Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Geçen zar zor yazdım yolladım sandım mesaj gitmemiş 😌ahh kuzum çok zorlu günler di geldik eve o gün ev sıcaktı ailedekilr geldi yinede kalabalık oldu e az cam açıp klima felan calismadi o akşam cocum hiç uyumadı tüm gece ayaktydik emdi kalktı geri neyse ertesi günde öğlen öyleydi anlamadım sıcak ama kondurmadim sonra bı baktım ateş bı gittik hastaneye 40 ateş 🥺Allah'ım kimseye yaşatmasın çocuk doktoru yoktu neyse yoğun bakıma aldılar mudale için 30 günden kuxuk oldugu için yatış yaptilar bide eve gidebilirsiniz dediler enfeksiyon kaynaklı felan olabilir dediler çok kötüydü napcagimi bilemedim kuvez de gördüm aklım cikcakti neyse tam kan sayımı yaptılar bişe çıkmadı şükür benle birlikte odaya yatış yapildi serum bağladılar bide pazartesi yi beklicez kültür sonucu için dediler hayatımin en zor günleriydi bu arada ateş düştü ama önlem amaçlı yenidoğan olduğu için daha titiz dabraniolar neyse hala cikarmicaklardj ben eve gidicem dedim antibiyotik istemiorum dedim ozaman imza at öle taburcu ol dediler öle yaotim neyse eve geldik iyileşti bebeim ama bu seferde öğlen emdi güzel sutumde artmış bu seferde uyanmio 🥺🥺çok korktum doğum Hastanesi'ne gittim o uzak die gitmedim ilk keşke gitsemisim su kaybı olmuş sıcak die herşey güzel mama verme sadece klima hiç kapatmkscaz bebeimin keyfi yerinde 🥺🥺ama ben çok korktum herşey ticarethane olmuş o an naocaigmi bilemedim para için daha dört gün yatircaklardi olay çıkartmasam

Neyse çok uzun oldu kuzum ama onun dışında düzenimiz buhun oturdu uyuması yemesi keyfi yerinde şükür benim ağrım var ama unuttum üç gün 5 saat uyumuşum dur 🤭🤭
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavrularimiza bizde şu burun tıkanıklığını atlatamadik bazen çok zorluyor açıyorum ama biraz rahat sonra yine aynı özellikle sabaha karşı bebisler hasta olmasa keşke 😔

ben kızıma yaptırdım kuzum 2 dozluk olanını.. bizim çocuk doktoru önemini uzun uzun anlatmıştı..
iyi ki yaptırmışım diyorum çünkü geçen ay olduğum şehirde rota virüsü salgını başlamıştı çocuklarda :KK43:
menenjit desen cep yakıyor ama o her yaşta yakanılan bir hastalık olduğu için zaten önemli onuda yaptırıyorum 5 doz
2 dozumuz kaldı
Yaa menenjiti de mi ödemiyır 😬😬 ne saçma ya 😬 bizde büyük ihtimalle yaptıracak gibiyiz rotayı. İleride pişmanlık yaşamak istemiyorum bakalım

Bizim Dr 3.ve 5. Ayda öneriyorum dedi. İkinci ayda zaten aşıları var diye. Bakalım bizde yaptırırız gibi
Sağlık ocağındaki hemsirede 3. Ay yapalım dedi 3. Ay aşısı yok diye ben doktoru ile konuşayım öyle dedim prematüre olduğu için ne zaman yapılacağını doktoru ben söylicem demişti

Menenjit kaçıncı ayda yapılıyor
cnm sabit ayları yok değişiyor (aşıya başladığın aya göre değişiyor) biz hemen başlamıştık.. ne kadar erken olursa o kadar rahatlatır kafasıyla biz 3. ayda başlamıştık ilk dozumuza sonra onlar tarih verdiler en son mayısta olduk 3. dozu
1 yaşında bu ay 4. dozumuz
ağustosta son dozumuz var

