenmediysem sıkıntı

Yıkadık aglamadi çok kuzum tabi yanliz deildik ama durdu şimdi yıkandı daha çok uyucak uykucu şirinim
Ohh maşallah ilk zamanlar anlamıyorlar. İnşallah öyle devam eder ağlasa işimiz çok zor. Benimki bu defa biraz ağladı suyu dökerken falan korktuğunu hissettim. Konuşarak korkutmadan dökmeye çalış. Şimdi anlamaz da biraz büyüyünce

Kızlar benimde bazen uykuya dalınca aglio hatta eşimle merak ettik Google bakmış derin uykuya dalınca aglarlarmis bebekler
Aslında kundak yapabilssk bebiş kendini anne karnında hissediyormuş güvende hissediyormuş. Diğer türlü elleri falan boşta kalınca düşcem mi sanıyor artık ne oluyorsa. Ama şu sıcakta kundak yapılmaz ki

Oo sizin orası çok sıcak o zaman canım. Bizimki normal hatta bazen serin oluyor müslinden bir tık battaniye örtüyorm üzerine cam falan açınca yine aynı mı oluyor sıcaklığı

Yulaf ezmesi de iyi geliyor canım kahvaltıda falan yersin. Birde dinlenmek gerçekten çok fark ediyor ya. Ben istersem dünyayı yiyeyim o gün dinlenmediysem sıkıntı
Efetttt. Ben geçen bebekle 3 saat yattım kafam da rahattı kalktığımda bayağı süt vardı.

Oo sizin orası çok sıcak o zaman canım. Bizimki normal hatta bazen serin oluyor müslinden bir tık battaniye örtüyorm üzerine cam falan açınca yine aynı mı oluyor sıcaklığı
Aynı hep açık cam tek kat muslin örüyorum.Simdi aldım emzirme için dokunamazsin su gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…