- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.761
Bu arada ben yikamadim ama ateşi çıktığında hastanede yıkadılar cocumu o günEvt artik sarılık riski geçti mi bizim için bilmiorum hala korkuorum düştü kuzum ama azcik nemliydi die göbek bağ yeri kurudu yeni yikayamadik bu gün yikicaz dedim eksimik oldu çocum ilk banyosundan sonra hergun yıkarım coxumu artıkbide gece kalktiginizda tek meme mi veriosunuz bazen tek de uyuyo bide gece 3 saati buluo gündüz iki saat bazen daha erken veriyorum ama gece uyanma skintimiz var die uzuo sizin nasi kuzum
Demekki o gıçkırık herkeste var benimkide öyle hıçkırınca kusuyor aynen çabuk geöer inşallahAynen canım ya hele bide yatarken hıçkırık tutarsao zaman da çok kusuyor hemen kaldırıyorum ama yine de gidiyor yazık ya kendi de kötü oluyor kusunca bazen şu günler çabucak geçsin istiyorum
Canım ben dönüşümlü veriyorum çünkü ikisini birden emmiyor geri uyuyor emme süresi zaten kısaldıEvt artik sarılık riski geçti mi bizim için bilmiorum hala korkuorum düştü kuzum ama azcik nemliydi die göbek bağ yeri kurudu yeni yikayamadik bu gün yikicaz dedim eksimik oldu çocum ilk banyosundan sonra hergun yıkarım coxumu artıkbide gece kalktiginizda tek meme mi veriosunuz bazen tek de uyuyo bide gece 3 saati buluo gündüz iki saat bazen daha erken veriyorum ama gece uyanma skintimiz var die uzuo sizin nasi kuzum
Benimkide hıçkırıyor mideleri genişliyor derler bizdeDemekki o gıçkırık herkeste var benimkide öyle hıçkırınca kusuyor aynen çabuk geöer inşallah
Allah yardımcın olsun canım biz tek bebekle yeri geliyor zorlanıyoruzKızlar hiç sormayın. Annem gitti bebeklere yalnız bakiyorum. Gerçekten iki bebek çok zor. Tuvalete bile zor gidiyorum. Yemek desen asla yiyemiyorum. Ama tüm bunlara rağmen bebeklerime çok aşığım. Onlara yetebilmek, iyi bakabilmek için uğraşıp duruyorum
Aynen canım benim bazen fazla yiyincede kusuyorlar az kaldı büyüyecekler inşallah sağlıklaBenimkide hıçkırıyor mideleri genişliyor derler bizdeAllahtan hıçkırırken kusmuyor cok emerse yada emme sonrası alt falan alırsam kusuyor bende cok oynatmamaya çalışıyorum dediğiniz gibi bazen direk sütü bazende kesik kusuyor
Sağlıklı olsunlarda canım bunlar geçici şeylerAynen canım benim bazen fazla yiyincede kusuyorlar az kaldı büyüyecekler inşallah sağlıkla
Gece çok zor kuzum bazen arada altını alıp iki memeyi veriyorum gece ozaman üç saat oluo neden bu kadar uykucu bilemedim aciktiginda kendi uyansa ağlasa keşkeCanım ben dönüşümlü veriyorum çünkü ikisini birden emmiyor geri uyuyor emme süresi zaten kısaldı
3 saat normal artık büyüyor ama sen yinede 2 saatte bir uyandırıp vermeye çalış canım benimki bazen oluyor saat başı kalkıyor biraz emip uyuyor büyüdükçe huyları değişiyor
Sarılık riski geçtiyse sıkıntı olmaz bence 3 saat aciksa zaten uyanır canım kontrol ne zaman sen yine bu gece besleme işini doktoruna sor. Benimki de yoğun bakımdan çıktıktan sonra çok uyurdu meme almasa bile biberonla veriyordum doktor uyuması cok normal demişti büyüdükçe uyku duzeni değişiyor beslenmek için kendisi uyanıyor uyanmasa bile sesler çıkartıyor ben hemen kucağıma alıp emzırıyorumGece çok zor kuzum bazen arada altını alıp iki memeyi veriyorum gece ozaman üç saat oluo neden bu kadar uykucu bilemedim aciktiginda kendi uyansa ağlasa keşke
