Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Minnak embriyolarımız artık kucağımızda...
Kokularını doya doya içimize çekiyoruz...
Bugün banyosunu yaptırdım..
Masaj yaparken konuştum kızımla...
Sen minnacık bi embriyo idin...
Bana geldin.. Biz olduk kızım dedim..
İçimde neler yaşadık..
Ne badireler ne hikayeler atlattık...
Mucizemsin benim sen dedim...
Bı gülümseme...
Çekilen herşeye değer 🧿

Ara ara bakışıyoruz... O transfer, sonraki bekleme, pozitif haberi alma, kanamalar, riskler .... Hepsi gözümün önünden geçiyor.... Gerçekten İnci'mi Doğurmuşum..

Kıymetlilerimiz...

Ayaklarına Taş Değmesin 🧿
Aminnn
Ah ahhh 😍😍 hepimiz neler yaşadık. Bu günlere nasıl geldik. Cidden büyük bir mucize 😍 bende bazen emzirirken saçlarını okşayıp aynı şeyleri düşünüyorum. Saçına minicik bir toz tanesi görünce bu taneden bile küçüktün. Ne çabalarla geldin diyorum. Rabbime ne kadar şükretsek azdır
Allahm evlatlarımızı korusun sağlıklı huzurlu mutlu ömürleri olsun hepsinin 😍😍🧿🧿
Bazı şeylerde kolaylık cidden ben ilk zamanlar çok rahat ettim annemle nöbetleşe bakıyorduk sagdıgım sütleri ısıtıp veriyordu annem gidincede eşim baktı akşamları ben uyudum😂
Hahah ben akıllı hep kendim kalktım 😅😅 Bi defa artık yeter uyanırsa mama yapın ben uyucam dedim😅😅

Ayy sorma en çok korktuğum şey 😅
Ah ah ne kaaaa güzell😅😅 bende eşime sürekli sizinkileri örnek veriyorum 😅 bir gün belki bende yazarım buraya uyudumm diye 😅
Ben gece bazen emzirirken eşim yanımdaysa gözümü kapatıyorum uyuyormuş gibi bakım napicak diyorum hemen sesleniyor cocuk kucağında diye 🤣🤣
Hiç mi yardımcı olmuyor kuzum

24 al 12 öde kampanyası yapmışlar ben de uydum akıma aldım bakalım 😂İnşallah memnun kalırım senin gibi göğüslerin patlamasından korkarım 🤣 Benim minnak canavar beni emzik olarak kullandığı için izin vermez gerçi de olsun şansımı deneyim ☺️

Bende dün içtim yine.
Gece full emdi. Beşiğe koyuyorum gözler açılıyor deli olacağım. En sonunda eşim almış tentene temasla uyutmuş sağolsun. Sabah yine meme krizi. Diyorum arada emzik versemmi de bende rahat etsemmi ama bilemedim onu. Şimdi bizi yataktan kaldırttı koccaman dubble yatağa koydum uyudu sıpa 😜😜😜😜

Bende dün içtim yine.
Gece full emdi. Beşiğe koyuyorum gözler açılıyor deli olacağım. En sonunda eşim almış tentene temasla uyutmuş sağolsun. Sabah yine meme krizi. Diyorum arada emzik versemmi de bende rahat etsemmi ama bilemedim onu. Şimdi bizi yataktan kaldırttı koccaman dubble yatağa koydum uyudu sıpa 😜😜😜😜
Emzik vereceksen şimdiden vermeni tavsiye ederim canım sonra almıyorlar 🤭🤭 artık yatakların yeni sahibi bebişler 🥰

Bende dün içtim yine.
Kesinlikle nefese katılıyorum vereceksen o dönemde ver biz hala uğraşıyoruz tutsun diye 😅

Ben gece bazen emzirirken eşim yanımdaysa gözümü kapatıyorum uyuyormuş gibi bakım napicak diyorum hemen sesleniyor cocuk kucağında diye 🤣🤣
Hiç mi yardımcı olmuyor kuzum
Yardımcı olduğu zaman da oluyor canım ama şöyle bir durum var şimdi akşam geliyor işten ve bizim bir haftadır akşam krizlerimiz var. Eşimde durmuyor o yüzden mecbur bana kalıyor yine 😬 gece de uyanırsa altını falan değiştirmede yardım ediyor ama diğer türlü ben kıyamıyorum sabah işe gidecek diye 😅 öyle karmaşık bir şey işte

Yardımcı olduğu zaman da oluyor canım ama şöyle bir durum var şimdi akşam geliyor işten ve bizim bir haftadır akşam krizlerimiz var. Eşimde durmuyor o yüzden mecbur bana kalıyor yine 😬 gece de uyanırsa altını falan değiştirmede yardım ediyor ama diğer türlü ben kıyamıyorum sabah işe gidecek diye 😅 öyle karmaşık bir şey işte

Ben çok güze kıyıyorum valla.
Gerçi sağolsun benim dememe bile gerek kalmıyor.
Evde olduğu için bu aralar çoğu şeyi yapıyor.
Bebekle ilk hafta nerdeyse hep o ilgilendi.
Geceleri ağrım varken hep o kalktı altını yıkadı uyuttu.
Tam hayalimdeki gibi oldu herşey 🧿
Babakiz aşkı olsun isterim hep aralarında..
Bağları kuvvetli olsun, arkadaş gibi olsunlar...
Ben babamla çok uzağız. Kızımın öyle olmasını istemem.

