Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benim de problemin o canım aynı şekilde gazını bir iki çıkarıyor 3.de hafiften kusuyor hep yan yatırıyorum korkudan
Hafif olsa keşke bazen ne var ne yok çıkarıyor ıkınırken ve kıstuktan sonra hemen emzirmeyin mide biraz dinlensin diyorlar ama bizimki bazen kıyameti koparıyor mecbur emzirmek zorunda kalıyorum

Hafif olsa keşke bazen ne var ne yok çıkarıyor ıkınırken ve kıstuktan sonra hemen emzirmeyin mide biraz dinlensin diyorlar ama bizimki bazen kıyameti koparıyor mecbur emzirmek zorunda kalıyorum
Bunlar çok fena yaa. Benim ki de aynı memeyi çıkartana kadar bile yıkıyor ortalığı

Tureed analık nasıl gidiyor ses ver
Alistik sanki kuzum birbirimize biraz sabırsız ozaman panik oluorum memeyi tutmaya iki saniye sabrı yok mesala bide hala uykudan uyandırma durumu biraz zorluo onun dışında alıştım kuzum gece nöbetleri yoruo uyandırma olayı kendimi aglio sizinkiler

İlk zamanlar alarm kuruyordm canım ama şuan kendi ağlıyo
Seninki de bir kaç güne kendi uyanır büyük ihtimalle

Ah canım bende emziriyorum aynı durumdayız benimki bu iki gündür daha az çıkarıyor biraz büyüseler rahatlıyacaklar

Ah canım bende emziriyorum aynı durumdayız benimki bu iki gündür daha az çıkarıyor biraz büyüseler rahatlıyacaklar
Aynen canım ya hele bide yatarken hıçkırık tutarsa o zaman da çok kusuyor hemen kaldırıyorum ama yine de gidiyor yazık ya kendi de kötü oluyor kusunca bazen şu günler çabucak geçsin istiyorum

Ya kıyamam çabuk yorulup uyuyor dimi sarılık olmasın da gerisi önemli değil bak yine iyisin maşallah ilk banyosunu yaptırdınız mı göbiş düşmüştür
Evt artik sarılık riski geçti mi bizim için bilmiorum hala korkuorum düştü kuzum ama azcik nemliydi die göbek bağ yeri kurudu yeni yikayamadik bu gün yikicaz dedim eksimik oldu çocum ilk banyosundan sonra hergun yıkarım coxumu artık bide gece kalktiginizda tek meme mi veriosunuz bazen tek de uyuyo bide gece 3 saati buluo gündüz iki saat bazen daha erken veriyorum ama gece uyanma skintimiz var die uzuo sizin nasi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…