- 2 Şubat 2018
- 1.407
- 2.316
- 133
- 29
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.741
Benim de problemin o canım aynı şekilde gazını bir iki çıkarıyor 3.de hafiften kusuyor hep yan yatırıyorum korkudanBu kusma işi benimde canımı çok sıkıyorgazı olduğu zaman ne yaparsam yapayım ıkınırken hemen kusuyor
Hafif olsa keşke bazen ne var ne yok çıkarıyor ıkınırkenBenim de problemin o canım aynı şekilde gazını bir iki çıkarıyor 3.de hafiften kusuyor hep yan yatırıyorum korkudan
Bunlar çok fena yaa. Benim ki de aynı memeyi çıkartana kadar bile yıkıyor ortalığıHafif olsa keşke bazen ne var ne yok çıkarıyor ıkınırkenve kıstuktan sonra hemen emzirmeyin mide biraz dinlensin diyorlar ama bizimki bazen kıyameti koparıyor mecbur emzirmek zorunda kalıyorum
Alistik sanki kuzum birbirimize biraz sabırsız ozaman panik oluorum memeyi tutmaya iki saniye sabrı yok mesala
Aman sorma ya sanki canını yakıyoruzBunlar çok fena yaa. Benim ki de aynı memeyi çıkartana kadar bile yıkıyor ortalığı
İlk zamanlar alarm kuruyordm canım ama şuan kendi ağlıyoAlistik sanki kuzum birbirimize biraz sabırsız ozaman panik oluorum memeyi tutmaya iki saniye sabrı yok mesalabide hala uykudan uyandırma durumu biraz zorluo onun dışında alıştım kuzum gece nöbetleri yoruo uyandırma olayı kendimi aglio sizinkiler
Ah canım bende emziriyorum aynı durumdayız benimki bu iki gündür daha az çıkarıyor biraz büyüseler rahatlıyacaklarHafif olsa keşke bazen ne var ne yok çıkarıyor ıkınırkenve kıstuktan sonra hemen emzirmeyin mide biraz dinlensin diyorlar ama bizimki bazen kıyameti koparıyor mecbur emzirmek zorunda kalıyorum
İnşallah canım ya o kadar zor uyandiriorum ki uyanınca da iki saniye beklemeye Sabri olmuoİlk zamanlar alarm kuruyordm canım ama şuan kendi ağlıyo
Seninki de bir kaç güne kendi uyanır büyük ihtimalle
Aynen canım ya hele bide yatarken hıçkırık tutarsaAh canım bende emziriyorum aynı durumdayız benimki bu iki gündür daha az çıkarıyor biraz büyüseler rahatlıyacaklar
Ya kıyamam çabuk yorulup uyuyor dimiİnşallah canım ya o kadar zor uyandiriorum ki uyanınca da iki saniye beklemeye Sabri olmuo
Evt artik sarılık riski geçti mi bizim için bilmiorum hala korkuorum düştü kuzum ama azcik nemliydi die göbek bağ yeri kurudu yeni yikayamadik bu gün yikicaz dedim eksimik oldu çocum ilk banyosundan sonra hergun yıkarım coxumu artıkYa kıyamam çabuk yorulup uyuyor dimisarılık olmasın da gerisi önemli değil bak yine iyisin maşallah ilk banyosunu yaptırdınız mı göbiş düşmüştür
Kızlar hiç sormayın. Annem gitti bebeklere yalnız bakiyorum. Gerçekten iki bebek çok zor. Tuvalete bile zor gidiyorum. Yemek desen asla yiyemiyorum. Ama tüm bunlara rağmen bebeklerime çok aşığım. Onlara yetebilmek, iyi bakabilmek için uğraşıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?