- 19 Kasım 2020
- 22.180
- 48.367
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.821
Aynısını bizimki de yapıyorİyi yaptın kuzum çok sıcak onlarında canı var
Bu arada kızlar ya meme sert gelio çok aglio biraz aktiktan sonra alio bunu yeni huy etti napcam varmı bı çözümü alana kadar çok aglio meme biraz yumasayinca emmeye baslio
Hahah tamam çaktırmaProfil resmim sahte çaktırma
Bunun tek el versiyonunu çektik biz oğlusun eliyle
Anladım kuzum gece basio yaygarayiYa çok sertleşmeden emzireceksin ya da emzirme öncesi biraz sağım yapacaksın.tutmasi zor oluyor ondan zora gelmiyor senin ki
Öyle yapaim kuzumAynısını bizimki de yapıyoriklime nin dediği gibi yap
Bnde kendime şaşırıyorum doğumdan önceki günler size neler yaziodum direk yüklendi analık cesareti bana doğumla birlikte normalde cani kıymetli biriydim regli ağrısında bile baz yapardım şimdi hiç yatmadım oglus doğunca güçlü bı kadın oldum sanırımTureed kız hakikaten doğumdan sonra şaşırttın bizi paniksu 2 diyorduk yok bacım benden cesaretlisin sen,
Masallah maşallah sanaÖyle yapaim kuzum
Bnde kendime şaşırıyorum doğumdan önceki günler size neler yaziodum direk yüklendi analık cesareti bana doğumla birlikte normalde cani kıymetli biriydim regli ağrısında bile baz yapardım şimdi hiç yatmadım oglus doğunca güçlü bı kadın oldum sanırımbide bende cesaret de o gün acil yoğun bakım kapısında ateş düşerken yüklendi sanırım hepinizi sasirttim bak neler yapiom
Ben şeyi anlatmadım demi acilde yeni doğan die zorla daha yatırıp kan sonuçları cikana kadar antibiyotik verceklerdi biz bı gece kaldık odaya çıkardık prosedür öyleymiş yanımda bile kalmicakti neyse en son sabah baya olay yarattım imza attım kendi isteğimle cikioruz die öyle çıktımMasallah maşallah sanaoğlunun bir saçının teline zarar gelse dünyayı yakarım diyorsun dimi. Öyle bir deli cesareti geliyor
Aynen anlatmıştın canım iyi cesaretle çıkarmışsın ve iyi ki de çıkarmışsın. Onlara kalsa daha da devam edecekti antibiyotiğe. Daha yeni doğmuş el kadar bebeBen şeyi anlatmadım demi acilde yeni doğan die zorla daha yatırıp kan sonuçları cikana kadar antibiyotik verceklerdi biz bı gece kaldık odaya çıkardık prosedür öyleymiş yanımda bile kalmicakti neyse en son sabah baya olay yarattım imza attım kendi isteğimle cikioruz die öyle çıktımki sonradan iki kere boşuna antibiyotik verdiklerini başka bı doktor soledi
Önlem alamıyorum ben yaBu arada yine benden size dorubu çocuk sürekli kusuo öyle çok deil ama üstü batio bunun için önlem aliomusunuz az önce uykulu yattı e üstünü değiştirince uyandı sonra kaka Faslı üstümüze işeme kapanış sıralama hep böyle bizde
Bizimki de kusuyor bazen mendil koyuyorum ıslanan yere çoksa değiştiriyorum.Gece uykulu olduğu için gazını çıkarmıyor bende geceleri uğraşmıyorum doyurup yerine bırakıyorum çok sallamaya çalışıyorum.Geceleri çok kusmamis oluyor ama gündüz kusuyor çok hareketli Kendi kendini bir şekilde kusturuyorBu arada yine benden size dorubu çocuk sürekli kusuo öyle çok deil ama üstü batio bunun için önlem aliomusunuz az önce uykulu yattı e üstünü değiştirince uyandı sonra kaka Faslı üstümüze işeme kapanış sıralama hep böyle bizde
Evet gözümüzü dört acicaz yatma parası geceliği 950 aliolar o yüzden beş gün daha kalicaksiniz antibiyotiğe devam dedi o cumledensonra gözüm döndü sonra ertesi gün başka doktor sonuçlara bakıp gerek yokmuş hiç dedi o yüzden iyi bı doktro arioyurum acil durumlar içinAynen anlatmıştın canım iyi cesaretle çıkarmışsın ve iyi ki de çıkarmışsın. Onlara kalsa daha da devam edecekti antibiyotiğe. Daha yeni doğmuş el kadar bebe
Önlem alamıyorum ben yayani gündüz bazen önlük falan takıyorum ağız mendilini yanına seriyorum. Gece de gazını alırken hafif kusuyor ya üzerime mendilini seriyorum. Gece eğer ıkınmazsa çok kusmuyor bizimki
Bizimki kustumu az da olsa batirio üstünüBizimki de kusuyor bazen mendil koyuyorum ıslanan yere çoksa değiştiriyorum.Gece uykulu olduğu için gazını çıkarmıyor bende geceleri uğraşmıyorum doyurup yerine bırakıyorum çok sallamaya çalışıyorum.Geceleri çok kusmamis oluyor ama gündüz kusuyor çok hareketli Kendi kendini bir şekilde kusturuyor
Aynı fikirdeyim.Korkarak yerine bırakıyorum sesler çıkarınca ne olur uyu lütfen lütfen diyorumGünaydın hayırlı haftalar
Benimkide elini ağzına götürürse kusturuyor kendini demir damlasını verincede bazen biraz kusuyor yakalik takıyorum akşam yatmasına yakın 3 kere üst değiştimgece bende çok gazını çıkarmıyorum emzirip geri yatırıyorum yoksa uyanır daha uyut uyutabilirsen
Aynen bende öyleyim uyanmasın diye çıt çıkarmıyorum yerine öyle bir koyuyorum kiAynı fikirdeyim.Korkarak yerine bırakıyorum sesler çıkarınca ne olur uyu lütfen lütfen diyorum
Demir kullanmaya başladınız mı.3 aylıkken mı başlanıyor ben 4 diye hatırlıyorum
Ah sorma kuzum geçen yalvarır gibi bakıyor nasıl içim acıdı. Sıcak su torbasına ılığın sıcağında Bi su yapıyorum sabahları ayaklarının altına koyuyorum. İyi geliyor sankiBu gazlar ıkınmalar ne zaman bitecek ne zaman rahat uyuyacak yavrularımızbiz anneler alıştık artık uykusuzluğa
damla kullanmıyormusun kuzumBende gece gazını çıkarmadan yatırıyordm ama tam ben yatıyorum bu defa ıkınmaya mızırdanmaya başlıyor şimdi emdikten sonra biraz bekliyorum sonra gazını çıkarmak için uğraşıyorum çıkmazsa yatırıyorum. Toplam 1 saat gidiyor Hatta altını değiştirirsem 1 buçuk
Zalım geceler
Kullanıyorum canım Simplex kullanıyordum faydası var ile yok gibidamla kullanmıyormusun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?