- 19 Kasım 2020
- 22.180
- 48.365
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.781
Yerim onuİnşallah canım çok zorlaniorum uykucu şirin le![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim onuİnşallah canım çok zorlaniorum uykucu şirin le![]()
Benim bebem bu![]()
Kimin bebesi bu
Memede uyur tam beşiğe koyarken mod budur![]()
Hepimizin bebesi![]()
Kimin bebesi bu
Gelmedikleri yıllaron acısını fena çıkarıyor bu bebelerHepimizin bebesi![]()
YıkadıkYerim onu![]()
Kızlar benimde bazen uykuya dalınca aglio hatta eşimle merak ettik Google bakmış derin uykuya dalınca aglarlarmis bebeklerGelmedikleri yıllaron acısını fena çıkarıyor bu bebelerseninki nasıl oldu canım ağlayarak uyanması geçti mi
Benim olabilir![]()
Kimin bebesi bu
Yulaf ezmesi de iyi geliyor canım kahvaltıda falan yersin. Birde dinlenmek gerçekten çok fark ediyor ya. Ben istersem dünyayı yiyeyim o gün dinlenmediysem sıkıntıBana bildirim gelmemiş yine ya
Bu arada süt arttırmak için arpa ile aşure ve ayranlı çorba harika geliyor. Bugün ilk kez 1 seferde 90ml 100ml süt çıkardım. Normalde 25 50 ye zor geliyorduk.
Ohh maşallahYıkadıkaglamadi çok kuzum tabi yanliz deildik ama durdu
şimdi yıkandı daha çok uyucak uykucu şirinim
Aslında kundak yapabilssk bebiş kendini anne karnında hissediyormuş güvende hissediyormuş. Diğer türlü elleri falan boşta kalınca düşcem mi sanıyor artık ne oluyorsa. Ama şu sıcakta kundak yapılmaz kiKızlar benimde bazen uykuya dalınca aglio hatta eşimle merak ettik Google bakmış derin uykuya dalınca aglarlarmis bebekler
Oo sizin orası çok sıcak o zaman canım. Bizimki normal hatta bazen serin oluyor müslinden bir tık battaniye örtüyorm üzerineKizlar sizin minnoslar da çok terliyor mu.Benim ki her beşikten alınca su gibi olmuş oluyor.Zibin üzerine kısa kol giydiriyordum.Artik tek zıbın ama yine aynı sürekli üst değiştiriyorum.Nasil çözüm bulacağım bilmiyorum
Efetttt. Ben geçen bebekle 3 saat yattım kafam da rahattı kalktığımda bayağı süt vardı.Yulaf ezmesi de iyi geliyor canım kahvaltıda falan yersin. Birde dinlenmek gerçekten çok fark ediyor ya. Ben istersem dünyayı yiyeyim o gün dinlenmediysem sıkıntı![]()
Aynı hep açık cam tek kat muslin örüyorum.Simdi aldım emzirme için dokunamazsin su gibi.Oo sizin orası çok sıcak o zaman canım. Bizimki normal hatta bazen serin oluyor müslinden bir tık battaniye örtüyorm üzerinecam falan açınca yine aynı mı oluyor sıcaklığı
Arada yapıyor canımGelmedikleri yıllaron acısını fena çıkarıyor bu bebelerseninki nasıl oldu canım ağlayarak uyanması geçti mi
Günaydın dın dın dınhayırlı pazarlar kızlar