cnm sabit ayları yok değişiyor (aşıya başladığın aya göre değişiyor) biz hemen başlamıştık.. ne kadar erken olursa o kadar rahatlatır kafasıyla biz 3. ayda başlamıştık ilk dozumuza sonra onlar tarih verdiler en son mayısta olduk 3. dozu
1 yaşında bu ay 4. dozumuz
ağustosta son dozumuz var
Teşekkür ederim canım gidince bunuda sorayım doktoruna sizin az kalmış şifa olsun inşallah maşallah 1 yaş olmuşsunuz darısı bizlere. Sen tecrübeli annesin yakalamışken sorayım burun tıkanıklığı oluyormuydu senin bebisdede 2 buçuk aylığız kurtulamiyoruz burun tıkanıklığından bi kaç gün iyiyiz sonra yine tıkanıyor doktora götürünce dediği şey burnunu açık tut temizle emzir yapıyorum ama tam geçmiyor yıprandım onu tıkalı gördükçe 😔

Teşekkür ederim canım gidince bunuda sorayım doktoruna sizin az kalmış şifa olsun inşallah maşallah 1 yaş olmuşsunuz darısı bizlere. Sen tecrübeli annesin yakalamışken sorayım burun tıkanıklığı oluyormuydu senin bebisdede 2 buçuk aylığız kurtulamiyoruz burun tıkanıklığından bi kaç gün iyiyiz sonra yine tıkanıyor doktora götürünce dediği şey burnunu açık tut temizle emzir yapıyorum ama tam geçmiyor yıprandım onu tıkalı gördükçe 😔
oo biz baya yaşadık... malesef doğalgazın kuruluğundan dolayı... cokta grip oldu benm kızım...
zaten ilaç felan veremezler o aylarda cnm.. bol bol aynen okyanus suyuyla temiz tutmaya bak..
ben 4 aylıktan sonra izotonik serum kullanmaya başladım.. :D bildiğin serum şeklinde şırıngaya sıkıyorduk 5 ml'lik şırınga
yarısı bir burna yarısı diğer burna sonra sırtını çevrip hafif vuruyorduk bütün herşey akıyordu onunla rahatladık çok şükür ilaçsız felan

oo biz baya yaşadık... malesef doğalgazın kuruluğundan dolayı... cokta grip oldu benm kızım...
zaten ilaç felan veremezler o aylarda cnm.. bol bol aynen okyanus suyuyla temiz tutmaya bak..
ben 4 aylıktan sonra izotonik serum kullanmaya başladım.. :KK70: bildiğin serum şeklinde şırıngaya sıkıyorduk 5 ml'lik şırınga
yarısı bir burna yarısı diğer burna sonra sırtını çevrip hafif vuruyorduk bütün herşey akıyordu onunla rahatladık çok şükür ilaçsız felan
Aynen ilaç vermiyorlar inşallah çabucak kurtuluruz benim kide grip gibi o daha zorluyor cok dikkat ediyorum hasta olmasin diye ama havadan bile kapıyor sanırım Rabbim daha büyük dert vermesin inşallah gelip geçici şeyler bunlar ama zor oluyor

Amin canim inşallah

Sultangazi bahat hastanesi
Harun Bahat doktorumuz canım çok memnunum siz kime gidiyorsunuz.
Ikitellide de Bahat hastanesi var acaba aynı mı 🤔 keşke burda da görev yapsa ben bir bakayım o doktora
Bizim doktor doğum yaptığım hastanenin prematüre doktoru ona götürüyoruz ama her zaman irtibatta olacağım ilgilenecek bir doktora ihtiyacım var bizim doktorda iyi ama her zaman ulaşmak zor

Ikitellide de Bahat hastanesi var acaba aynı mı 🤔 keşke burda da görev yapsa ben bir bakayım o doktora
Bizim doktor doğum yaptığım hastanenin prematüre doktoru ona götürüyoruz ama her zaman irtibatta olacağım ilgilenecek bir doktora ihtiyacım var bizim doktorda iyi ama her zaman ulaşmak zor
Bilmiyorum canim ordada görev yapıyor mu
Ben memnunum canim telefon numarasınıda verdi sağolsun istediğin zaman ulaşabilirsin dedi o yönden rahatız çok şükür acil durum olmadi ama her an ulaşılıyor olmak ta aynı güven veriyor
Çok ilgili işini severek yaptığını gerçekten anlıyorsun sünnet yaptirmakk istedim engel oldu en az 4 aylık olsun acele etme dedi 🤭

Back
X