Geçen zar zor yazdım yolladım sandım mesaj gitmemiş

ahh kuzum çok zorlu günler di geldik eve o gün ev sıcaktı ailedekilr geldi yinede kalabalık oldu e az cam açıp klima felan calismadi o akşam cocum hiç uyumadı tüm gece ayaktydik emdi kalktı geri neyse ertesi günde öğlen öyleydi anlamadım sıcak ama kondurmadim sonra bı baktım ateş bı gittik hastaneye 40 ateş

Allah'ım kimseye yaşatmasın çocuk doktoru yoktu neyse yoğun bakıma aldılar mudale için 30 günden kuxuk oldugu için yatış yaptilar bide eve gidebilirsiniz dediler enfeksiyon kaynaklı felan olabilir dediler çok kötüydü napcagimi bilemedim kuvez de gördüm aklım cikcakti neyse tam kan sayımı yaptılar bişe çıkmadı şükür benle birlikte odaya yatış yapildi serum bağladılar bide pazartesi yi beklicez kültür sonucu için dediler hayatımin en zor günleriydi bu arada ateş düştü ama önlem amaçlı yenidoğan olduğu için daha titiz dabraniolar neyse hala cikarmicaklardj ben eve gidicem dedim antibiyotik istemiorum dedim ozaman imza at öle taburcu ol dediler öle yaotim neyse eve geldik iyileşti bebeim ama bu seferde öğlen emdi güzel sutumde artmış bu seferde uyanmio

çok korktum doğum Hastanesi'ne gittim o uzak die gitmedim ilk keşke gitsemisim su kaybı olmuş sıcak die herşey güzel mama verme sadece klima hiç kapatmkscaz bebeimin keyfi yerinde

ama ben çok korktum herşey ticarethane olmuş o an naocaigmi bilemedim para için daha dört gün yatircaklardi olay çıkartmasam
Neyse çok uzun oldu kuzum ama onun dışında düzenimiz buhun oturdu uyuması yemesi keyfi yerinde şükür benim ağrım var ama unuttum üç gün 5 saat uyumuşum dur