Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bu arada bu aralar sütle ilgili sorun yaşıyorum o yüzden gece eşim mama veriyor ben yatayim süt olsun diye ama dayanamayıp kalkıyorum.
Lactamil içiyorum. Dut kaynattim içtim. Bol su içiyorum. Hurma, incir vs yiyorum
Kaynanam bugün bulgur çorbası yaptı onu ictim. Ama sağ göğsümden süt gelmedi. 2 saat önce kızım çektiğinde vardı ama.
Süt stresi biraz yoracak galiba. Gerçi yoruluyorum ve dinlemiyorum belki de o yüzden bunu yaşıyorum 😔😔

Haftada 1 miiiii.
Kız ben kıçını her 💩 yaptığında yıkıyorum sabunluyorum. 2 günde bir banyo yaptiriyorum. O da günlük yaptırcam da hava serin hâlâ 🙈🙈
Suyu sevmiyormuş ya az uzak kalsın diye dedim Kız😅 diğer mesajını alıntı yapmıştım hurda bir yerde olmalıudı😅 neyse evet bağırsaklaron çıkış noktasına doğru saat yönünde yapılmalı diğer karnına bastırma da ben korkuyorum çok şeetmemek lazım x😅

Marka model hiç bakmadım ama otomatik sallanan araştırır alırdım şimdide akşamki diyorum en fazla ne kadar kullanılıyor acaba

Ya oda var aslında çok kullanılmıyor pahalı bir şey almayın demişlerdi zaten sizinkiler 3. Aya giriyor
Bende bu yüzden çok kararsızım 3 aylık oluyor severmi ne kadar daha kullanılır hep kafamda sorular uygun bisey olsa hiç gözüm görmez pahalilarda

Back
X