Valla gerektiği zaman bende çok güzel kıyıyorum🤣🤣 zaten kendimi iyi hissedersem bakıyorum ama ben uykusuzsam gün içinde yorulduysam gece belli bir saate kadar kıyıyorum işede mecbur 2 3 saatlik uyku ile gidiyor. Allah razı olsun ben demeden zaten kendisi ilgileniyor sadece alt degistiremiyor 😂😂

Kizlar nasılsınız benim kuzular hala kuvezde 10 gun oldu 10 15 güne taburcu olurlar inşallah 🤗sabırsızlıkla bekliyorum o günü size sormak istediğim sütunuz be zaman geldibenim 3.gun gelmeye başladı 1 cay kaşığı kadar yavas yavas arttı şimdi gün de 50 60 ml anca çıkıyor merak ettiğim zamanla artar mj düzelir mi yoksa her bebeğe 1 öğün bile çıkmayacak mi göğüslerim aşırı şiş dokunamiyorum bile hertarafı çatladı pompayla sagarken aglayasim geliyor acidan ne zaman düzelir bi fikriniz var mı bu arada daha bebekler eve gelmeden hic boş vakit bulamıyorum gelince sanırım telefonu elime alacak zaman bulamayacam

Kizlar nasılsınız benim kuzular hala kuvezde 10 gun oldu 10 15 güne taburcu olurlar inşallah 🤗sabırsızlıkla bekliyorum o günü size sormak istediğim sütunuz be zaman geldibenim 3.gun gelmeye başladı 1 cay kaşığı kadar yavas yavas arttı şimdi gün de 50 60 ml anca çıkıyor merak ettiğim zamanla artar mj düzelir mi yoksa her bebeğe 1 öğün bile çıkmayacak mi göğüslerim aşırı şiş dokunamiyorum bile hertarafı çatladı pompayla sagarken aglayasim geliyor acidan ne zaman düzelir bi fikriniz var mı bu arada daha bebekler eve gelmeden hic boş vakit bulamıyorum gelince sanırım telefonu elime alacak zaman bulamayacam
Biz iyiyiz çok şükür canım arada burun tıkanıklığı oluyor oğlusun o zorluyor bizi. Sen nasılsın kuzuların durumu nasıl süt mü götürüyorsun emzirmeyemi çağırıyorlar benimde ilk 3 gün damla damla zorla geliyordu canım 5. Gün artmaya başladı sen beslenmene dikkat et en az 3 litre su iç komposto yapsınlar özellikle içinde dut ve üzüm olsun hurma ceviz badem dereotu helva bunlardan ye keşke bulabilseniz bozada iyiymiş benim oğluşum yoğun bakımda yatarken doktoru boza bulabilirsen alıp iç sütün artsın demişti. Zamanla artar inşallah seninkide canım olmadı takviye yaparsın. Ama kuzular gelip emerse dahada artıyor. Benden sana tavsiye eğer süt götürmüyorsan buzluğa stok yap canım. İkiz anneleri sana dahada yardımcı olurlar inşallah bol bol gelir sütün şifa olur ballara🥰🥰

Otomatik mi manuelmi pompan canım ben ilk Otomatik ile sagdım sonra Manuelle denemiştim Manuel bana daha rahat geldi daha az canım acıyordu sanki onunla daha çok sağıyordum

Kızlar bende size bir şey soracağım.cuma günü Doğum yaptım,sütüm biraz geldi şükür,benim problemim göğüsümü tamamen veremiyorum ağzına,bunun için bir yöntem var mı, ucunu çekiyor ama çok güçsüz,ilk zamanlar güçsüz mü çekiyor yoksa ben veremediğim için mi tam anlayamadım.

Kızlar bende size bir şey soracağım.cuma günü Doğum yaptım,sütüm biraz geldi şükür,benim problemim göğüsümü tamamen veremiyorum ağzına,bunun için bir yöntem var mı, ucunu çekiyor ama çok güçsüz,ilk zamanlar güçsüz mü çekiyor yoksa ben veremediğim için mi tam anlayamadım.
Gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzu 🥰 evet ilk zamanlar güçsüz oluyorlar çabuk yoruluyorlar ama seninde göğüs ucunu tamamen vermen gerekiyor ben sıkıntı yaşamadım arada ucunu alıyordu ama sonra tam kavriyordu inşallah seninde çabucak alışır

Back
X