Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynısını bizimki de yapıyor iklime nin dediği gibi yap

Profil resmim sahte çaktırma
Bunun tek el versiyonunu çektik biz oğlusun eliyle
Hahah tamam çaktırma
Bizde yeni yeni bir yerlere gitmeye başladık. Bazen duruyor bazen durmuyor ama bakalım henüz restorana falan cesaret edemiyorum krizi tutarsa diye yoksa bi serpme kahvaltı hayalimiz vardı

Aynısını bizimki de yapıyor iklime nin dediği gibi yap
Öyle yapaim kuzum
Tureed kız hakikaten doğumdan sonra şaşırttın bizi paniksu 2 diyorduk yok bacım benden cesaretlisin sen,
Bnde kendime şaşırıyorum doğumdan önceki günler size neler yaziodum direk yüklendi analık cesareti bana doğumla birlikte normalde cani kıymetli biriydim regli ağrısında bile baz yapardım şimdi hiç yatmadım oglus doğunca güçlü bı kadın oldum sanırım bide bende cesaret de o gün acil yoğun bakım kapısında ateş düşerken yüklendi sanırımhepinizi sasirttim bak neler yapiom

Masallah maşallah sana oğlunun bir saçının teline zarar gelse dünyayı yakarım diyorsun dimi. Öyle bir deli cesareti geliyor

Masallah maşallah sana oğlunun bir saçının teline zarar gelse dünyayı yakarım diyorsun dimi. Öyle bir deli cesareti geliyor
Ben şeyi anlatmadım demi acilde yeni doğan die zorla daha yatırıp kan sonuçları cikana kadar antibiyotik verceklerdi biz bı gece kaldık odaya çıkardık prosedür öyleymiş yanımda bile kalmicakti neyse en son sabah baya olay yarattım imza attım kendi isteğimle cikioruz die öyle çıktım ki sonradan iki kere boşuna antibiyotik verdiklerini başka bı doktor soledi

Bu arada yine benden size doru bu çocuk sürekli kusuo öyle çok deil ama üstü batio bunun için önlem aliomusunuz az önce uykulu yattı e üstünü değiştirince uyandı sonra kaka Faslı üstümüze işeme kapanış sıralama hep böyle bizde

Aynen anlatmıştın canım iyi cesaretle çıkarmışsın ve iyi ki de çıkarmışsın. Onlara kalsa daha da devam edecekti antibiyotiğe. Daha yeni doğmuş el kadar bebe
Önlem alamıyorum ben ya yani gündüz bazen önlük falan takıyorum ağız mendilini yanına seriyorum. Gece de gazını alırken hafif kusuyor ya üzerime mendilini seriyorum. Gece eğer ıkınmazsa çok kusmuyor bizimki

Bizimki de kusuyor bazen mendil koyuyorum ıslanan yere çoksa değiştiriyorum.Gece uykulu olduğu için gazını çıkarmıyor bende geceleri uğraşmıyorum doyurup yerine bırakıyorum çok sallamaya çalışıyorum.Geceleri çok kusmamis oluyor ama gündüz kusuyor çok hareketli Kendi kendini bir şekilde kusturuyor

Evet gözümüzü dört acicaz yatma parası geceliği 950 aliolar o yüzden beş gün daha kalicaksiniz antibiyotiğe devam dedi o cumledensonra gözüm döndü sonra ertesi gün başka doktor sonuçlara bakıp gerek yokmuş hiç dedi o yüzden iyi bı doktro arioyurum acil durumlar için
Bizimki çok kusuklu

Bizimki kustumu az da olsa batirio üstünü birazda fazla kusuklu

Günaydın hayırlı haftalar
Benimkide elini ağzına götürürse kusturuyor kendini demir damlasını verincede bazen biraz kusuyor yakalik takıyorum akşam yatmasına yakın 3 kere üst değiştim gece bende çok gazını çıkarmıyorum emzirip geri yatırıyorum yoksa uyanır daha uyut uyutabilirsen

Aynı fikirdeyim.Korkarak yerine bırakıyorum sesler çıkarınca ne olur uyu lütfen lütfen diyorum
Demir kullanmaya başladınız mı.3 aylıkken mı başlanıyor ben 4 diye hatırlıyorum

Aynı fikirdeyim.Korkarak yerine bırakıyorum sesler çıkarınca ne olur uyu lütfen lütfen diyorum
Demir kullanmaya başladınız mı.3 aylıkken mı başlanıyor ben 4 diye hatırlıyorum
Aynen bende öyleyim uyanmasın diye çıt çıkarmıyorum yerine öyle bir koyuyorum ki
Biz yoğun bakımdan çıktıktan sonra başladık canım prematüre olduğu için erken başlattılar kanımızda düşükdü biraz

Bende gece gazını çıkarmadan yatırıyordm ama tam ben yatıyorum bu defa ıkınmaya mızırdanmaya başlıyor şimdi emdikten sonra biraz bekliyorum sonra gazını çıkarmak için uğraşıyorum çıkmazsa yatırıyorum. Toplam 1 saat gidiyor Hatta altını değiştirirsem 1 buçuk
Zalım geceler

Bu gazlar ıkınmalar ne zaman bitecek ne zaman rahat uyuyacak yavrularımız biz anneler alıştık artık uykusuzluğa
Ah sorma kuzum geçen yalvarır gibi bakıyor nasıl içim acıdı. Sıcak su torbasına ılığın sıcağında Bi su yapıyorum sabahları ayaklarının altına koyuyorum. İyi geliyor sanki

damla kullanmıyormusun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…