Olsun canım iyi yapmışsın ilk banyonu yapınca yaz bize nasıl oldu ben dokunamadım sadece su döktümEvt artik sarılık riski geçti mi bizim için bilmiorum hala korkuorum düştü kuzum ama azcik nemliydi die göbek bağ yeri kurudu yeni yikayamadik bu gün yikicaz dedim eksimik oldu çocum ilk banyosundan sonra hergun yıkarım coxumu artıkbide gece kalktiginizda tek meme mi veriosunuz bazen tek de uyuyo bide gece 3 saati buluo gündüz iki saat bazen daha erken veriyorum ama gece uyanma skintimiz var die uzuo sizin nasi kuzum
Aynen canım sindirim sistemi gelişiyormuş minnaklarınDemekki o gıçkırık herkeste var benimkide öyle hıçkırınca kusuyor aynen çabuk geöer inşallah
Ayy doğrudur canım ya ben biriyle yetişemiyorum. Rabbim kolaylık versin inşallahKızlar hiç sormayın. Annem gitti bebeklere yalnız bakiyorum. Gerçekten iki bebek çok zor. Tuvalete bile zor gidiyorum. Yemek desen asla yiyemiyorum. Ama tüm bunlara rağmen bebeklerime çok aşığım. Onlara yetebilmek, iyi bakabilmek için uğraşıp duruyorum
Çocuk doktoru da 3 saat te biri gecmesin dedi gündüz derin uyumadı için bizde bazen her saat oluo her agladinda veriyorum ama gece ellemesek hiç uyanmicak evet emmenin süresi çok farkedio kuzum.haber veririm tabi bakalım ben dokunabilcemmiOlsun canım iyi yapmışsın ilk banyonu yapınca yaz bize nasıl oldu ben dokunamadım sadece su döktümgece dönüşümlü veriyorum canım her uyandığımda ayrı meme. İkisini de uyarmış oluyoruz süt üretimi için
3 saat çok değil canım belki karnı tok o yüzden zor uyanıyor. Yine doktora sorarsın. Bizim bazen saat başı bazen bir buçuk saatte bir oluyor canım. Emme durumuna göre değişiyor
Bnde öyle demekki doru yapiomusumTureed kız uyku sersemi anlamamışım soruyu
Uyandığında tek meme veriyorum canım ama değişiyor bazen altını değiştirince tekrar istiyor diğerini de verip uyutuyorm
Dokunursun canım sen benden cesaretli çıktın bakÇocuk doktoru da 3 saat te biri gecmesin dedi gündüz derin uyumadı için bizde bazen her saat oluo her agladinda veriyorum ama gece ellemesek hiç uyanmicak evet emmenin süresi çok farkedio kuzum.haber veririm tabi bakalım ben dokunabilcemmi
Tam ne zaman kendi acikcak bu sabah saatine az kala kendi ağladı çok duygulandımDokunursun canım sen benden cesaretli çıktın bakkesinlikle canım 3 saati geçmesin. Kendi uyanmaya başlayınca çok iyi olacak senin için yine ilk zamanlar alarm kur bebeye güvenme. Ben ne olur ne olmaz diye uzun bir süre kurdum alarm.
Şimdi bebe mızmızlanıyor sesine uyanıyorm bebek nerde yoksa üstüne mi yattım diye Bi panikle kalkıyorm bazen yataktan
Evet bazen hepsini aynı anda yapası tutuyor sıpalarınTam ne zaman kendi acikcak bu sabah saatine az kala kendi ağladı çok duygulandımsonra si vahimdi ama önce alt alma üst değiştirme sonra kaka sonra kusma derken bide isedi hepsini aynı anda yapaim dio oglus
İnşallah canım çok zorlaniorum uykucu şirin leEvet bazen hepsini aynı anda yapası tutuyor sıpalarıntam kaçıncı günde geçti hatırlamıyorum canım ama bak yavaş yavaş başlamış seninki de belki devamı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?